Üçüncü havalimanının adı belli oldu

bazı kişiler çevreye doğrudan ve dolaylı verilen zarar arasındaki farktan bi haber yorumlar yapıyor..
önce bi araba kullanmanın çevreye verdiği zararla, 3. havalimanı yapılırken çevreye verilecek tahribat arasındaki farkı karşılaştırın öyle yorum yapın olmaz mı ?

Halk bilinçli olsa bu halde olmazdık Allah sözünü duyan peşinde diğerlerini tvde bangır bangır yaptı görmediniz mi ?

Yillarca Allah askiyla yanip tutusup da Allah ismini haykirmaktan korkan insanlar icin Allah ismini agzindan dusurmeyen bir Cumhurbaskani, harika bir duygudur, bilemezsiniz..

tamam iste bende araba kullanan insanlarin bu kadar cikismasina anlam veremiyorum, simdi memlekete giderken Erdoganin yaptigi yollari da kullanmiyorlardir, dagdan dönüp dolasip öyle gidiyorlardir, ben burda görmedim ki bir yaptigi iside tebrik edilsin, nankörlüktür bu

aslinda hakli oldugunu bir konu var oda bu Ülke icin hic bisey yapmamis olmalari, anca boy gösteriyorlar
biz demiyoruz adam kusursuzdur...ama bu adam hic mi dogru birsey yapmiyor yaa? hahaha koskoca havalimani yapacak adam gene gol olmadi...buda mi gol degil be?? bu da mi gol degil?

[
Yillarca Allah askiyla yanip tutusup da Allah ismini haykirmaktan korkan insanlar icin Allah ismini agzindan dusurmeyen bir Cumhurbaskani, harika bir duygudur, bilemezsiniz..
niyeki 13 yıl önce gavurmuydukki..ozamanda aynıyım şimdide aynıyım..bu yazınız aziz nesinin zübük filmini hatırlattı..allah din elden gidiyor diyordu sıkışınca halkı galyana getiriyordu

Yillarca Allah askiyla? anip tutusup da Allah ismini haykirmaktan korkan insanlar icin Allah ismini agzindan dusurmeyen bir Cumhurbaskani, harika bir duygudur, bilemezsiniz..
Ah birde müslüman olsa ki islamda ayrıştırma yalan dolan yoktu değil mi ?

Tayyip Erdoğan'a yahudi cesaret ödülü verilmesi nasıl bir duygu peki ?

biz demiyoruz adam kusursuzdur...ama bu adam hic mi dogru birsey yapmiyor yaa? hahaha koskoca havalimani yapacak adam gene gol olmadi...buda mi gol degil be?? bu da mi gol degil?
golü atan atmış türkiyeye kafanı yorma sen

25 sene sonra ben tezyze olunca yine bir dua ederim erdoğana..yine lafı ağzıma tıkarlar...

ayrıcaaaa şunu söylemekte de fayda var
RTE belediye başkanı oldugu zamanlar 3. köprü projesine karşı oldugunu kendi belirtmişti
şimdi noldu ? ee tabi bi yandan rant sağlaması lazım

[

niyeki 13 yıl önce gavurmuydukki..ozamanda aynıyım şimdide aynıyım..bu yazınız aziz nesinin zübük filmini hatırlattı..allah din elden gidiyor diyordu sıkışınca halkı galyana getiriyordu
ben mevcut durumdan bahsediyorum bana kk nin yaptiklarini siralarmisin lütfen

üzgünüz yine olmadi, bi daha deneyin, yalniz bu kaset takilmistir haberiniz olsun

ayy alemsiniz valla....bu gol sasmaz bana kalirsa...herkes ama herkes gorecek ne guzel bir is yaptigini...ahh firsat olur omrumuz yeterde insaAllah bu havalimanini kullanmak nasib olur.
inşallah ee umut dünyası dünya

ya cevreye zarari olacak diye yerinizden oynamayin siz o zaman...tv bakmayin...bi yere gitmeyin aracinizla...hali yikamayin mesela...o guzelim yag gibi yollardan gitmeyin...havalimanini kullanmayin...trene binmeyin...uzar gider...

ulkesi gelistigi icin uzulen bi bizim insanimiz vardir herhalde

ben mevcut durumdan bahsediyorum bana kk nin yaptiklarini siralarmisin lütfen

üzgünüz yine olmadi, bi daha deneyin, yalniz bu kaset takilmistir haberiniz olsun
kılıçlar oğlundan bana ne babamın oğlumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…