Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815

Hamilelik yok ayol, Mervoş'un sinirleri boşalmış Edip'in kollarında. Du bakalım. :)

Zaten dizi ilk bölümlerinden beri merve fsh tedavisi görüyordu 2. çocuk için. Ama fanfinifon görmedik

iki haftadir bildirim gelince izliyim dedim de ne balon dizi niye bu kadar sisirilmis anlamadim;desperate housewives 'in çakmasi gibi

anaaammmm :halay::halay: ne cokk konusmussunuz onları bi ara okucam diziyi anca izleyebildim :KK14:
vay anasını şahane bir bölümdü :oha::halay:

Buraya da "Ayy UTC izlemiyorooom" yazanlardan gına geldi he. İstemiyorsan tıklamazsın bildirim linkine. Ben gidip tüp bebek bildirimlerine "Ben bekarım bana bebek bildirimiyle gelmeyin çocuk yapmicam ben bana neee" yazıyor muyum? İlgilenmiyorum yani.

Neyse ayyy çok helecanlııığğğ. :rolleyes:
Ayni seyi dusunuyom he:)

O degilde izledigimden bi halt anlamadim veledim durmadi bi firsatta netten tekrarini izleyeyim artik pufff tospa ya bu bolumde boyle yapilir miydi

heyecanlı ve güzel bir bölümdü.

Fakat yine bazı eleştirilerim olacak :KK53: ilk sahneler çok güzeldi gerçekleri herkesin öğrenmesi filan.

yalnız şu Edip ne ayak anlayamadım çok sinsi gelmeye başladı bir yamuk yapacak sanki:işsiz:. edip ve serhan ilk bölümlerdeki samimiyetini ve masumiyetini kaybetti bence

serhanın boşanmak istediğini söylediği sahne çok kabaydı o ne öyle ayı gibi kendine bi avukat bul demek iki tane çakasım geldi .

ayrıca boşanmak istiyorum dedin diye boşanmış mı oldun ki hemen oyanın kollarına koştun .oyanın burcudan bir farkı kalmadı sebep ne olursa olsun

mervenin edip hocaya yanık olması çıktı bir de şimdi başımıza senarist coştu iyice :eek: mervenin serhanla flört ettiği dönemde aynı yerlerde oyanın da olması çok saçmaydı bazen suyunu çıkartıyorlar yaaa :olamaz:

ölen kim bende çok merak ediyorum :sus:

X