• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

cnm lacivertli kirmizili elbise 40 bedene olur mu ve tunik olarak kullanabilirmiyim nasil bir kumasi var cok kalin mi

çok kalın değil canım ama çok incede değil orta halli mevsimlik bişi :1: ben 1.70 boyundayım ölçtüm dizimin üstüne geliyor yani sen kendi boyuna göre tunik olarak kullanıp kullanamcıgına karar ver :34: 40 bedene olur sanırım esnek bi kumaşı var çünkü ama dar olabilir bilgin olsun :34:

çok kalın değil canım ama çok incede değil orta halli mevsimlik bişi :1: ben 1.70 boyundayım ölçtüm dizimin üstüne geliyor yani sen kendi boyuna göre tunik olarak kullanıp kullanamcıgına karar ver :34: 40 bedene olur sanırım esnek bi kumaşı var çünkü ama dar olabilir bilgin olsun :34:
boyunun uzun olması sorun deıl kestırırımde dar istemiyorum cnm ya:( kot gonleklerde olmaz sanırım boyları bıraz kısa gıbı gozukuyor.. tsk ederim cnm bıraz daha bakım belkı bıseyler bulurum:1:

boyunun uzun olması sorun deıl kestırırımde dar istemiyorum cnm ya:( kot gonleklerde olmaz sanırım boyları bıraz kısa gıbı gozukuyor.. tsk ederim cnm bıraz daha bakım belkı bıseyler bulurum:1:

bunlar tam tuniklik ve dar olmaz canım aklında bulunsun :34: rica ederim görüşmek üzere :21:

$IMG_0382.jpg $IMG_0376.jpg $IMG_0375.jpg $IMG_0374.jpg $IMG_0396.jpg $IMG_0379.jpg

Son düzenleme:
kurabiyemin görmesi açısından içinde kayboldugum gömlek :1: xside markası kuzum hiç kullanmadım sanırım hiç hatırlamıyorum bu gömleğimi :9:

$IMG_0411.jpg

yeni eklenenler ve elimde kalanlar için 42. sayfaya bakın hanımlarr hepsi o sayfada :23:

Boyu nasil cnm acaba cok kisa dururmu?birde biraz daha bir seyler yapsan kargosu urunden cok tutuyor ya..2 parca kiyafete 7.5 tl kargo aldi vicdansizlar:)

Back