- 1 Mayıs 2014
- 730
- 1.057
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duygu kim ola ki?Internette okumustum, amerikan verziyonunda Duygu ölüyormus.
Ne kadar dogru bilmiyorum ama
Platesci kizin ismi burcumuyduDuygu kim ola ki?
Dizi uyarlama degil dediler emme bilemiyciğim..
Sahi ya Taylan tersine evrim geçirmiş. Serhan bütün kızların rüyası heykel resmenTaylan'ı elinde tutabilmesinin tek sebebi babasının parasıymış meğer.
Ama Taylan'da hayvan yaa herkesin ortasında ben Oya'yı gördüm off diye anlatıyor. Rezillik resmen.
Ha bu arada bir aile tablosu almaları çok büyük şerefsizlik. Görünce dedim Oya yürü Serhan'a al elinden de görsün aile nasıl dağıtılır.
Zaten Oya da çelişiyor çok kendisiyle yasıık.
Ama ilerleyen bölümlerde bir iki eski sevgili soksunlar bence Oya'nın hayatınaay flashbackleri çok sevdim ben yaa.
Merve'nin küçüklüğünü oynayan kızı resmen klonlamışlardı çok başarılıydı.
Ama Taylan'ın yakışıkıyken Armut'a dönmesi de zaten gözünün dört dönmesini açıklıyor. Eskiden tüm kızlar peşimdeydi hesabı
Evet.. Bana da o gibi geliyor ama cok sürpriz bi karakter de olabilir, sonradan dahil olan biri bile olabilir..Platesci kizin ismi burcumuydu
Bence katil Oya ,maktul Merve.Ben oyle anladim.Yada tam tersi Serhan'dan dolayi.Karar veremedim.Senin tahminin ne?Tahminler var mı kızlar?
Sizce katil kim, maktul kim?
Kim o ya Oya mi Edip mi anlayamadim.Ay evet çok sakin ve çok gereksiz.
Bence ölen o
Evet ama ben şimdiye kadar hiç bir dizide bu kadar herkesten şühpelenmezdim hep tahminlerim tutardı bu dizide herkes bi tuhaf yahuHepsi muhtemel katil ve maktul de ondan :)
EdipKim o ya Oya mi Edip mi anlayamadim.
Bence katil Oya ,maktul Merve.Ben oyle anladim.Yada tam tersi Serhan'dan dolayi.Karar veremedim.Senin tahminin ne?