bizim paramiz bizim paramiz diyorsunuz ya ona bakarak soyledim bende...Öyle bir konuşuyorsunuz ki bana da babasının parasıyla yaptırdı sanki demek düşüyor.
Siz adı yolsuzluğa karışmış cumhurbaşkanınızı sevin durun.Suriyeliler ülkemde adam öldürsün,benzin mazot fiyatı alsın
başını gitsin,yolsuzluklar alsın başını gitsin,eğitim sistemimiz her gün değişsin , rüşvet kayırma alsın başını gitsin ama siz sevin bağrınıza basın,üçüncü havalimanına adı veriliyor diye sevinin (!)
bizim paramiz bizim paramiz diyorsunuz ya ona bakarak soyledim bende...
ya bu topikin adi havalimani..tabiiki birileri sevinecek birileri sevinmeyencek bu duruma...siz suriyeli diyorsunuz...neysede daha oncede dedim gene diyorum...evet bu adami seviyoruz ama sevgimiz elestirmemiz icin engel degil. suriyeliler konusunda bende rahatsizim...ozellikle tutumlari yuzunden.
yanliz sizlerin nefreti gozlerinize oyle bir perde indirmiski...adam dogru yaptigindada koca bir kabahat islemis gibi lanse ediyorsunuz. ulkenin menfaatineymis filan kimin umrunda?? Erdogan yapmis olsun yeterki, kesin yanlistir mantigi...
herneyse..
arkadaşım alakası yok sen öyle düşünmek istyorsun..ben çok ılımlıydım partiye karşı ama yapılan hatalar yenir yutulur değil isterse babamın oğlu olsun..hiç bir parti beni ilgilendirmiyor halkımın refahına bakarım ben..sadece örtülü kurumlara ve ünüversiteye girme olayı var şu an başka bir elle tutulur değişim yok..asgari maaş yükseldimi emekli maaşı yükseldimi..zengin hala zengin fakir hala fakir..bizim paramiz bizim paramiz diyorsunuz ya ona bakarak soyledim bende...
ya bu topikin adi havalimani..tabiiki birileri sevinecek birileri sevinmeyencek bu duruma...siz suriyeli diyorsunuz...neysede daha oncede dedim gene diyorum...evet bu adami seviyoruz ama sevgimiz elestirmemiz icin engel degil. suriyeliler konusunda bende rahatsizim...ozellikle tutumlari yuzunden.
yanliz sizlerin nefreti gozlerinize oyle bir perde indirmiski...adam dogru yaptigindada koca bir kabahat islemis gibi lanse ediyorsunuz. ulkenin menfaatineymis filan kimin umrunda?? Erdogan yapmis olsun yeterki, kesin yanlistir mantigi...
herneyse..
1500 maaş alan bile çok az dar gelirlinin içinde..bir kilo et 45 tl ise bu gelirden kira veren 4 kişilik aile ayda kaç defa et yiyebilir onu hesaplasınlar..trajı komiğiz vesselam..Yahu banane Erdoğandan.Ben parti falan tutmuyorum kim yapsa aynı şeyleri derdim.
Sizin de sevginiz gözünüze perde indirmiş hanımefendi.Çok basit bir şeye bile ülke kurtulmuş gibi
seviniyorsunuz.Yeterki Tayyip olsun içinde."Üçüncü havalimanına ismi verilecek oleeeyyy".Eeee ne geçecek elinize
ismi verilecek de ?
Yahu banane Erdoğandan.Ben parti falan tutmuyorum kim yapsa aynı şeyleri derdim.
