- 26 Aralık 2017
- 1.564
- 2.900
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelik yok ayol, Mervoş'un sinirleri boşalmış Edip'in kollarında. Du bakalım. :)
Hamilelik yok ayol, Mervoş'un sinirleri boşalmış Edip'in kollarında. Du bakalım. :)
Tam uyuyordum ki kafamda bir ışık çaktı. Katil Pelin ölen de Merve. Ahada bu burada kalsın.
oda çok dram ya kardeşi pisliğin önde gideniBen Kadın dizisini tercih ediyorum :)
yok en basta 4 unde hastane yattığını soylediBencede
yok en basında 4 unun de hastanede yattığını ve cezai ehliyetlerinin olmadigi soylendiTam uyuyordum ki kafamda bir ışık çaktı. Katil Pelin ölen de Merve. Ahada bu burada kalsın.
Doktor cocuk sahibi olmasi neredeyse imkansiz demisti alindi diye bilmiyorum bende hasar gordu sadeceBen alındı diye hatırlıyorum sanki camdan atladı demir mi saplandı bitşeyler olmuştu sanki.
Ayni seyi dusunuyom he:)Buraya da "Ayy UTC izlemiyorooom" yazanlardan gına geldi he. İstemiyorsan tıklamazsın bildirim linkine. Ben gidip tüp bebek bildirimlerine "Ben bekarım bana bebek bildirimiyle gelmeyin çocuk yapmicam ben bana neee" yazıyor muyum? İlgilenmiyorum yani.
Neyse ayyy çok helecanlııığğğ.
Bugün izliycem kaçırdığım yerleriTablet filan varsa Puhu tv indir orda tekrarı yayınlanır reklamsız seyredersin.