Uf uf tatiller çok pahalı

Valla bu kendi vatandaşına saygısı ve sevgisi olmayan dangalaklara, mafyavari tiplere para kazandırmayın. O parayı verseniz de yerli olduğunuz için üst düzey bir hizmet alamayacaksınız çünkü.
Gidin pasaport çıkartın, Yunanistana, Bulgaristana bilimum Balkan Ülkelerine gidip tatil yapın. Emin olun aynı paraya hatta daha ucuza gelecek.
Ben bu yaz öyle yaptım. Mis gibi...

Euro 10 lira farkında mısınız, nasıl aynı paraya gelecek? 3-5 sene öncede kaldı bu dediğiniz.

Zaten kendim olsa öyle yaparım da sorun kendi tatile gitmem diil

Euro 10 lira farkında mısınız, nasıl aynı paraya gelecek? 3-5 sene öncede kaldı bu dediğiniz.

Evet farkındayım giderken paramı Euroya çevirdim çünkü. 5 gece 9000 TL demiş (daha fazlasını da duydum arkadaşlarımdan), şu an 900 Euro civarı yapıyor.
Bu paraya dediğim yerlerde gayet iyi tatil yaparsınız. Turlar uygun, gayet uygun fiyata kalacak güzel güzel oteller var. Lüks beachlere giriş ücretsiz, şezlong parası vs yok. Beach kullanmak için otelde kalma şartı yok yediğin içtiğine para ödüyorsun yalnızca.. vb.vb.

Yok hala burdaki uhd lerden daha ucuza turlar var cidden ben baktım sabah akşam yemeği dahil 400 euroya 7 gün balkanlar turları fln var .
Aç kalmayacaksanız ve gezecekseniz bir 400-500 euro da tur dışı harcamalara ayırmanız gerekir. Turların her aktivitesi için ekstra para istiyorlar ve en az şu kadarına katılmak zorunlu gibi bir kuralları var çoğunun. Öyle 400’e gittim geldim olmayacak. Suya bile 2 euro-20 lira sayacaksınız. Günde kaç şişe su içeceğinizi siz hesaplayın. 20 euroya bi sandviç içecek alacaksınız öğlen cebinizden 200 lira çıkacak. Balkan ülkeleri tabi ki daha ucuz diğer avrupa ülkelerine göre ancak bu fiyatlarla dediğiniz şeyin imkanı yok.

900 euroya iki kişi yunanistanda muhteşem bir tatil yapamazsınız. Bir kişi evet, 2 kişi hayır.

Ol sun çok çok bi 400 500 euro daha gider. Burdaki 5 günlük tatil gibi olur. En azından değişik yerler gezmiş görmüş olurum. Ülkedeki her yeri gördüm . Hevesim yokki . Ama işte konumuz bu değil Benim şuanki planım başka ve onu yapmak durumundayım. Mecbur uhd

En güzel tatil akşama kadar gezip, yemeği dışarıda yiyip yatmadan yatmaya odayı kullandığın tatildir bence Bir nevi otele bağlı kalmamak esaret gibi geliyor otel bana. Çocuk olunca mecbur her şey dahile bakıyorsun ( pandemide ona da cesaret edemiyoruz o ayrı) ama çocuktan önce biz böyle yapardık. Hatta Kuzeybatıdan başlayıp güneye kadar gezerek gittiğimiz yerde bir kaç gün kalarak tatil yapardık. Toplam 10 gün sürmesine rağmen her şey dahille hemen hemen aynı hatta daha uyguna gelirdi ama kesinlikle daha güzel bir tatil. Şahsi fikrim, iyi tatiller

Parayı ödeyecek olan siz değil misiniz her halükarda, anlayamadım. Paranız varsa daha uyguna yurtdışı seçeneği mantıklı ama yoksa zaten gidemeyeceksiniz.
Kardeşim için gidiyorum. Onun seveceği bir tatil türü değil. Ayrıca onunla yurt dışına çıkmaya bilmediğim yerlere gitmeye cesaret edemem şuan için . En azından yanımızda bir erkek vs olmadan. Maksadım onu götürmek .

Bodrumda herşey dahil 3-4 yıldızlı muhafazakar bir otelde 5 gece 6 gün herşey dahil 3500 e eylülün ilk haftası tatil yapıcaz. Ama biz oteli sadece yatma ve sabah aksam yemek için tutuyoruz. 1 hafta mi sadece yemek yiyip havuza girmek için harcayamam. 2 kez tam gün tekne turu, 1 kez tüplü dalış 1 gün etrafı gezip, geliş ve gidiş günlerini otelde geçiririz. Uçak biletleri, araba kiralama vs derken 7 bin tl falan anca tutar. Beklentilerden, lüksten ve bazen kendimizden ödün vermediğimiz sürece tatilde dahi mutlu olamayacağız. Tam gün tekne turları cok keyifli, farkli koylarda denize girebiliyorsanız. Tüplü dalış ayrica cok ilgi cekici olabilir. Çocuklular napsin diyebilirsiniz benimde kızım 2 bucuk yasinda 2 senedir bu sekilde tatil yapiyoruz. Alışsın o da

Ben kendimi düşünmediğim için bu dedikleriniz bana uymuyor. Önceliğim başka .

Hep çukuraltı'na giderim bir tane bile taş görmedim. Kaç kere gittiniz siz çukuraltı' na?

aynen ben de çok şaşırdım şu an
1 haftadır kuşadasındaydım zaten muğlada yaşıyorum yeni döndüm eve
ben buralarda hemen her yeri bilirim

alkolle aram da iyi değil çay kahve soda su içerim ben alkolü sadece aşkam yemeğinde içerim, üstelik öğlen yemeği de yemem gün içinde bol bol sıvı alırım en fazla dondurma kahvenin yanına bi ufak tatlı belki..ama bizde sadece bu kahvaltı ve akşam yemeği harici gün içindeki çay kahve soda su ve tek kişinin birası bile bin lira tutmuştur. bira markette 15 TL yahu günde 4 bira 60 TL zaten.

hadi biz arasıcaklı mezeli balıklı yiyoruz akşamları, zaten tek günlük hesap 700 lira geliyor, eyvallah bu çok gelebilir (alkol için içine girince özellikle, kabul ederim) ama...

kuşadasında 45-50 lira zaten makarnalar bile. 2 kişi 100 lira hiç içecek almazsan ya da ayran içersen öyle yani, kaş da aynıdır hiç balık malık yemezsen öyle (kışın getirip dondurucaya attıkları sardalyayı hamsiyi şu mevsimde yersen balık-salata 35 lira, tek kişi 35 liraya yiyebileceğin şu anda aklıma gelen o var) hadi 1 gün de mahalle arasında bir pidecide yedin, bir gün de esnaf lokantasında kuru fasülye yedin diyelim. bir karides tava 60 TL zaten tek porsiyon söyleyip bol bol ekmekle yemezsenz...nasıl olacak o iş? Allah'ın her günü 2 kişi 2şer öğün nasıl 35er liradan yemek yiyeceksin. su bile mi içmeyeceksin? üstelik kaş zaten minik yer ve çarşısında çoğu yer uygun da değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…