Sizin de sevginiz gözünüze perde indirmiş hanımefendi.Çok basit bir şeye bile ülke kurtulmuş gibi
seviniyorsunuz.Yeterki Tayyip olsun içinde."Üçüncü havalimanına ismi verilecek oleeeyyy".Eeee ne geçecek elinize
ismi verilecek de ?
ben hiç bir zaman baykalın kaseti sahte demedim..erdoğanınki içinde diyemem 100 de 100 hüküm verebilmem için kanıtım olması gerek günaha girmek istemiyorsam..hee alt katımda oturan emekli subay amca sahtedir demişti rahmetli..bende öyle düşünmeyin gerçekte olabilir insanoğlu demiştimSimdi ben size bir sey diyeceğim. Ismi guzel olmus ama isminden de öte 3.bir havalimani harika olmuş bu yeni iş imkanlari demek anliyor musunuz? Bu ulkenin gelismesi demek. Simdi siz kalkmissiniz gozunuzle gormediginiz kulaginizla duymadiginiz seylerle insanlari hirsizlikla itham ediyorsunuz. Sahte bir kaset ki ufacik cocuk da anlar bunlarin sahte olduğunu yani siz kendinizi kandiriyorsunuz, konusmalarindan her sey ayen beyan açık oluyor ki sahte ses kaydidir. Ama unutmayin Allah bunun hesabını sorar sakin insanlari gormeden bilmeden hirsizlikla itham etmeyin, bu kim olursa olsun. Ayiptir.
Baykal'in igrenc ahlaksiz kaseti ortaya ciktiginda ne yapti bizim Cumhurbaskanimiz? Hemen her yerden kaldirtti, asla onun hakkinda tek laf etmedi. Buyukluk budur işte. Montaj ses kasetlerine inanmaniza üzülüyorum ama bu montaji yapanlar da Müslümanım! Diye geciniyor ya ortalikta asil onlara yazik....
Neyse. Havalimani iyi olacak insallah, iyi olmuş... Ismi de iyi olmuş. Kalkip dalga gecip elestirecegimize, bu dünyada bizler de kalici bir isim birakmak icin ugrasmaliyiz bence. .. Selametle...
im ünüversite mezunu benzer bir yere başvurmuştı alınmadı..öyle yerlerde işe girmen için ooooo diyeyim sadece..Simdi ben size bir sey diyeceğim. Ismi guzel olmus ama isminden de öte 3.bir havalimani harika olmuş bu yeni iş imkanlari demek anliyor musunuz? Bu ulkenin gelismesi demek. Simdi siz kalkmissiniz gozunuzle gormediginiz kulaginizla duymadiginiz seylerle insanlari hirsizlikla itham ediyorsunuz. Sahte bir kaset ki ufacik cocuk da anlar bunlarin sahte olduğunu yani siz kendinizi kandiriyorsunuz, konusmalarindan her sey ayen beyan açık oluyor ki sahte ses kaydidir. Ama unutmayin Allah bunun hesabını sorar sakin insanlari gormeden bilmeden hirsizlikla itham etmeyin, bu kim olursa olsun. Ayiptir.
Baykal'in igrenc ahlaksiz kaseti ortaya ciktiginda ne yapti bizim Cumhurbaskanimiz? Hemen her yerden kaldirtti, asla onun hakkinda tek laf etmedi. Buyukluk budur işte. Montaj ses kasetlerine inanmaniza üzülüyorum ama bu montaji yapanlar da Müslümanım! Diye geciniyor ya ortalikta asil onlara yazik....
Neyse. Havalimani iyi olacak insallah, iyi olmuş... Ismi de iyi olmuş. Kalkip dalga gecip elestirecegimize, bu dünyada bizler de kalici bir isim birakmak icin ugrasmaliyiz bence. .. Selametle...
Allah askina bu anlattiklarinin havalimani konuyla ne alakasi var? gorende Erdogana oy verenlerin sadece zenginlerden olustugunu sanar. neyse yaaa...sevinmeyen sevinmesin...sevinenlerin sevinci hepimize yeteree birileri sevinecekki diğerlerinin standartı düşmesin..bunlar uzaydada okutur çocuklarını yakında bırakın abd yi..savaş falan çıksa bunların çocukları abd de okuyor olurken fakir fukaranın çocuğu kurşunlara siper yapar kendini yada yaptırılır..ee vaatanıda birileri korumak zorunda kalkıpta zenginin çocuğu koruyacak değil ya..
