- 18 Haziran 2015
- 3.685
- 36.733
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırılan bi kemiği rahmini yırtıyor. Rahmini almak zorunda kalıyor dr larBalkondan atlayinca niye cocugu olmuyo ki...
Rahmine bir cisim battı tam neydi hatırlamadim rahmini aldilaeBalkondan atlayinca niye cocugu olmuyo ki...
Insani dusuncelere saliolar. Karnina bicak ney saplansaydi bariRahmi zarar görmüş ve alınmış bence
Maşallah de bacım Allah nazardan korusun hiiiiiçççç kıskanmadım :))) kıskandıysam böyle bakayım gideyim adama belgesel açtırayım, tvdeki tek ortak ilgi alanımız belgesel, iki Aslan bir kaplan seyreder çekirdek çitleriz bizde
Ne batmis ola kiRahmine bir cisim battı tam neydi hatırlamadim rahmini aldilae
Alınmamış. Sadece zarar görmüş. Bence ilerde cocugu olacaktir.Rahmi zarar görmüş ve alınmış bence
Bütün olsılıkları düşündürüyorlarInsani dusuncelere saliolar. Karnina bicak ney saplansaydi bari
Ay ben de aynısını yapıyom :)Bekliyoruz bakalım yeni bölümü ayağımda sallıyorum miniğimi bir yandan
Ben orayi nerde kacirdim kiKırılan bi kemiği rahmini yırtıyor. Rahmini almak zorunda kalıyor dr lar
Rahmine bir cisim battı tam neydi hatırlamadim rahmini aldilae
Aaa evrenin sırrını öğrenecek altın takacaklar sonraAy aman gidip belgesel izleyip atom mu parcaliyormus kendisi
Bize boyle sahnelerle gelsinler Gangstam oyun yok, plan yok; taktik, yalan, manipülasyon yok. Salt gerçekle bütün masayı dagıtıp geçtilerUu beybi bu sahneyi kaçıramazdım
NeeeeBalkondan atlayınca bahçedeki demire saplandı.
Ama edip olamicakta dediAlınmamış. Sadece zarar görmüş. Bence ilerde cocugu olacaktir.