Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
ya konumuzla alakasız biliyorum ama icra hakkında bilgisi olan var mı önemlı lutfen bilgisi olan yazsın 700 tl için gelir mi ki :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Tabii ki gelir. Taşınır taşınmazlarına satılamaz kararı çıkar maaş ya da gelir varsa ordan kesilir bildiğim kadarıyla
Avukatla görüşüp hale yola koymaya bakın avukatlar anlaşmaya açık olurlar bu konularda

inşallah ya 2016 yılında yapılmıs nişan içindi ama ödedim sanıyordum o telaşla anneme kağitlar gelmiş bana şimdi diyo aradım numarayı uzlaşmaya da varmadı annem hep ertelemıs ya bana da demeden :KK43: 15ine kadar süre istedim yok diyo :KK43:
Oo sure vermezler o zaman odemekten başka çare yok:KK43:

Sonunda izledim ya cidden yangin sahnesi fazla geldi.ama en cok da mehmet e sevindim.jeton dustu orange mehmetin yalniz tren coktan kacti. Masallah yine sayfalar ilerlemis kizlar

Bu nedir yaa gecen haftaki bölümden sonra senaristler tatile çikmiş baydilar bu hafta degiştirdim hemen

Haftaya salı gününü heyecanla beklemiyorum artık ,kadın dizisinde enazından, sarp ortaya çıktı,şirin evi terk etti.bu bölümde sadece yangın izledik.haftayada böyle geçmez inşallah,:KK70:

X