heykele gerek yok ismi yeter onun :)Heykelini de yaptirmak lazim söyle bas köseye
ben cevreciyim diye gecinenleri kastetmistim, hadi bakim bir araba bir arabadir gösterin cevreciliginizi binmeyin bakim, of hep celiski hep celiskiarabaya hala taksi diyen köylerde binmemiş vatandaşlarımız var evet nerden bildin
İnşaat sektörü rant için bire birdir ülke inşaatlar ile gelişmez ki ? Bir çok kurum satıldıyada peşkeş çekildi saman bile dışardan ne üretiyoruz da geliştik ?? Mücevher kdv sine bak birde diğer ha müslümanım diyenler diyor diyorsunda yalan dolan gırla oğlu katil askerlik yapmamış kabataş olayı yaşan çıktı birde cuma günü görüntüleri verecekti ne oldu ?? Cami imamı yok dedi görmedim dedi apar topar tayini çıktı ? Sonumuz iyi değil...Simdi ben size birey diyeceğim. Ismi guzel olmus ama isminden de öte 3.bir havalimani harika olmuş bu yeni iş imkanlari demek anliyor musunuz? Bu ulkenin gelismesi demek. Simdi siz kalkmissiniz gozunuzle gormediginiz kulaginizla duymadiginiz seylerle insanlari hirsizlikla itham ediyorsunuz. Sahte bir kaset ki ufacik cocuk da anlar bunlarin sahte olduğunu yani siz kendinizi kandiriyorsunuz, konusmalarindan her sey ayen beyan açık oluyor ki sahte ses kaydidir. Ama unutmayin Allah bunun hesabını sorar sakin insanlari gormeden bilmeden hirsizlikla itham etmeyin, bu kim olursa olsun. Ayiptir.
Baykalinki zaten sahte degildi.ben hiç bir zaman baykalın kaseti sahte demedim..erdoğanınki içinde diyemem 100 de 100 hüküm verebilmem için kanıtım olması gerek günaha girmek istemiyorsam..hee alt katımda oturan emekli subay amca sahtedir demişti rahmetli..bende öyle düşünmeyin gerçekte olabilir insanoğlu demiştim
benim erkek kardeşim ünüversite mezunu benzer bir yere başvurmuştı alınmadı..öyle yerlerde işe girmen için ooooo diyeyim sadece..
bende onu merak ediyorum işteAllah askina bu anlattiklarinin havalimani konuyla ne alakasi var? gorende Erdogana oy verenlerin sadece zenginlerden olustugunu sanar. neyse yaaa...sevinmeyen sevinmesin...sevinenlerin sevinci hepimize yeter
havalimanına giren akrabam var nasıl girdiğinide biliyorum ..tanıdığa falan gerek yok demek biz hep uydurmuşuz yıllardır bunları demek gelirimizde 4 kat artmışBaykalinki zaten sahte degildi.
Ooooo falan değil emin olun. Hakeden giriyor sadece. Erkek kardesiniz haketmedi demiyorum ama bunlarin mulakatu sartlari falan var. Benim arkadasim da cok ugrasti ve girdi havalimanina..
tayyip erdoğanınki sizce sahtemi değilmi..sahte değil o gün yanlarındaydım demezsiniz inşallahBaykalinki zaten sahte degildi.
Ooooo falan değil emin olun. Hakeden giriyor sadece. Erkek kardesiniz haketmedi demiyorum ama bunlarin mulakatu sartlari falan var. Benim arkadasim da cok ugrasti ve girdi havalimanina..
İnşaat sektörü rant için bire birdir ülke inşaatlar ile gelişmez ki ? Bir çok kurum satıldıyada peşkeş çekildi saman bile dışardan ne üretiyoruz da geliştik ?? Mücevher kdv sine bak birde diğer ha müslümanım diyenler diyor diyorsunda yalan dolan gırla oğlu katil askerlik yapmamış kabataş olayı yaşan çıktı birde cuma günü görüntüleri verecekti ne oldu ?? Cami imamı yok dedi görmedim dedi apar topar tayini çıktı ? Sonumuz iyi değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?