Cok mantikli. Tam hayallerimdeki intihar sahnesiBalkondan atlayınca bahçedeki demire saplandı.
Ben alındı diye hatırlıyorm alınmadi miiAlınmamış. Sadece zarar görmüş. Bence ilerde cocugu olacaktir.
Ben alındı diye hatırlıyorum sankiAlınmamış. Sadece zarar görmüş. Bence ilerde cocugu olacaktir.
Alınmadı zarar görmüş doğurganlığını çok ciddi etkilermiş. Bu tarz şeyler demişti doktor.Ben alındı diye hatırlıyorm alınmadi mii
annemde telefonlara bakmaz aynı kafasınızBu aksam gelmek isteyen misafirlere evde yokuz dedim pişman değilim
Enee sosyopat kuzenNilay çok tatlı değil mi?
Ergen kuzenimle izliyoruz "Bu kız niye ağlıyor ki ben olsam güler geçerim." dedi
Bize boyle sahnelerle gelsinler Gangstamoyun yok, plan yok; taktik, yalan, manipülasyon yok. Salt gerçekle bütün masayı dagıtıp geçtiler
Nilay çok tatlı değil mi?
Ergen kuzenimle izliyoruz "Bu kız niye ağlıyor ki ben olsam güler geçerim." dedi
Canımsın, Allah sağlık versinSize de maşallah Mune M.Belgesel melgesel ortak izlediğiniz birşey var ya o bile önemli.Haa çekirdek ise Türk usülü romantizmin baş öğesi.Bizde eskiden çok yerdik.Benim bey de şeker,tansiyon çıkınca yiyemez olduk