Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815

Ben de ona takıldım, adamın mesleki saygınlığı yerle bir olmuş, üstüne ailesi dağılmış, yıllarca sefil bir hayat sürmüş, 'Edip de okuldan atıldı işte' diyip geçtiler adamın tüm trajedisine.

Takip edenler için reklamlar bitti buarada.

Seyirci (masadaki seyirci yani; Serhan, Taylan ve Nilay) Ediple empati kuracak pozisyonda degillerdi bence kuzum, ne duygusal bi yakınlıkları var ne baska bi sey. (Hatta sevmiyolar) Konuya Edipten girseler işin vuruculuğu kaybolurdu diye düsünüyorum.

Yoksa Edip'e yapılan daha büyük itlik, cezai sorumlulugu var bunun şaka mısınız yani. Biri lisede bi kız, hata yapmış, kullanılmış, bi yetiskin tarafından istismar edilmiş denir. Edip'e denecekleri düsünemiyorum.

Ay kizlar bugun akraba ziyareti gunuydu hesapta saat 9da evde olacaktik ama evdeki hesap carsiya uymadi yarin netten izleyecegim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…