Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Bu bölüm cok heyecanlı ama taylan da oyayi dinlemeyip diğer üçünü dinlemiş öyle karar vermiş ya ne sevgiymis....

Buraya da "Ayy UTC izlemiyorooom" yazanlardan gına geldi he. İstemiyorsan tıklamazsın bildirim linkine. Ben gidip tüp bebek bildirimlerine "Ben bekarım bana bebek bildirimiyle gelmeyin çocuk yapmicam ben bana neee" yazıyor muyum? İlgilenmiyorum yani.

Neyse ayyy çok helecanlııığğğ.

Bize boyle sahnelerle gelsinler Gangstam oyun yok, plan yok; taktik, yalan, manipülasyon yok. Salt gerçekle bütün masayı dagıtıp geçtiler

Çocuğun beybi tv sinden, annemin Dr nowzaradanindan gasp ettim çöktüm tvye izledim valla, kaçıramazdım.

Az anlattılar, onden Edip’in dağılan ailesiyle girseler de Oya nin intiharini sonra verseler diye bekledim, Oya kısmı ok de Edip de vurmalıydi bi.

Dizi ne zaman final yapar acaba, heyecanli ilerliyor, her bolum daha ne olabilir ki diyorum. Ama bu olay bir zahmet sarssin biraz şu hainlerin hayatini!

Canımsın, Allah sağlık versin sorma çok romantiğiz :))) ben pek çekirdek yiyemiyorum, ön dişler birleşmiyor kuru üzümle fıstığa talim ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…