- 29 Mart 2018
- 64
- 66
- 39
-
- Konu Sahibi iclaledauslu21
O zaman ben bakamıyorum yada bakmak istemiyorum desin hem ille gelicem ben bakıcam deyip hemde gelince şikayet etmesin.evet o lütuftur bakmayadabilir çünkü
bakın benim annem aynı apartmandayız ona rağmen ne ben talep ettim ne o teklif etti
evinde 3 5 gün kalmayacak birine yatak alman oda açman kadar doğal bişey yok
O zaman ben bakamıyorum yada bakmak istemiyorum desin hem ille gelicem ben bakıcam deyip hemde gelince şikayet etmesin.
Yaşayan bilir.sadece ve sadece bunu yaşayanlara sorsanız mesela, eminim ki 10 kişiden direk 8 tanesi size durumdan olan rahatsızlıgından bahsedecektır, yaşamadan yorumlamak cidden zor, ben de eskiden derdim ne var yani anne sonucta ne olacak diye, ama öyle değilmiş, beraber yaşam bambaşkaymıs...
Haklısınız akşam gidip artık sizinle aynı evde yaşamak istemiyorum lütfen evinize dönün ve bir daha gelmeyin diyeceğim."Çalıştığım için evlendiğimden beri çocuklara bakmak için kayınvalidemler bende kalıyorlar. Artık bu durumdan çok fazla rahatsız olmaya başladım. Onların yaşadığı şehremi taşınsam"
Hanımefendi bakın bu sizin cümleniz çalıştığım için onlar bakıyo diyosunuz demek ki başka alternatif bulmadınız ya da bulamadınız yoksa her çalışanın kv si bakmıyo çocuğuna, ve hala diyosunuz ki onların yaşadığı şehre mi taşınsam bu ne demek, hala onlardan medet umacaksınız demek, bu durumda neyden şikayet ediyosunuz anlamadım, istemiyorum diyin evlerine dönsünler o zaman siz neden evi onların olduğu şehre taşıyacaksınız
Haklısınız akşam gidip artık sizinle aynı evde yaşamak istemiyorum lütfen evinize dönün ve bir daha gelmeyin diyeceğim.
Bence böyle söylerseniz karşı tarafta kırılır. Bunu “Şimdiye kadar çok yoruldunuz sağolun hep yardımcı oldunuz ama artık kendi çocuklarımla kendim ilgileneceğim size sevmesi düşecek” vs tarzında söyleyinHaklısınız akşam gidip artık sizinle aynı evde yaşamak istemiyorum lütfen evinize dönün ve bir daha gelmeyin diyeceğim.
Elimden geldiği kadar kırmamaya çalışırım.Bence böyle söylerseniz karşı tarafta kırılır. Bunu “Şimdiye kadar çok yoruldunuz sağolun hep yardımcı oldunuz ama artık kendi çocuklarımla kendim ilgileneceğim size sevmesi düşecek” vs tarzında söyleyin
Evet sağolsun geldi baktı bende onlar rahat etsin diye evimin bir odasını onlara verdim kanepelerde sürünmesinler diye ayrı yatak aldım. Tatillere götürdüm kendi evi gibi bilsin diye hiçbirşeyine karışmadım müdahale etmedim. Bunlar olurken benim de ne ev ne aile hayatım kalmadı. kendi evimde sığıntı gibiyim. Eve benden habersiz misafir geliyor, koyduğum hiçbirşeyi yerinde bulamıyorum, kendi istediğim gibi yemek yiyemiyorum, istediğim gibi misafir ağırlayamıyorum. Hiçbir sosyal etkinliğim yok evden işe işten eve gidip geliyorum. Bacaklarımı uzatıp televizyon izleyemiyorum daha bir sürü şey.
Lütuf: Gelin çalışıp eve destek olurken torunlara bakmak mıdır? Sizce
Su korunurken hamile kalmak 8 yıldır bana niye vurmadı ki
Evet sağolsun geldi baktı bende onlar rahat etsin diye evimin bir odasını onlara verdim kanepelerde sürünmesinler diye ayrı yatak aldım. Tatillere götürdüm kendi evi gibi bilsin diye hiçbirşeyine karışmadım müdahale etmedim. Bunlar olurken benim de ne ev ne aile hayatım kalmadı. kendi evimde sığıntı gibiyim. Eve benden habersiz misafir geliyor, koyduğum hiçbirşeyi yerinde bulamıyorum, kendi istediğim gibi yemek yiyemiyorum, istediğim gibi misafir ağırlayamıyorum. Hiçbir sosyal etkinliğim yok evden işe işten eve gidip geliyorum. Bacaklarımı uzatıp televizyon izleyemiyorum daha bir sürü şey.
İyi de siz konunuzu kayınvalidem bakmak istemiyor diye açmadınız ki. Konunuz 7 yıldır çocuklarınıza bakan kayınvalidenizden sıkılmış olmanızdı. Ne Zaman olay istememeye döndü anlamadım.Neye inanıp neye inanmayacağınıza siz karar verirsiniz burada kimseyi yaşadıklarıma inandırmak zorunda değilim. Ben de bakmak istemiyorsa rahat değilse gitsin ben bakarım diyorum o kadar.
Bence hata yapmışsınız . Benim arkadaşımda çocuğu doğdu ve kayınvalide bırakıp ise gidiyordu . Kendisi mecbur kaldığı için gidiyordu . Ve çocuğu kayınvalidesine anne diyordu kendisine demiyordu . Çok pişman oldu keşke ise gelmeseydim deyip yakınıyordu . Ikıncı çocuk olunca işi hemen bıraktı . Bence sizde çocuklarınız ile ilgilenin anne şefkati bambaskadirMerhaba arkadaşlar 7 yıllık evliyim ve üçüncü çocuğuma hamileyim biri 6 biri 2 yaşında iki tane kızım var. Çalıştığım için evlendiğimden beri çocuklara bakmak için kayınvalidemler bende kalıyorlar. Artık bu durumdan çok fazla rahatsız olmaya başladım. Onların yaşadığı şehremi taşınsam yoksa ücretsiz izin alıp kendi çocuklarıma kendim mi baksam bilemiyorum kafam çok karışık.
Merhaba arkadaşlar 7 yıllık evliyim ve üçüncü çocuğuma hamileyim biri 6 biri 2 yaşında iki tane kızım var. Çalıştığım için evlendiğimden beri çocuklara bakmak için kayınvalidemler bende kalıyorlar. Artık bu durumdan çok fazla rahatsız olmaya başladım. Onların yaşadığı şehremi taşınsam yoksa ücretsiz izin alıp kendi çocuklarıma kendim mi baksam bilemiyorum kafam çok karışık.
Onlar rahat etsin diye oda verdim, yatak aldım?Evet sağolsun geldi baktı bende onlar rahat etsin diye evimin bir odasını onlara verdim kanepelerde sürünmesinler diye ayrı yatak aldım. Tatillere götürdüm kendi evi gibi bilsin diye hiçbirşeyine karışmadım müdahale etmedim. Bunlar olurken benim de ne ev ne aile hayatım kalmadı. kendi evimde sığıntı gibiyim. Eve benden habersiz misafir geliyor, koyduğum hiçbirşeyi yerinde bulamıyorum, kendi istediğim gibi yemek yiyemiyorum, istediğim gibi misafir ağırlayamıyorum. Hiçbir sosyal etkinliğim yok evden işe işten eve gidip geliyorum. Bacaklarımı uzatıp televizyon izleyemiyorum daha bir sürü şey.