Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

hanımlar dün sitedeki sorundan sonra özel msjlarım silinmiş özel msj gönderemiyorum noldugunu anlamadım bana özelden msj atan arkadaşlar mail adreslerinizi iletirseniz sevinirim ordan iletişime geçelim :18:

hanımlar dün sitedeki sorundan sonra özel msjlarım silinmiş özel msj gönderemiyorum noldugunu anlamadım bana özelden msj atan arkadaşlar mail adreslerinizi iletirseniz sevinirim ordan iletişime geçelim :18:

ya kuzum aynı sorun bende de var yazamadım sana maile gelirmisin

özelden maıl adresımı verdım dönüş yapmanı bekliorum..

kargomu aldım bugün
hediyen için çok teşekkür ederim kız kardeşim var çok begendi ona verdim
gömlekte üstüme tam oldu magazadan alınma gibi
umarım tekrar alışveriş yaparız seninle

son bişiy düz 30 a ne dersin :18:

canım senin begendiğin bi gömleği senden önce bi arkadaş sormuştu ben onu unuttum kusura bakma lütfen ondan haber bekliyorum geri dönüş yapcam. okuldaydım bu arada o yüzden geç cevap yazdım

özelden maıl adresımı verdım dönüş yapmanı bekliorum..

canım mail attım sana

Helardi çok beğendim ürünleri TSK lerrr

güle güle kullan canım benim

kargomu aldım bugün
hediyen için çok teşekkür ederim kız kardeşim var çok begendi ona verdim
gömlekte üstüme tam oldu magazadan alınma gibi
umarım tekrar alışveriş yaparız seninle

canııım çok incesin ne güzel yorum yapmışsın öyle çok sevindirdin benii kardeşin adına da çok sevindim
tekrar görüşmek üzere inşallah

Eki Görüntüle 1028749

bu ürün tekrar satışta alacak olan arkadaşın bedenine uymayacak çünkü

ürün 36-38 beden 15 tl

bu ürün için msozclk nickli arkadaşa ulaşabilirsiniz, benden aldı fakat dar olmuş kendisine

Eki Görüntüle 1028753 Eki Görüntüle 1028754 Eki Görüntüle 1028755 Eki Görüntüle 1028756

huuu huuu varmı bişiler isteyen hanımlar yarın göndereyim kargosunuu

bedenlere bakmayın bazıları salaş model bazılarının kalıbı geniş ölçü isterseniz verebilirim fiyatta yardımcı oluyorum

takas düşünmüyormusun daha canım......................

bu ürünler satıldıııı

fiyatlarda fazlasıyla yardımcı oluyorum hanımlarr kot gömlekler kaşe kabanlar tükeniyor hızla kalanlara buyruuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…