Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

Boyu nasil cnm acaba cok kisa dururmu?birde biraz daha bir seyler yapsan kargosu urunden cok tutuyor ya..2 parca kiyafete 7.5 tl kargo aldi vicdansizlar:)

canım boyu şu şekilde ; bana bol oldugu için yakışmadı bedenine uygun birinde daha hoş duracaktır tabii boyum 1.70 bu arada kendi boyuna göre hesap edersin 15 tl yaparım canım

Kiz ben 1.55 im benimde topuklarima gelmesin:)sanada cok yakismis ayrica.cnm.sabah pc den bakicam msj aticam sana.cok saol indirim icin.yarin goruselim.iyi geceler.

Kiz ben 1.55 im benimde topuklarima gelmesin:)sanada cok yakismis ayrica.cnm.sabah pc den bakicam msj aticam sana.cok saol indirim icin.yarin goruselim.iyi geceler.

yok canım o kadar da uzun olmaz teşekkür ediyorum bu arada yarın haberleşiriz iyi geceler

Selam tatlım tekrardan. Seninle alışverişimiz olmuştu daha öncesinde fakat beden konusunda sıkıntı yaşamıştım 36 beden kaban almıştım düğmeler çok dar gelmişti şu yeşil kabanı merak ettim bunda öyle bir sıkıntı çıkar mı giyip fotosunu çeker misin bir de senin bedenine göre yorum yaparsan sevinirim.

merhabalar canım evet aklımdasın, yeşil kabanın bedeni daha geniş o konu sıkıntı olmaz 38 beden çünkü yarın fotosunu atarım öylede bakarsın

merhabalar canım evet aklımdasın, yeşil kabanın bedeni daha geniş o konu sıkıntı olmaz 38 beden çünkü yarın fotosunu atarım öylede bakarsın

Tamam tatlım kabanımı arkadaş çok beğenmişti yeni gelirse haber verirsin demişti de ona bakıyorum kendisi alıcak beğenirse. Teşekkürler.

Tamam tatlım kabanımı arkadaş çok beğenmişti yeni gelirse haber verirsin demişti de ona bakıyorum kendisi alıcak beğenirse. Teşekkürler.

Senin aldiginin aynisindan 1 tane daha var elimde aklinda bulunsun yarinda atarim bakar canim

ayırtılanlar vardı ama arkadaş başka ürünlerle değiştirdi canım sordukların duruyor 15er tl diyorum gömleklere hiç kullanmadım 2 ve üzeri alımda yardımcı olmaya çalışıyorum aklım kalmasın canım

sorun değil canım, gömleği ayırıyorum.

sordugun elbise tunik değil her bedene olur diye düşünüyorum çünkü gögüs kısmı esneyen kumaş alt tarafı da zaten balon etek şeklinde geliyor o yüzden sıkıntı olmaz yinede 36-38-40 beden uyar diyim

siyah taytmı pantolonmu dediğin hangisi canım anlamadım eger şu fotodakini diyorsan tayt bu ama incecik bişi değil ha bide bu siyah değil lacivert

evet canım buydu sorduğum hmm biraz daha bakayım ürünlere kargo tek ürünle gelmesin
elbisenin kolaltından boyunu ve bel kısmını ölçebilirsen sevinirim canım ben 38 giyiyorm zaten inşallah boy beden uyar onu da ekleriz

boyu 75 beli 41 civarı canım 38 bedene rahatlıklar olur

canım eger gögüs kısmı büyükse biraz zorlayabilir ben 80 takıyorum üzerimdeki hali öyle tam oluyor yani ama diğer fotoda en üst düğmesini açıp kullanınca bi sıkıntı olmuyor alt taraf rahat oluyor

tatlım bu kot gömleğide ben istiyorum hatta zımbalı kot gömlek varsa onuda ıstıorum

tatlım bu kot gömleğide ben istiyorum hatta zımbalı kot gömlek varsa onuda ıstıorum

canım özleden sordugun gömlek için bi arkadaştan haber bekliyorum ayırtmıştı almazsa sana dönüş yapıcam
zımbalı olarak bu var elimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…