Üçüncü havalimanının adı belli oldu

n'aptin Amine bacim...aa keske kendi dusuncelerin gibi yazsaydin..boyle cok belli oldu kopyalayip yapistirdigin...hahahah

göz ardı et dersin olur biter görmezsin msjlarımı
yorum yaparken size danışacak değilim
begenen üstüne alınır
noldu sinirler gerildii :KK59:
google olmazsa naparmışız biz :KK70:

hahah travmalarin mi var yoksa :KK53: ben gormedim oyle birini...soyle sen hangisiydin :KK53:
Siz hepsisiniz ama ben çook farklı bir süşünceyi temsil ediyorum,anlamazsınız:KK43:
birseydende memnun olun :KK53: kopyaladim aradim sizlere sundum..okumaya bile useniyorsaniz yapacak birsey yok maalesef.
Üçüncü havaalanından rahatsız olduğu söylenen Frankfurt Havaalanıdır ve bu havaalanının işletmecisi Fraport adlı Alman şirketidir.Rahatsız olduğu söylenen bu şirket üçüncü köprünün de müteahhitlerinden olan İbrahim Çeçen ile ortaktır.İbrahim Çeçen ,tapelerin ortaya çıktığı devirde havuz medyasına milyonlar akıtan kişidir.Şu anda da Antalya Havaalanı nı da Fraport ile ortak işletmektedir.Yaniii üçüncü havaalanı Almanların işine gelecek sadece.Rahatsız dedikleri şirket aslında kendi ortaklarıdır,İbrahim Bey iktidar yandaşı olarak pastanın kremasını yiyen isimlerdendir zaten.

göz ardı et dersin olur biter görmezsin msjlarımı
yorum yaparken size danışacak değilim
begenen üstüne alınır
noldu sinirler gerildii :KK59:
google olmazsa naparmışız biz :KK70:
Allahdan google yasaklanmıyor
bi yasaklasında o zaman neler olur merak ediyorum
tartışcak google amcamız bile olmaz:KK48:

Siz hepsisiniz ama ben çook farklı bir süşünceyi temsil ediyorum,anlamazsınız:KK43:

Üçüncü havaalanından rahatsız olduğu söylenen Frankfurt Havaalanıdır ve bu havaalanının işletmecisi Fraport adlı Alman şirketidir.Rahatsız olduğu söylenen bu şirket üçüncü köprünün de müteahhitlerinden olan İbrahim Çeçen ile ortaktır.İbrahim Çeçen ,tapelerin ortaya çıktığı devirde havuz medyasına milyonlar akıtan kişidir.Şu anda da Antalya Havaalanı nı da Fraport ile ortak işletmektedir.Yaniii üçüncü havaalanı Almanların işine gelecek sadece.Rahatsız dedikleri şirket aslında kendi ortaklarıdır,İbrahim Bey iktidar yandaşı olarak pastanın kremasını yiyen isimlerdendir zaten.

bu bilgiyi nerden aldınız bilmiyorum ama onlar ihaleyi kazanamadılar diye biliyorum ben
işletmeci olmak için ihaleye girmişti türk şirket aldı
ki ihaleyi alırsa onun işine gelir işletmeci olarak ülkenin değil

tontriko tontriko canım sen birinden mi alıntı yapıyosun havada kalıyor :KK53:

bak müdireme verdiğim sözü tutamıyorum ben:KK43:

neysee ne düşünüyorsak düşünüyoruz

sonuçta birşey varki

hepimizin istediği

hep beraber huzur ve ferah içinde yaşamak

sadece tartışmayı bilmiyoruz

akp seçmenimi dediniz : aaaa gerici yobaz koyun markana kömürcü ezik körü körüne bağlanan

chpli dediniz: aboooo neler neler

ve saygı olmadan da tartışmanın bi anlamı manası yok

hep ben üste çıkacağım ben son sözü söyleyeceğim derdi

özellikle konulara soru sorarak giriyorum

tamam RTE ciyim sizin tanımınızla

ancak ülkemi yöneteni bide sizden dizlemek istiyorum

ama sorularımda ne var bilmiyorum bi saldırı

simon simon

senin yazdığın cevabı okudum ve çıkıp sana sen ne diyosun yalanmı söylüyorsun dedim çatır çatır her birine o böyle şu böyle diye cevap verdim kendimce iyi olanları yazdım bilgim olmayanları bıraktım
ki kendi düşüncelerini gayette güzel aktarmışşın
seninle koptuğumuz nokta neresi anlayamadım

weis nerdesin derkende yazılarını yorumlarını beğendiğim

bi arkadaştı

anne elimi tut korkuyorum değil yani

aman YARABBİM bir grup varmışki üstüme gelmeye çalışan:cool:

ALLAH cc ülkemizi vatanımızı korusun inşALLAH

ve hakedenerin elinde bulunsun

kardeşce yaşamak ümidiyle....

