Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uçurtma Avcısı ve Bin Muhteşem Güneş Khaled Hosseini
ıkisini de okudum ve gerçekten insan haline,yaşadığı ülkenin koşullarına şükrediyor.Bu arada yeni uçurtma avcısı tanıtımıyla çıkan Küçük Arı diye bir kitap var şu anda o kitabı okuyorum bitirince düşüncelerimi sizinle paylaşırım
Her ikisi de harikaydı.Özellikle uçurtma avcısında bence ana tema hayatınızda ne kadar yüzleşmeniz gereken şeyden kaçarsanız kaçın eninde sonunda yüzleşme sizi bekler.
tesadüfen görüp aldığım bir kitaptı Uçurtma Avcısı.su gibi okudum.aynı yazarın diye Bin Muhteşem Güneşi okudum.beklediğim gibi aynı kalitedeydi.şu aralar ne okuyayım diye düşünenlere çok iyi geleceğini düşünüyorum...
kesnlkle can tannın kitapları güzel fakat bittiği zaman bie mesaj alamıyorsunuz ''piraye ve eroinle dans hariç'' ama bin muhteşem güneş gerçekten düşündürücü ,,ilk başlardan biraz karışık gelebilir ama sonradan öyle bir sarıyorki elinizden bırakamayacağınızı garantiiii ederim....
uçurtma avcısı muhteşemdi.... çok ağladım.. hayata bakışını değiştiriyor insanın ufak şeyleri dert etmemek gerek hayatta o kadar zor şartlarda yaşayan insanlar varki... şükür.şükür.şükür..