- 30 Aralık 2009
- 22.997
- 89.961
- 1.123
Kontescim ben kiskirmam. hayatinda taniyabilecegin en anlayisli ve naif kisiliklerdenim. Sinirlendigim pek gorulmez.
Ama sen cocuk gibi egleniyorsun valla.
Ohhh benim babam en guclu bi kereeeee
Ergenlikten ziyade,Türkiyede belli bir kesimde komşu komşuya nispet yapar,bak benim var senin yok vs tarzı söylemler dolanır,bolca dedikodu yapar belli hanım grupları diğerlerine karşı,x kişi çatlasın,işte bizi kıskanıyorlar ondan hakkımızda kötü konuşuyorlar.İşte bu kesimin buraya yansıması da aynen böyle oluyor yine tabii.Şu catla patlacilarin ergen olduğundan şüpheleniyorum. Ya da ergenliklerinde takılı kaldıklarından. Yoksa aklima daha kötü sryler geliyor
Coğrafi olarak Almanya ile ne ilgisi var ki zaten,Almanyaya ne bizim havaalanımızdan?Adamlar bunu duysalar herhalde kahkahalarla gülerler!Almanların şimdi dizleri titriyordur battık biz mahfolduk diyolardır canım daha ne olsun
buna Almanya Almanya diye söylenenler cevap versinCoğrafi olarak Almanya ile ne ilgisi var ki zaten,Almanyaya ne bizim havaalanımızdan?Adamlar bunu duysalar herhalde kahkahalarla gülerler!
ay vallahi agiz tadiyla sevindirtmiyorsunuz bile...dun acikladim isim konusu zaten supriz oldu bana hic beklemiyordum...cunku baska soylentiler duymustum...herneyse...ben ulkemin kar edecegini dusundugum icin seviniyorum...ulkesi icin sevinmeyenlerde kendileri bilirler canim...bu konuda hem fikir degiliz demekki...yani sen dedim demiyorum ama soyledigim hakaretler bilindik seyler burda hepside Erdogan'i sevenlere edilen hakaretler. herneyse dedigim gibi farkli fikirlerdeyiz...Kimseye verdiği oydan dolayı cahil koyun ya da balık demedim.Ergen tespitim verdiğiniz oyun renginden degil kazandığınızı düşünerek kaybettiğini dusunduklerinize çatlayin işte tavrınızdan. Bu tavri en son ergen öğrencilerimde görmüştûm kusura bakmayın
Weiss daha cok beklerler :) Sorularima ben de cevap alamiyorum malesef.weissi bekliyolar sanırım açıklama için
bi şeyi sonuna kadar savunuyosan açıklamasını da yapabilmelisin bence
ama ben sorularıma pek cevap alamıyorum nedense
hahah travmalarin mi var yoksaErgenlikten ziyade,Türkiyede belli bir kesimde komşu komşuya nispet yapar,bak benim var senin yok vs tarzı söylemler dolanır,bolca dedikodu yapar belli hanım grupları diğerlerine karşı,x kişi çatlasın,işte bizi kıskanıyorlar ondan hakkımızda kötü konuşuyorlar.İşte bu kesimin buraya yansıması da aynen böyle oluyor yine tabii.
Mevlanaya Kanuniye gelene kadar sayın cumhurbaşkanı kendini aştı....Yaşasın Dönya Lideri Erduvan, hobbaaaa
Mevlana, Kanuni bi Tayyip kadar olamadınız be.
hakl psikolojisi eğtimi almak lazım ..sürü psikolojisimi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?