Aminecim valla sorarlar yazarsin cunku kendileri onu bile arastirmazlar ellerinin altinda internet...onada kulp takarlar...anlayacagin bu da gol olmadi :KK53: takmis cevreye zararda zarar...ya bi zahmet edipte oku...sanki sen butun yazdigin seyleri kendin yaziyorsun..hepimiz netten faydalaniyoruz..oyle olmasa bu sitede ne isimiz var...ayrica hakaret hakaret...yahu bunlara nasil catla patla demezsin...istesende istemesende adam yaptimi yapti...adini koydumu koydu...
bitti nokta. senin hakaretlerini dinlemek zorundamiyiz burda?! sakayi kaka yapmak denir bununkine.

ben weiss kısmını eleştiririm çünkü kendi fikirleriniz olmalı diye düşünüyorum
ona ihtiyacınız olmamalı
seni küçük düşürmek için yazmadım yanlış anlama eleştirdim sadece
birşeyleri savunurken araştırıp yorum yapabilmelisiniz
bu konularla ilgiliyseniz kitap ta okuyacaksınız makale de takip edeceksiniz
yoksa tıkınıp kalırsınız savunma yaparken
ben sizin için söylüyorum bunu

burda iki taraftan da hiçbirşey bilmeden havaya yorum yapanlar
ve komik oluyo yani

doğru düzgün tartışılmadan laf dalaşına giriliyo
ki ben tek kendi görüşümle olanları pohpohlayıp karşı tarafa saldıran biri değilim
doğru veya yanlış gördüğüm noktaları söyler açıklarım
aynı görüşte olduklarımla da çok zıtlaştığım konular oluyo
bilmiyorsam da delicesine savunmam

ki üslubunu her zaman beğenmesem de weiss en azından açıklama yapabiliyodu
kendi düşündüklerini yazıyordu

Cevrecilik degil sorun. Istanbulun sismesi. Istanbulda nefes alamiyoruz biz. Arabami trafik yuzunden kullanamiyorum ki ben zaten. Istanbulda iskence araba kullanmak. Ben de daha once sordum kimseden ses cikmadi. Finans merkezimiz ankaraydi. Neden istanbula tasindi? Bu cok buyuk bir nufus gocu. Neden anadoludaki fabrikalar kapaniyor? Anadoluya neden yerli uretim tesisleri yapilmiyor? Ben istanbula yatirim yapilmasindan rahatsizim evet.

cünkü bir hedef var oda istanbulun finans merkezi olmasi ve bu konumda dünyada en üst siralarda yer almasi, bunuda Türkiyenin en büyük sehirinde yapilmasinin nedenleri var, en cok nufüsla en cok vergi veren sehir mesela, dünya metropollerinden, yani hedef büyük kücük bakmamak lazim, diger dediklerinde yapilicak insallah hersey sirayla görende karsimizda calismayan bir Basbakan oldugunu sanir, hedef bütün Türkiye sadece istabul ankara degil
Sen de Ataturk ' u beğenmiyorsun ama onun kurduğu cumhuriyetin cumhurbaskanini secmek için oy veriyorsun onunla ovunuyorsun. Offf hep çelişki hep çelişki.

