Uçtu Uçtu Anna'nın Aklı Uçtu

Anna nerdeyse çoğu ilişkin fuckbuddy kıvamında ve sen sürekli aşık oluyorsun ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol
Hayatımda 2 kere aşık oldum. Bu adama ne hissettiğim konusunda kararsizim.
Ve sevişmeyi seviyorum napiim öyle beklemeyemem fuckbuddy kıvamında olmasın diye. Cuppa yatak.

Hayatımda 2 kere aşık oldum. Bu adama ne hissettiğim konusunda kararsizim.
Ve sevişmeyi seviyorum napiim öyle beklemeyemem fuckbuddy kıvamında olmasın diye. Cuppa yatak.
Fuckbuddy konularına normal bakıyorum her iki tarafta istediği sürece olabilir tabi cokkk normal
Ama bak mesela sen taktik yapıyorsun gibi geliyor bu erkekler bundan anlamıyor bence gerçekten etkileniyorsan karşı taraf bir adım attığında ‘’yokkk istemiyorum takılalım’’ moduna girme ufaktan yanaş sende duygusal olarak
Çünkü diğer türlü adam aman bunda bi cacık yok takıl gitsin moduna giriyo

Ne kadar korkarsan kork ne kadar kaçarsan kaç ''AŞK' olacaksa oluyor.
Cinselliğin güzel gittiği ten uyumu yakaladığın adama mı aşık olursun,aşık olduğunla mı cinsel uyum yakalarsın? (Civciv mi yumurtadan,yumurta mı civcivden gibi bişey oldu :) ) Ama kendini biliyorsundur hangisine daha yakın olduğunu.
Sen cinselliği seviyorsun bu belli cinsel doyum yaşadığın insana bağlanma sorunu yaşamazsın bence. :KK8:
Dolayısıyla mantığına hayat tarzına uymuyorsa bazı şeyler çok zorlama derim ilişkini ilerletmek adına.Böylelikle üzülmemiş de olursun.
Diyeceksinki aşık olursam o zaman ne olacak? :) :bicak:
Aşk acın başka doyumlu bir cinsellik yaşayana kadar sürer en fazla.Önceliklerin tercihlerinde belirleyici olur her zaman.
Bence gidebildiği yere kadar gitsin aşk acısı yaşarsam ne oluru düşünme.
Çok değil yakın zamanda aşk acından nasıl bahsettiğini hatırlıyorum. :-)
Şimdi ise kelebekler kuşlar uçuyor falan ozaman dans Anna :) :KK28:

Ya ahahaahahahahah ayni ben
Sey yapıyorum,telefonu kapatinca gelinlik modelleri vs arastiriyorum ama o gelecekle ilgili bisey ima edecek olsa diyorum ki amaaaan ne kasiyoruz ki bugün var yarin yohuuuz :KK70: sonra da dis cekim yeri ariyorum :KK70: :KK70: :KK70:
Demekki doğru olanın bu olduğunu dusunuyoruz,devam bence

Ya ahahaahahahahah ayni ben
Sey yapıyorum,telefonu kapatinca gelinlik modelleri vs arastiriyorum ama o gelecekle ilgili bisey ima edecek olsa diyorum ki amaaaan ne kasiyoruz ki bugün var yarin yohuuuz :KK70: sonra da dis cekim yeri ariyorum :KK70: :KK70: :KK70:
Demekki doğru olanın bu olduğunu dusunuyoruz,devam bence
Bence biz özelden uzun uzun konuşmalıyız superisi :KK39:

love is in the air ♥

ne taktigi istiyosun, adamdan sogumak mi istiyosun? neden ki? ne tur okuzlukleri var?
Yok kız öküzlük falan yok.
Buluşuyoruz adam bana buluşma sonunda benimle bulustugun için teşekkür ederim diyor.
Kraliçe muamelesi yapıyor, söylediği 10 şeyden 15i iltifat :KK70:
Ama boşanmış ve çocuğu var. Çocuk da ondan kalıyor. Yani olmaz bu is. Böyle bağlanıyorum bu da iyi değil.

