- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 29
-
- Konu Sahibi iclaledauslu21
Insallah en kisa zamanda seninde olur aminnSu korunurken hamile kalmak 8 yıldır bana niye vurmadı ki
Aynı şekilde ben hamile kalmıştım kondomun %15gibi bi riski varmış hemşire öyle demişti allah tamamına erdirsin inş. benimki düştü.kondom ile korunuyorduk geri çekilme çok da mantıklı bir korunma yöntemi değil bildiğiniz gibi.
Ben de böyle düşünüyorum erkeği bulana kadar devam demişler besbelliSanki adamlar bakmaya mecbur gibi konuşuyorsunuz.kim kimin çocuğuna düzenini tamamen bozup 6 yıl bakar.torunsa torun...!babamın evinden getirmedim diyorsunuz da kayinvalidende yapıp sana baktırmiyor yani.sorununu kocanla hallet ,yaşlı adamlarla değil.bence erkek olma ihtimalinden dolayı eşinizinse sizinde gerçek anlamda korundugunuzu sanmıyorum
+1000Bana gore degil.
Gercekler boyle
Sen o kadinim sayesinde para kazanabiliyorsun
O kadinin sayesinde sigortan yatiyor
O kadinin sayesinde emekli olacaksin
Ama insanoglu nankor..
Sonra da..sizin icin oyle olabilir.
Diye isin icinden cikmak.
Sen cok akillisin da bu aklini 3 cocugu dogurmadan kullansaydin keske
+1000
Madem hem çalışıp hem bakiciya para ödemek hem kira vermek zor
Neden kayinvalidesinin hakkini teslim etmiyor
Bir sağolsun kelimesi ağızdan zorla çıkıyor
Basbayagi onun sayesinde çalışıyor ışte
Bir e istediğim yemeği yiyemiyorum demiş demekki kayinvalide evde boş durmuyor yemek yapıyormuş
Eve gelir gelmez sıcak yemek buluyormuş kadin hala söyleniyor
Ben bekar halimle ahh evde yemek yapılmış olsa keske diye gidiyorum bazen
buradaki kadinlar bilir kostur kostur çocuğu oradan buradan toplayıp akşam yediden sonra sebze ayiklamaya başlayan kadınlar var
Ayrıca kadın yemeklik malzemeleri saklamıyor ya kalkip yapıp yeseydi istediğini
Ücretsiz izin alın. Siz yalnız kalmayı aile olmayı özlemişsiniz. Eşiniz çocuklarınızla baş başa kalın. Gerekirse bi bakıcı tutun güvenilir gelsin gitsin. Ya da kreşe verin gündüzleri gece çalışmıyorsanız.Evet belki normal ama benim artık sabrım kalmadı. Bu durumdan biran önce kurtulmam lazım yoksa çok daha tatsızlaşacak durum.
Çalışan anneler için zor bi durum çocuk yemek temizlikBence kayınvalidenizi başınızın üstünde taşısanız yeri var. Benim ilk kızıma annem baktı bir rahattım ki sormayın. İkinci 2.5 yaşından beri kreşte. Her sabah çocukla evden çıkmak çok ama çok zor . İşe bir geliyorum savaştan çıkmış gibiyim. Mesai başlamadan yorulmuş oluyorum. Akşam okuldan alıp eve gitmek ayrı bir dert. Kv yemeğinizi de yapıyordur büyük ihtimal.
Tek maaşla geçinilir de maaşın miktarına ve bireylerin beklentilerine bağlı. Biz iki maaşı yettiremiyoruz mesela. Çocuk olunca ne yapıcam hiç bilmiyorum.Artık çoğu kayınvalide bakmak istemiyor... Banane benim için mi doğurdun diyor...etraftaki arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla...
Tek maaşla geçinebilir,harcamaları kısıtlayabilir,idare edebilirim diyorsanız ücretsiz izne ayrılın derim ben...
Üçüncü pek planlı olmadı açıkcası eşim korunduğu halde hamile kaldım. Tek maaşla geçinebilir miyiz tek başıma üçünü birden idare edebilir miyim bilmiyorum. Bildiğim tek birşey var artık evimde kimseyi istemediğim.
Merhaba arkadaşlar 7 yıllık evliyim ve üçüncü çocuğuma hamileyim biri 6 biri 2 yaşında iki tane kızım var. Çalıştığım için evlendiğimden beri çocuklara bakmak için kayınvalidemler bende kalıyorlar. Artık bu durumdan çok fazla rahatsız olmaya başladım. Onların yaşadığı şehremi taşınsam yoksa ücretsiz izin alıp kendi çocuklarıma kendim mi baksam bilemiyorum kafam çok karışık.
Buna sebep sizsiniz ama,başkası değil ki.Evet sağolsun geldi baktı bende onlar rahat etsin diye evimin bir odasını onlara verdim kanepelerde sürünmesinler diye ayrı yatak aldım. Tatillere götürdüm kendi evi gibi bilsin diye hiçbirşeyine karışmadım müdahale etmedim. Bunlar olurken benim de ne ev ne aile hayatım kalmadı. kendi evimde sığıntı gibiyim. Eve benden habersiz misafir geliyor, koyduğum hiçbirşeyi yerinde bulamıyorum, kendi istediğim gibi yemek yiyemiyorum, istediğim gibi misafir ağırlayamıyorum. Hiçbir sosyal etkinliğim yok evden işe işten eve gidip geliyorum. Bacaklarımı uzatıp televizyon izleyemiyorum daha bir sürü şey.
Aynen benin kayinvalide ayni sehirde dogumam yakin bilerek kavga cikardi..bebege bakmamak icin.hastaneye bile gelmedi..sonra 15 gunluk bebegimle ailemin yanina gittim.uzun yola..cunku atanmistim..tasiniyordu evimiz..esim tek basina ev tasidi..ve onuda arayip.sorma yardim etme girisimleri olmadi..Valla kayınvalidenizıde tebrık edıyorum .
7 yıl çocuklarınıza bakmak için evınden vazgeçmiş ..
Dogum parası alabilirsiniz o sizi izin boyunca idare eder sigortanız olduğu icin