Üçüncü havalimanının adı belli oldu

Kontescim ben kiskirmam. hayatinda taniyabilecegin en anlayisli ve naif kisiliklerdenim. Sinirlendigim pek gorulmez.

Ama sen cocuk gibi egleniyorsun valla.

Ohhh benim babam en guclu bi kereeeee :KK66:

crypticin mesajı okudugunda neden öyle yazdıgımı anlarsın diye düşünmüşken büyük bir hezimete ugradım suan :KK51:

sana kışkırtmalara bakma diye mesaj yazdıgında ben de sana sorayım bakayım kışkırıyor musun dedim.

en sevmedigim şeydir yazdıgım şeyi açıklamaya kalkışmak tüh yea :KK66:))

Şu catla patlacilarin ergen olduğundan şüpheleniyorum. Ya da ergenliklerinde takılı kaldıklarından. Yoksa aklima daha kötü sryler geliyor
Ergenlikten ziyade,Türkiyede belli bir kesimde komşu komşuya nispet yapar,bak benim var senin yok vs tarzı söylemler dolanır,bolca dedikodu yapar belli hanım grupları diğerlerine karşı,x kişi çatlasın,işte bizi kıskanıyorlar ondan hakkımızda kötü konuşuyorlar.İşte bu kesimin buraya yansıması da aynen böyle oluyor yine tabii.

azicik merak etseniz google'da aratip bulabilirdiniz..amma hadi onuda ben yapayim sizlereeee....

-----

SDE Başkanı Prof. Dr. Birol AKGÜN’ün açılışını yaptığı Çalıştay’a; SDE Uzmanı Dr. M. Levent YILMAZ, THY Araştırma Geliştirme ve Proje Koordinasyon Müdürü Adem YILMAZ, THY Strateji Planlama ve Yatırımlar Müdürü Zeliha AKÇA, Türk Hava Kurumu Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdullah Sıddık KARAMAN, Gazi Üniversitesi öğretim görevlisi Göktuğ ŞAHİN, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Uzmanı Suat ÖZBEK, SDE Ekonomi Programı Asistanları Tuğba AK ve Ömer Gök KATILDILAR. Çalıştayda 3. Havalimanı’nın ekonomik ve stratejik önemi ele alındı.

İkincisinin de düzenlenmesi planlanan Çalıştay’da; Türkiye’yi bölgesinde daha güçlü bir hale getireceği düşünülen ve ekonomik getirilerinin yanı sıra uluslararası strateji bağlamında da belirgin avantajlar sağlayacağı öngörülen 3. Havalimanı projesi katılımcılar tarafından masaya yatırıldı.

Çalıştay’ın açılış konuşmasını yapan SDE Başkanı Prof. Dr. Birol AKGÜN: “3. Havalimanı ve 3. Köprü gibi projeler Türkiye’nin hep bahsedilen coğrafi avantajlarını yeniden harekete geçirecek önemli projelerdir. Çalıştay’ın bu bakımdan son derece önemli olduğunu düşünüyorum.” dedi. Prof. Dr. AKGÜN, SDE’nin temel amaçlarından birisinin, Türkiye’yi bölgesinde lider ve dünyada söz sahibi yapacak konuları gündeme getirerek bu konulara ilişkin farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti.

Konunun önemine dikkat çeken katılımcılardan Dr. Zeliha AKÇA: “İstanbul önemli bir nokta... THY’nin büyüme stratejisi açısından İstanbul son derece önemli. Artık Atatürk havalimanı yavaş yavaş operasyonlarımız için yetersiz kalmaya başlıyor. Ayrıca körük sayısının azlığı da hizmet kalitesini düşüren diğer konulardan bir tanesi… 3. Havalimanı projesi ile beraber THY’nin hizmet ağı genişleyecek ve Avrupa ve Ortadoğu’da ürün çeşitliliğini arttıracaktır.” şeklinde konuştu.

İstanbul’un lokasyon olarak havacılık sektörü açısından çok önemli bir avantaj sağladığını vurgulayan Adem YILMAZ: “Atatürk Havalimanı şu anda Frankfurt’tan geridedir fakat frekansta Avrupa’nın en büyük havalimanlarından birine sahibiz. Bu projenin gerçekleşmesiyle de Frankfurt, Amsterdam ve Paris gibi lokasyonların önüne geçeceğiz. 2023 yılına kadar uçak sayımızı 450’in üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. 3. Havalimanı ile beraber pek çok yeni destinasyona da uçma şansı yakalayacağız. Çünkü yıllık 150 milyon yolcu kapasitesine sahip bir havalimanı Asya ile Avrupa arasındaki en önemli aktarma merkezlerinden birisi olacaktır.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Projenin son derece önemli olduğuna dikkat çeken Yrd. Doç. Dr. Abdullah Sıddık KARAMAN ise projenin risk oluşturabilecek yönlerinin göz önünde bulundurulması gerektiğini belirtti ve daha önce hazırladıkları Esenboğa Havalimanı ile ilgili çalışma hakkında bilgi verdi.

