- 27 Nisan 2009
- 2.336
- 3.204
-
- Konu Sahibi iclaledauslu21
O zaman güvenli bir korunma yöntemi bulman lazım ..Onun ne dediği çok da umrumda değil artık ama maalesef ki onun rızası olmadan bağlattıramıyorum.
Yalnız kv sadece 2 sene bakmış çoçuklar kreş çağına gelene kadarSizi tebrik ederim konu sahibi. Sadece cocuklariniz rahat etsin,evde buyusun diye kayinvaliye tahammul etmissiniz helal olsun ben yapamazdim. Burdaki herkes saniyor ki 3000 lira maas icin kv yi kullanmış. Ne 3000 lirasi 10000 lira icin bile kv me o kadar sene katlanamam. Cocugum icin bile katlanamam. Kaldi ki katlanmiyorum cok ozverilisiniz
Sanki adamlar bakmaya mecbur gibi konuşuyorsunuz.kim kimin çocuğuna düzenini tamamen bozup 6 yıl bakar.torunsa torun...!babamın evinden getirmedim diyorsunuz da kayinvalidende yapıp sana baktırmiyor yani.sorununu kocanla hallet ,yaşlı adamlarla değil.bence erkek olma ihtimalinden dolayı eşinizinse sizinde gerçek anlamda korundugunuzu sanmıyorumÜcretsiz izne tamamen karşılar ayda 3.000 tl geliyor az mı biz bakarız diyorlar ama şikayet etmeye de devam ediyorlar ne yapacağımı şaşırdım.
Yanlis mi anladim acaba? Çalistigim icin evlendigimden bu yana bende kaliyorlar demis basta ama. Neyse ben benimkine tahammul edemiyorum cocugum icin olsa bile ozverisini takdir ettim konu sahibininYalnız kv sadece 2 sene bakmış çoçuklar kreş çağına gelene kadar
Canim ne guzel bakmis ne guzel bakmis deniyo ama ben oyle dusunmuyorum. Evet cocuklariniza bakmis sagolsun ama o sizin evinizi kendi evi bellemis. Bende evlendigimden beri(1sene) kv ile yasiyorum. Onlarin evinde ve eve benden habersiz misafir geliyo, koydugumu yerinde bulamiyorum. Saydiklarinin hepsi ışte. Ama onlarin evinde onlarla beraber yasiyorum. Cikayim ayri eve diyorum. Sizin evinizde 7sene kendi evi gibi olmus valla bi evi oldugunu unutmus bile olabilirEvet sağolsun geldi baktı bende onlar rahat etsin diye evimin bir odasını onlara verdim kanepelerde sürünmesinler diye ayrı yatak aldım. Tatillere götürdüm kendi evi gibi bilsin diye hiçbirşeyine karışmadım müdahale etmedim. Bunlar olurken benim de ne ev ne aile hayatım kalmadı. kendi evimde sığıntı gibiyim. Eve benden habersiz misafir geliyor, koyduğum hiçbirşeyi yerinde bulamıyorum, kendi istediğim gibi yemek yiyemiyorum, istediğim gibi misafir ağırlayamıyorum. Hiçbir sosyal etkinliğim yok evden işe işten eve gidip geliyorum. Bacaklarımı uzatıp televizyon izleyemiyorum daha bir sürü şey.
Yanlis mi anladim acaba? Çalistigim icin evlendigimden bu yana bende kaliyorlar demis basta ama. Neyse ben benimkine tahammul edemiyorum cocugum icin olsa bile ozverisini takdir ettim konu sahibinin[/QUOT
Konu sahibin ilk mesajında öyle bi algı yaratmış. Ortalarda okudum bende kreş çağına gelinceye kadar çocuklar ortalama 2 sene bakmış.
İşi bırakın boyle hayat mı olurEvet sağolsun geldi baktı bende onlar rahat etsin diye evimin bir odasını onlara verdim kanepelerde sürünmesinler diye ayrı yatak aldım. Tatillere götürdüm kendi evi gibi bilsin diye hiçbirşeyine karışmadım müdahale etmedim. Bunlar olurken benim de ne ev ne aile hayatım kalmadı. kendi evimde sığıntı gibiyim. Eve benden habersiz misafir geliyor, koyduğum hiçbirşeyi yerinde bulamıyorum, kendi istediğim gibi yemek yiyemiyorum, istediğim gibi misafir ağırlayamıyorum. Hiçbir sosyal etkinliğim yok evden işe işten eve gidip geliyorum. Bacaklarımı uzatıp televizyon izleyemiyorum daha bir sürü şey.
Artı yan.ari da olmuş mutlakaEvet sağolsun geldi baktı bende onlar rahat etsin diye evimin bir odasını onlara verdim kanepelerde sürünmesinler diye ayrı yatak aldım. Tatillere götürdüm kendi evi gibi bilsin diye hiçbirşeyine karışmadım müdahale etmedim. Bunlar olurken benim de ne ev ne aile hayatım kalmadı. kendi evimde sığıntı gibiyim. Eve benden habersiz misafir geliyor, koyduğum hiçbirşeyi yerinde bulamıyorum, kendi istediğim gibi yemek yiyemiyorum, istediğim gibi misafir ağırlayamıyorum. Hiçbir sosyal etkinliğim yok evden işe işten eve gidip geliyorum. Bacaklarımı uzatıp televizyon izleyemiyorum daha bir sürü şey.