Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence deeeBize boyle sahnelerle gelsinler Gangstam oyun yok, plan yok; taktik, yalan, manipülasyon yok. Salt gerçekle bütün masayı dagıtıp geçtiler
Şimdi bide bu yüzleşme oyanin rüyası çıkarmış ay inşallah değildir
Yok ya bence degildirŞimdi bide bu yüzleşme oyanin rüyası çıkarmış ay inşallah değildir
Canımsın, Allah sağlık versin sorma çok romantiğiz :))) ben pek çekirdek yiyemiyorum, ön dişler birleşmiyor kuru üzümle fıstığa talim ediyorum
Ay benimki gece çalışıyor 2-3 aydır yoksa biz de tüm hayvanatların özel hayatlarını öğrenmiştik. Bir de avcılık müssesesiniAaa evrenin sırrını öğrenecek altın takacaklar sonra
Çocuğun beybi tv sinden, annemin Dr nowzaradanindan gasp ettim çöktüm tvye izledim valla, kaçıramazdım.
Az anlattılar, onden Edip’in dağılan ailesiyle girseler de Oya nin intiharini sonra verseler diye bekledim, Oya kısmı ok de Edip de vurmalıydi bi.
Ben de tam böyle dendiğini hatırlıyorum. Hatta yanlış hatırlamıyorsam annesi hiç umut yok mu diye sormuştu da doktor imkansız dememişti de Allah’tan ümit kesilmez tarzı filan demişti sanki.Alınmadı zarar görmüş doğurganlığını çok ciddi etkilermiş. Bu tarz şeyler demişti doktor.
Yerim ben seni.Biz seni o birleşmeyen dişlerinle sevdik
Şimdi bide bu yüzleşme oyanin rüyası çıkarmış ay inşallah değildir
Seyirci (masadaki seyirci yani; Serhan, Taylan ve Nilay) Ediple empati kuracak pozisyonda degillerdi bence kuzum, ne duygusal bi yakınlıkları var ne baska bi sey. (Hatta sevmiyolar) Konuya Edipten girseler işin vuruculuğu kaybolurdu diye düsünüyorum.Çocuğun beybi tv sinden, annemin Dr nowzaradanindan gasp ettim çöktüm tvye izledim valla, kaçıramazdım.
Az anlattılar, onden Edip’in dağılan ailesiyle girseler de Oya nin intiharini sonra verseler diye bekledim, Oya kısmı ok de Edip de vurmalıydi bi.
Şer üçlüsüne ithafen