Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

elimde kalanları güncelliyorum

Son düzenleme:

özelden soranlar için kot gömleklerin üzerimdeki halleri

Eki Görüntüle 1016822 Eki Görüntüle 1016823

içlerinde ayrılmış olanlar var

fiyatlarda indirim yapıyorum begenmeniz yeterliiiiii kot gömlekler hızla tükeniyorr kalanlara buyruuuun

Canım kargomu bugün aldım çok güzeller özellikle elbise ve tunik tam beklediğim gibi çıktı.hediyenide cok beğendik ,kızım bayıldı hayranı olduğu bir şarkıcı, tam ona göre sağolasın canım.

ayy kızının begenmesine de çok sevindim canım güzel günlerde kullanın

kalan bütün ürünleri bir araya topluyorum. beden ve fiyat üstünde yazılı. bazılar salaş bazıları dar o yüzden begendiğinizz olursa ayrıntı sorabilirsiniz ölçüsünü falan verebilirim. fiyatlarda yardımcı oluyorum begenmeniz yeterliii

----------------------Pantolonlar ve taytlar---------------------

-------------------------------------Gömlekler------------------------------------------

------------------------------Montlar, kaban, trenkot ceketler--------------------

-----------------------------Elbiseler, Tunikler ve bluzlar-------------------------------

canm takas düşünüyorsun mu inş. düşünüyosundur ve inş. ürünlerimi beğenirsin :18:

Ne zamandır bakınıyorum 38-40 beden gömlek için Bi tane var onun da beli lastikli :)

Ne zamandır bakınıyorum 38-40 beden gömlek için Bi tane var onun da beli lastikli :)

aslında 36-38 beden yazdıgım ürünlerin bazılarının kalıbı geniş önemli olan gögüs kısmı ben 80 takıyorum üzerimdeki halleri o şekilde eger 80dan büyükse gögüs kısmı zorlar ama 80 ve altıysa beden uyar beli lastikli dediğinizin belinde lastik yok bu arada, görüntüsü o şekilde lastikli gibi ama orası esneyen cinsten değil yani toz pembe kareli gömlek var ayrıca o da 38-40 beden uyumlu. begendiginizi söyleyin isterseniz ölçü verebilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…