Yok kız öküzlük falan yok.
Buluşuyoruz adam bana buluşma sonunda benimle bulustugun için teşekkür ederim diyor.
Kraliçe muamelesi yapıyor, söylediği 10 şeyden 15i iltifat :KK70:
Ama boşanmış ve çocuğu var. Çocuk da ondan kalıyor. Yani olmaz bu is. Böyle bağlanıyorum bu da iyi değil.
hmm hayati seninkine uygun degil.
olurunu olmazini en iyi sen bilirsin. ask ve baglanma olayina gelirsekte; o sana neden asik? ve tam manasiyla kendisi gibi mi acaba? tamamiyle sen oldugun icin mi asik sana? yoksa kendi durumunun farkinda, sendende hoslandigi icin aslinda tamda kendisi gibi degil daha muazzam bi adammis gibi mi gosteriyo kendini acaba? bunu hafif anlamaya calismak iyi olur sanki. adam kendi gibiyse ve sana sen oldugun icin bukadar guzel davraniyosa ve el ustunde tutuyosa, bi cocuk cok cok cok buyuk bi problem belkide yaratmaz?

hmm hayati seninkine uygun degil.
olurunu olmazini en iyi sen bilirsin. ask ve baglanma olayina gelirsekte; o sana neden asik? ve tam manasiyla kendisi gibi mi acaba? tamamiyle sen oldugun icin mi asik sana? yoksa kendi durumunun farkinda, sendende hoslandigi icin aslinda tamda kendisi gibi degil daha muazzam bi adammis gibi mi gosteriyo kendini acaba? bunu hafif anlamaya calismak iyi olur sanki. adam kendi gibiyse ve sana sen oldugun icin bukadar guzel davraniyosa ve el ustunde tutuyosa, bi cocuk cok cok cok buyuk bi problem belkide yaratmaz?
İnan düşündüm bilmiyorum.

Çevremde bana fazlasıyla ilgi, talep olduğunu biliyor. Belki de kaptırmak istemiyor.

Ama ben de adama şahane davranıyorum, muhtemelen hayatında kimsenin yanında böyle hissetmiyor. Mesela mutfakta makarna yapıyor, kapıya yaslanmış gülümseyerek dünyanın en güzel varlığını izliyormuş gibi bakıyorum, bunu fark edince adamın yüzü aydınlanıyor.

İnan düşündüm bilmiyorum.

Çevremde bana fazlasıyla ilgi, talep olduğunu biliyor. Belki de kaptırmak istemiyor.

Ama ben de adama şahane davranıyorum, muhtemelen hayatında kimsenin yanında böyle hissetmiyor. Mesela mutfakta makarna yapıyor, kapıya yaslanmış gülümseyerek dünyanın en güzel varlığını izliyormuş gibi bakıyorum, bunu fark edince adamın yüzü aydınlanıyor.
romantizm romantizm:)

akisina birak, ask asiri hesap kitap sevmez. ama; cocuk konusu gercekte no go ise, cokta kaptirma kendini

Geçen seferki üzüntüm göğsümde kanayan bir kitleyle, doktorların kötü görünüyor yorumlarıyla, acılı bir biyopsiyle, ölecek miyim korkusuyla sonuçlandığından mütevellit korkuyorum.
Ah keşke bazı şeyleri vur deyince öldürmesem.
Korkman çok normal ,böyle durumda herkes aynı korkuyu yaşar.önemli olan korkarak bazı şeyleri çözemeyeceğimizi , biran evvel çözüm için arayışa girmemiz gerektiğini beynimize öğretmek.Allah yardımcınız olsun

Ara sayfaları okumadım ama girişten konuyu ben açtım zannettim bi an.