Eeee Tayyip zamaninda 3. Havalimani çevre katliamidir insallah yapilana kadar hukumet degisir de yapilmaz derken bugün bunlar oluyor. Hayran oldukları adam kendilerini yansıtıyor ışte tam manasıyla :KK66:
seni carsaf giymek icin zorlasaydilar sende pek sevmezdin tahminim, simdi dene bakalim bir kac gün türbanla gez ve insanin icinde olmak istemedigi durum nasil bir his veriyormus anla, sizin demokrasinizde bu kadar iste sözde, arti sizde dünya tarihine kocaman harflerle ismini yazmis Osmanliyi begenmiyorsunuz, hersey Atatürkle baslamis gibi konusmaniz cok komik oluyor
3. havalimani hakkinda o agaclar tasincak yok edilmicek, bunu anlamak bu kadarmi zor, elbette o zaman göremedigi seyleri simdi daha iyi görüyordur, hedef sadece Türkiye degil, Allahin izni ile tarih yazmak

cünkü bir hedef var oda istanbulun finans merkezi olmasi ve bu konumda dünyada en üst siralarda yer almasi, bunuda Türkiyenin en büyük sehirinde yapilmasinin nedenleri var, en cok nufüsla en cok vergi veren sehir mesela, dünya metropollerinden, yani hedef büyük kücük bakmamak lazim, diger dediklerinde yapilicak insallah hersey sirayla görende karsimizda calismayan bir Basbakan oldugunu sanir, hedef bütün Türkiye sadece istabul ankara degil

seni carsaf giymek icin zorlasaydilar sende pek sevmezdin tahminim, simdi dene bakalim bir kac gün türbanla gez ve insanin icinde olmak istemedigi durum nasil bir his veriyormus anla, sizin demokrasinizde bu kadar iste sözde, arti sizde dünya tarihine kocaman harflerle ismini yazmis Osmanliyi begenmiyorsunuz, hersey Atatürkle baslamis gibi konusmaniz cok komik oluyor
3. havalimani hakkinda o agaclar tasincak yok edilmicek, bunu anlamak bu kadarmi zor, elbette o zaman göremedigi seyleri simdi daha iyi görüyordur, hedef sadece Türkiye degil, Allahin izni ile tarih yazmak
Neresibden tutsan elinde kaliyor. Ben zaten türbanlıyım bu bir. Osmanlıyı begenmedigimi nerden biliyorsun bu iki . Neden beğenmiyorsun diye sormadım beğenmeyen kullanmasına getirdin ben de senin mantığınla cevap yazdım beğenemedin mi bu da üç.

Şu yorumun her seyi gözler önüne seriyor. Yani Akp karşıtıysan açıksındır osmanli dusmanisindir. Allahim kafalara bak ne güzel!!

Neresibden tutsan elinde kaliyor. Ben zaten türbanlıyım bu bir. Osmanlıyı begenmedigimi nerden biliyorsun bu iki . Neden beğenmiyorsun diye sormadım beğenmeyen kullanmasına getirdin ben de senin mantığınla cevap yazdım beğenemedin mi bu da üç.

Şu yorumun her seyi gözler önüne seriyor. Yani Akp karşıtıysan açıksındır osmanli dusmanisindir. Allahim kafalara bak ne güzel!!
siz lafi neresinden anliyorsunuz, gecen burda Osmanli Evladiyim dedim diye krizlere giren oldu, Osmanliyi kücümsedi, sizde ayni düsüncedemisiniz bilmiyorum, begeniyorsaniz ne mutlu kör degilsinizdir
- türban konusunda acik resminizi görmüstüm sanki daha gecen, baskasinin resmiydi o zaman tamam, bu durumda beni daha iyi anlamalisiniz :KK66: sorun nerde

siz lafi neresinden anliyorsunuz, gecen burda Osmanli Evladiyim dedim diye krizlere giren oldu, Osmanliyi kücümsedi, sizde ayni düsüncedemisiniz bilmiyorum, begeniyorsaniz ne mutlu kör degilsinizdir
- türban konusunda acik resminizi görmüstüm sanki daha gecen, baskasinin resmiydi o zaman tamam, bu durumda beni daha iyi anlamalisiniz :KK66: sorun nerde

Ben yeni tesetture girdim. O resmi o yüzden gormussundur. Hayır seni daha iyi anlamıyorum. Sen benim yazdiklarimi ısrarla anlamiyorsun. Neden beğenmiyorsun demiyorum sadece senin mantığınla cevap veriyorum.

Ve Atatürkle Osmanlıyı neden yarıştırmaya çalışıyorsun? Beğen begenme ama böyle yazılar yazabilmene hatta cumhurbaskanini secmene vesile olan adam o. Hic zorunuza gitmesin.

Back