Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz ne desek size begendiremedik ki saygı saygı dediniz baya dibi boylamışsınız tebriklerışıktamı kalayım ampulumü kapayım
mutluhatun 4justi hiç çare önermediğinizi hatırlıyorum
öyle bir darlandırdınızki yarısını okuyamadım mesajların
bakın yeni çatı adayı açıklanıyormuş
Eki Görüntüle 1217362![]()
yok artık. abi abartmiş..Çok haklisiniz ama insan dayanamiyo işteYolsuzluk operasyonlari yeni ayyuka ciktigi bir gun arkadasimla taksiye bindik Radyodan haberleri dinliyoruz adam sinirlendi kapatti Ulan dedi karimin üstünde gorsem gözümle yine inanmam
Bu nasil bi sevgidir arkadaş yaa körü körüne Tamam sev sev de hatalarinida gör söyle Neyse ben hiçbi zaman anlayamayacagim sanırım
![]()
milli gelir 4 kat artmışmı..kimlerin geliri 4 kat artmış..bizimki aynı hala![]()
Sen de Ataturk ' u beğenmiyorsun ama onun kurduğu cumhuriyetin cumhurbaskanini secmek için oy veriyorsun onunla ovunuyorsun. Offf hep çelişki hep çelişki.begenmeyenler binmeyecek mi acaba merak ettim![]()
Sen de Ataturk ' u beğenmiyorsun ama onun kurduğu cumhuriyetin cumhurbaskanini secmek için oy veriyorsun onunla ovunuyorsun. Offf hep çelişki hep çelişki.
Eeee Tayyip zamaninda 3. Havalimani çevre katliamidir insallah yapilana kadar hukumet degisir de yapilmaz derken bugün bunlar oluyor. Hayran oldukları adam kendilerini yansıtıyor ışte tam manasıyla![]()
yahuu dün ben savunurken bana sen bu havalimanın yapılış amacını biliyomusun diye soranlar vardı ?
ben gayette açıkladım noldu o kişilerden sonradan ses çıkmadı ?
bi de kendileri açıklasında duyalım varsa yoksa 52 sayfadır almanyaya peşkeş çektiniz koskca havalimanın başka faydası yokmu ?
Kimseye verdiği oydan dolayı cahil koyun ya da balık demedim.Ergen tespitim verdiğiniz oyun renginden degil kazandığınızı düşünerek kaybettiğini dusunduklerinize çatlayin işte tavrınızdan. Bu tavri en son ergen öğrencilerimde görmüştûm kusura bakmayıncahil koyun balik simdide ergeniz... yoehoeeee![]()
Almanların şimdi dizleri titriyordur battık biz mahfolduk diyolardır canım daha ne olsunyahuu dün ben savunurken bana sen bu havalimanın yapılış amacını biliyomusun diye soranlar vardı ?
ben gayette açıkladım noldu o kişilerden sonradan ses çıkmadı ?
bi de kendileri açıklasında duyalım varsa yoksa 52 sayfadır almanyaya peşkeş çektiniz koskca havalimanın başka faydası yokmu ?