• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçuş yasağı hk.

Cokokuyanbilir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
1.235
2.195
53
31
Herkese merhaba,
Sevgilim eğitim için 4 aydır ingilterede. Bu çarşamba günü biletini almış dönüyordu. Yalnız tüm uçuşlar iptal edildi. Süreç nasıl işleyecek ? Ordaki binlerce öğrenci ne yapacak ? Beynim durmuş vaziyette.
Bu öğrenciler için gereken süreç tanımlanmayacak mı ?
Bilgisi olan fikri olan lütfen yazsın. Çok büyük stres altındayım.

Türk vatandaşlarının dönüşüne izin veriliyor. Salı gününe kadar biliyorum ama.

gelebilse dahi burada karantinada olacaktır. ingiltereden dönen bir turizmci şu an corona nedeniyle karantinada, bugün videosunu attı hatta. moral bozmak istemezdim ama salgının en çok olduğu ve en sorumsuz davranan ülkelerden birinde.

gelebilse dahi burada karantinada olacaktır. ingiltereden dönen bir turizmci şu an corona nedeniyle karantinada, bugün videosunu attı hatta. moral bozmak istemezdim ama salgının en çok olduğu ve en sorumsuz davranan ülkelerden birinde.
Gelsin yeter ki. Karantinaya alinsin kimsenin can sağlığını riske atmasın. Ama uçuş yasağı denilince boğazıma bi yumru oturdu. Bu insanlar ne yapacak ?

Gelsin yeter ki. Karantinaya alinsin kimsenin can sağlığını riske atmasın. Ama uçuş yasağı denilince boğazıma bi yumru oturdu. Bu insanlar ne yapacak ?
"Dünyanın her yerinden yapılan aramalara 7/24 yanıt veren Bakanlığımız “Konsolosluk Çağrı Merkezi” (+90 312 292 2929) keza vatandaşlarımızın sorularını yanıtlamaya ve yönlendirmeler yapmaya aralıksız sürdürmektedir"

Bildiğim kadarıyla öğrenci olanlar belirli tarihe kadar, dönüşte karantinaya alınmak koşuluyla dönebiliyor.

En doğru bilgiyi resmi makamlardan alabilirsiniz, yarın hemen iletişime geçin bence.

Avrupanın belli ülkeleri için bu tarih verildi fakat
Bildiğim kadarıyla öğrenci olanlar belirli tarihe kadar, dönüşte karantinaya alınmak koşuluyla dönebiliyor.

En doğru bilgiyi resmi makamlardan alabilirsiniz, yarın hemen iletişime geçin bence.
Avrupanın belli ülkeleri için süre verilmişti fakat ingiltere için verilmedi. Şimdi birden uçuşlar iptal ediliyor. Oradaki öğrenciler ne yapacak ?

Avrupanın belli ülkeleri için bu tarih verildi fakat

Avrupanın belli ülkeleri için süre verilmişti fakat ingiltere için verilmedi. Şimdi birden uçuşlar iptal ediliyor. Oradaki öğrenciler ne yapacak ?
Diğer ülkelerde de önce uçuşlar iptal açıklaması yapıldı, sonra uçuşa kapatılan ülkelerde kalanlar için şu tarihe kadar dönebilirler diye belirtildi. Yine öyle olur muhtemeen, ama bunların hepsi tahmin ne yazık ki.

"Dünyanın her yerinden yapılan aramalara 7/24 yanıt veren Bakanlığımız “Konsolosluk Çağrı Merkezi” (+90 312 292 2929) keza vatandaşlarımızın sorularını yanıtlamaya ve yönlendirmeler yapmaya aralıksız sürdürmektedir"
Aradık fakat telesekreter cıktı yalnızca

Butun bilgi alabilicegiliz numaralar kapali meskul, turk hava yollari cevap vermiyor... Bilgileri net bir sekilde aciklamiyorlar.
Ben fransiz vatandasiyim ve yurt disindayim nasil donucegimi bilmiyorum.
Macron aciklama yapti, avrupaya ve avrupa arasi ucuslar durdurulucak yarin oglen diye. Sonrada diyor ama isteyen fransizlar donebilir, ama nasil donebilir bilmiyoruz. Kimse bisey bilmiyor. Allah yardimcimiz olsun.

Herkese merhaba,
Sevgilim eğitim için 4 aydır ingilterede. Bu çarşamba günü biletini almış dönüyordu. Yalnız tüm uçuşlar iptal edildi. Süreç nasıl işleyecek ? Ordaki binlerce öğrenci ne yapacak ? Beynim durmuş vaziyette.
Bu öğrenciler için gereken süreç tanımlanmayacak mı ?
Bilgisi olan fikri olan lütfen yazsın. Çok büyük stres altındayım.
Bence orda bi süre beklentiler. Bu zamana kadar durduğu gibi orada bekleyebilir. Buraya gelince karantina vs daha zor bir süreç olacak. Ki benim şahsi düşüncem de yurt dışındakilerin bir süre alınmaması. Konaklama vs yerleri ve durumu varsa tabi

Back
X