Son olarak SDE Uzmanı Dr. Levent YILMAZ: “3. Havalimanı Projesi tamamlandığında Türkiye’nin stratejik açıdan çok ciddi bir avantaj yakalayacağını düşünüyoruz. Bu bakımdan konunun çok yönlü irdelenmesi büyük önem arz ediyor. Biz de bu düşünce ile konuyu masaya yatırmak istedik. Konunun uzmanlarının yorumları ile beraber görüyoruz ki, 3. Havalimanının tamamlanması durumunda Türkiye’nin oldukça önemli kazanımları olacak.

Kimseye verdiği oydan dolayı cahil koyun ya da balık demedim.Ergen tespitim verdiğiniz oyun renginden degil kazandığınızı düşünerek kaybettiğini dusunduklerinize çatlayin işte tavrınızdan. Bu tavri en son ergen öğrencilerimde görmüştûm kusura bakmayın
ay vallahi agiz tadiyla sevindirtmiyorsunuz bile...dun acikladim isim konusu zaten supriz oldu bana hic beklemiyordum...cunku baska soylentiler duymustum...herneyse...ben ulkemin kar edecegini dusundugum icin seviniyorum...ulkesi icin sevinmeyenlerde kendileri bilirler canim...bu konuda hem fikir degiliz demekki...yani sen dedim demiyorum ama soyledigim hakaretler bilindik seyler burda hepside Erdogan'i sevenlere edilen hakaretler. herneyse dedigim gibi farkli fikirlerdeyiz...

kopyala yapışırı geçelim googledan bilgi edinirsiniz anca zaten başba bişi değil

bende bu 3. körünün zararlarını kopyala yapıştır yapsam sayfalar sürer onlara da siz bakın öleyse bi zahmet

Ergenlikten ziyade,Türkiyede belli bir kesimde komşu komşuya nispet yapar,bak benim var senin yok vs tarzı söylemler dolanır,bolca dedikodu yapar belli hanım grupları diğerlerine karşı,x kişi çatlasın,işte bizi kıskanıyorlar ondan hakkımızda kötü konuşuyorlar.İşte bu kesimin buraya yansıması da aynen böyle oluyor yine tabii.
hahah travmalarin mi var yoksa :KK53: ben gormedim oyle birini...soyle sen hangisiydin :KK53:

ayrıca okuduysanız hepsinde de ekonomik gelirden bahsediyor maddelerde bizde zaten bunu söylüyoruz rant sağlamak için başka bişi için değil diye
ordan sağlanacak rantla bilalin daha çok gemisi olcak erdogan servetine serves katacak bize ne yararı olacak buyrun onu anlatsın biri
aksine bize zararı olacak

birseydende memnun olun :KK53: kopyaladim aradim sizlere sundum..okumaya bile useniyorsaniz yapacak birsey yok maalesef.

Yaşasın Dönya Lideri Erduvan, hobbaaaa:KK58:

Mevlana, Kanuni bi Tayyip kadar olamadınız be.:KK69:

tontriko daha öncede okudum bunu ve yine okudum cevap yazdım sende yazdıgım cevaba cevap ver öleyse
sana ne gibi bi faydası olacagını düşünüyosun o maddelerden ne çıkardın ?
ve sana soruyorum sen zararlarını okudun mu peki ?

arkadaşlar almanyanın hoşuna gitmeyeceği doğru
çünkü frankfurttaki trafik ordan buraya kayar ve büyümeleri engeller
avrupadaki en önemli aktarma noktalarından biri ki kendileri de açıklama yapmıştı bununla ilgili
ciddi bi rakip olur onlar için
onda bi problem yok bence

asıl problem çevreye verilen zarar ve gelecekteki planmanın nasıl olduğu
Atatürkte kapasite yetersizliği var büyüme sorunu var
onu da zamanında doğru planlamadılar mesela

hayır bide soruyoruz 12 yılda naptı?
park yaptı bahçe yaptı rahatça nefes alıyorum diyor.
ee köprü olunca bak bu kadar ağaç kesilcek diyoruz
çiçege böcege meraklıysan yıllık ağaçlara azcık önem ver diyoruz
o zaman ses soluk yok
gerçekten anlamıyorum:KK51:

artık kibci oldummm :KK53::KK53:

aslında buraya çok şey kopyala yapıştır yaparım ama bir

hiçte zor değil

anlattıkların karşındakinin anlayacağı kadar

aslında hep kıran dalga geçen hadsiz konuşan kesim belli

ama ne demişler kişi kendinden bilir işi

o değilde bazılarının mesajını görmedim
görmezden gel butonu sayesinde:KK71:

süper bi duyguuu:KK71:

Ataturk havalimani 1953 te uluslar arasi trafingine acildi...yani o zamanin sartlariyla simdiki ayni degil..Avrupaya bakiniz…kimse oldugu yerde durmuyor..yaptiklari birsey ha bu iyi olmus boyle kalsin 100 yil demiyor..adamlar neyi nasil daha iyi yapariz gelistiririz diye bakiyorlar…

Ben insaat sirketinde calistim..onlar bile kendilerine yaptiklari binada sonradan degisiklikler yaptilar…neden biliyor musun?? Cunku ihtiyaclar degisiyor zamanla..kapasite degisiyor sartlar degisiyor…vs vs…

Ben direkt bana yarari olana bakmiyorum suanda… ulkem icin sevinmekte mi suc? Aramizdaki fark bu.. kaldiki herseyin iyi ve kotu yanlarida vardir vesselam.

Back