Siz hepsisiniz ama ben çook farklı bir süşünceyi temsil ediyorum,anlamazsınızhahah travmalarin mi var yoksaben gormedim oyle birini...soyle sen hangisiydin
![]()
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz hepsisiniz ama ben çook farklı bir süşünceyi temsil ediyorum,anlamazsınızhahah travmalarin mi var yoksaben gormedim oyle birini...soyle sen hangisiydin
![]()
bi git yaa..bisiklet sur bilye filan oyna mesela..bi dahada bana sakin laf sokma burda..burda muhatabim degilsin artik.komik şey seniii
seni hınzır googleciiiii![]()
![]()
Üçüncü havaalanından rahatsız olduğu söylenen Frankfurt Havaalanıdır ve bu havaalanının işletmecisi Fraport adlı Alman şirketidir.Rahatsız olduğu söylenen bu şirket üçüncü köprünün de müteahhitlerinden olan İbrahim Çeçen ile ortaktır.İbrahim Çeçen ,tapelerin ortaya çıktığı devirde havuz medyasına milyonlar akıtan kişidir.Şu anda da Antalya Havaalanı nı da Fraport ile ortak işletmektedir.Yaniii üçüncü havaalanı Almanların işine gelecek sadece.Rahatsız dedikleri şirket aslında kendi ortaklarıdır,İbrahim Bey iktidar yandaşı olarak pastanın kremasını yiyen isimlerdendir zaten.birseydende memnun olunkopyaladim aradim sizlere sundum..okumaya bile useniyorsaniz yapacak birsey yok maalesef.
Allahdan google yasaklanmıyorgöz ardı et dersin olur biter görmezsin msjlarımı
yorum yaparken size danışacak değilim
begenen üstüne alınır
noldu sinirler gerildii
google olmazsa naparmışız biz![]()
Allahdan google yasaklanmıyor
bi yasaklasında o zaman neler olur merak ediyorum
tartışcak google amcamız bile olmaz![]()
Siz hepsisiniz ama ben çook farklı bir süşünceyi temsil ediyorum,anlamazsınız
Üçüncü havaalanından rahatsız olduğu söylenen Frankfurt Havaalanıdır ve bu havaalanının işletmecisi Fraport adlı Alman şirketidir.Rahatsız olduğu söylenen bu şirket üçüncü köprünün de müteahhitlerinden olan İbrahim Çeçen ile ortaktır.İbrahim Çeçen ,tapelerin ortaya çıktığı devirde havuz medyasına milyonlar akıtan kişidir.Şu anda da Antalya Havaalanı nı da Fraport ile ortak işletmektedir.Yaniii üçüncü havaalanı Almanların işine gelecek sadece.Rahatsız dedikleri şirket aslında kendi ortaklarıdır,İbrahim Bey iktidar yandaşı olarak pastanın kremasını yiyen isimlerdendir zaten.
Cevrecilik degil sorun. Istanbulun sismesi. Istanbulda nefes alamiyoruz biz. Arabami trafik yuzunden kullanamiyorum ki ben zaten. Istanbulda iskence araba kullanmak. Ben de daha once sordum kimseden ses cikmadi. Finans merkezimiz ankaraydi. Neden istanbula tasindi? Bu cok buyuk bir nufus gocu. Neden anadoludaki fabrikalar kapaniyor? Anadoluya neden yerli uretim tesisleri yapilmiyor? Ben istanbula yatirim yapilmasindan rahatsizim evet.
seni carsaf giymek icin zorlasaydilar sende pek sevmezdin tahminim, simdi dene bakalim bir kac gün türbanla gez ve insanin icinde olmak istemedigi durum nasil bir his veriyormus anla, sizin demokrasinizde bu kadar iste sözde, arti sizde dünya tarihine kocaman harflerle ismini yazmis Osmanliyi begenmiyorsunuz, hersey Atatürkle baslamis gibi konusmaniz cok komik oluyorSen de Ataturk ' u beğenmiyorsun ama onun kurduğu cumhuriyetin cumhurbaskanini secmek için oy veriyorsun onunla ovunuyorsun. Offf hep çelişki hep çelişki.
Eeee Tayyip zamaninda 3. Havalimani çevre katliamidir insallah yapilana kadar hukumet degisir de yapilmaz derken bugün bunlar oluyor. Hayran oldukları adam kendilerini yansıtıyor ışte tam manasıyla![]()
Neresibden tutsan elinde kaliyor. Ben zaten türbanlıyım bu bir. Osmanlıyı begenmedigimi nerden biliyorsun bu iki . Neden beğenmiyorsun diye sormadım beğenmeyen kullanmasına getirdin ben de senin mantığınla cevap yazdım beğenemedin mi bu da üç.cünkü bir hedef var oda istanbulun finans merkezi olmasi ve bu konumda dünyada en üst siralarda yer almasi, bunuda Türkiyenin en büyük sehirinde yapilmasinin nedenleri var, en cok nufüsla en cok vergi veren sehir mesela, dünya metropollerinden, yani hedef büyük kücük bakmamak lazim, diger dediklerinde yapilicak insallah hersey sirayla görende karsimizda calismayan bir Basbakan oldugunu sanir, hedef bütün Türkiye sadece istabul ankara degil
seni carsaf giymek icin zorlasaydilar sende pek sevmezdin tahminim, simdi dene bakalim bir kac gün türbanla gez ve insanin icinde olmak istemedigi durum nasil bir his veriyormus anla, sizin demokrasinizde bu kadar iste sözde, arti sizde dünya tarihine kocaman harflerle ismini yazmis Osmanliyi begenmiyorsunuz, hersey Atatürkle baslamis gibi konusmaniz cok komik oluyor
3. havalimani hakkinda o agaclar tasincak yok edilmicek, bunu anlamak bu kadarmi zor, elbette o zaman göremedigi seyleri simdi daha iyi görüyordur, hedef sadece Türkiye degil, Allahin izni ile tarih yazmak
siz lafi neresinden anliyorsunuz, gecen burda Osmanli Evladiyim dedim diye krizlere giren oldu, Osmanliyi kücümsedi, sizde ayni düsüncedemisiniz bilmiyorum, begeniyorsaniz ne mutlu kör degilsinizdirNeresibden tutsan elinde kaliyor. Ben zaten türbanlıyım bu bir. Osmanlıyı begenmedigimi nerden biliyorsun bu iki . Neden beğenmiyorsun diye sormadım beğenmeyen kullanmasına getirdin ben de senin mantığınla cevap yazdım beğenemedin mi bu da üç.
Şu yorumun her seyi gözler önüne seriyor. Yani Akp karşıtıysan açıksındır osmanli dusmanisindir. Allahim kafalara bak ne güzel!!
siz lafi neresinden anliyorsunuz, gecen burda Osmanli Evladiyim dedim diye krizlere giren oldu, Osmanliyi kücümsedi, sizde ayni düsüncedemisiniz bilmiyorum, begeniyorsaniz ne mutlu kör degilsinizdir
- türban konusunda acik resminizi görmüstüm sanki daha gecen, baskasinin resmiydi o zaman tamam, bu durumda beni daha iyi anlamalisinizsorun nerde