Tam olarak böyle bulutların üzerindeydim, ben güzeldim, o güzeldi, o varken dünya güzeldii, zaten ondan başka kimse de yoktu sanki dünyada.. hadi ona aşıktım, o var diye insanlığın kalanına da aşıktım, fiziksel olarak normal halimin 10 katı enerjiyle doluydum. :KK36:Mutluluğumu, enerjimi, heyecanımı dizginleyemiyodum, zaten dizginlemek de istemiyodum, taşıyodu resmen. Sürekli :KK73: şu ruh halinde dolaşan bi kız düşünün.

Sonra noldu, o ilişkinin sonunda öyle bi dağıldım ki kendimi tekrar bulmak neredeyse 3 yılımı aldı. Korkumdan arkadaşlarımla konuşamadım. Burada yazıyodum o zamanlar da, nasıl mutlu oldugumu burada bile bilenler bilir, birlikte dogum günü süprizleri mi planlamadık, telefon basında mesaj mı beklemedik, çok destek olurlardı ponçiklerim sagolsunlar. Neyse işte onunla ilgili burada eski yazdıklarımı görmeyeyim diye siteye giremedim. Bir siteden korktum, çok saçma değil mi.

Ama geçmiş geçti gitti. Şimdi yine aynı haldeyim. Bi daha aynı şey olmaz, o bi kere olur, bi daha kimsenin hayatımı bu kadar etkilemesine izin vermem, ömür boyu ruhsuz ve duygusuz bi kadın olacagım ben herhalde derken bi baktım çok daha güçlü bi akıntıya yine kapılıp gitmişim.

Bazen aşırı stresli olan, insana saç baş yolduran bi işim var mesela. Aynı yerde çalışıyoruz. Ögle arasında yarım saat mantıklı mantıksız her şeye birlikte kahkaha attık mı, kahve içerken sanki FBI ajanıymışız da çok gizli bi şey çeviriyomuşuz gibi kimse görmeden güzel bi öpücük kaptım mı, tamam. Başka hiçbi şeye ihtiyacım yok. :KK36:Bütün şirketi benim üstüme bırak, hatta bütün İstanbulu benim üstüme bırak, vız gelir kalkarım ki ben altından. :KK73:

Bu nasıl bi etki hala çözebilmiş değilim, bazen feci bi korkuya kapılıyorum. Ayrılmayı düsündüm bi ara, akıntının önüne bi set çekerim belki diye. Çünkü bilmiyorum ki nereye sürükleniyorum, ya eskisinden de b.ktan bi yere gidiyosa ne yaparım...

Bu kadar yükselmeye ve yüksekten düsmeye gerek yok, stabil hayatın stabil sorunları olur, taktik yap tedbiri elden bırakma dedim kendi kendime.

Net salaklıkmış. Özetle taktik maktik yok bam bam bam konu sahibesi, çünkü konunun o pörfekto adamlarla doğrudan bi ilgisi yok. Aşka, mutluluğa, heyecana açık bi kadın dengini öyle ya da bulur. Kırılır dökülürse ayağa kalkar bi daha bulur. Hayat aradığını degil sana benzeyeni çıkarıyor karsına. Taktikleri ve duvarları olan insanlar kendi gibiler için. Mutluluğu, neşesi, tutkusu bulaşıcı insanlar da kendi gibiler için. :KK37:

Mantıgı katlayın kışlıkların arasına kaldırın demiyorum kesinlikle, tüm bu sevgi kelebekligine ragmen yanlış aşkta direkten dönmek hayat kurtarır onu es geçmişim düzelteyim. Ama aşk dogru bi aşksa bunu kendime yapamam tribine girmeyin, aksine yapın bunu kendinize. Yaşamak daha bi güzel geliyoken tadını çıkarın :KK36:
Senin o kadar temiz bir kalbin var ki bütün güzellikleri, en büyük mutlulukları, en iyi adamları hak ediyorsun:KK200:

X