Uçtu Uçtu Anna'nın Aklı Uçtu

Ya tabi taktiğin kötü diyemem ama kendine böyle şeyler söylememelisin.
Hem sen rahat imajı vermeye çalışırken o bunu yanlış anlarsa ya ?
Anlattığına göre zaten ıvır zıvır birisi de değil.
Haklisin Kajmery, of napsam bilemedim.
Olduğum gibi davranmak istiyorum ama kendimi biliyorum tutkulu bir aşığım. Genelde karsimdakilerin totosunu kaldirmaktan başka bir işe yaramadı bu da ne yazık ki.

Bu arkadaslarının arkadasımıydı.senin için rahat kızdır ya diyip senle takılan
Ona da asık oluyordun sanki 🙄
Hızına yetişilmiyor.

Bu arkadaslarının arkadasımıydı.senin için rahat kızdır ya diyip senle takılan
Ona da asık oluyordun sanki 🙄
Hızına yetişilmiyor.
Yok o taş fuckbuddyimsi olan. Hoşlaşma mevcuttu ama o iş yaş çıktı ya.
Bizim arkadaş grubu 'rahat' yani o zamanlar çok tepki almıştı ama biz böyleyiz 🤷🏻‍♀️ Ama o değil.

Bence taktik yapma. Üzerine düşülmesinden ve ilgiden hoşlanan biriyse tavrın hoşuna gitmeyebilir sonra üzülürsün keşke kendim gibi davransaydım diye. İlgi alaka sevgi güzeldir aşırıya kaçılmadığı sürece herkesin hoşuna gider. Bence yapmaman gereken şeyler sürekli geçmişini kurcalamak,kıskandığını fazla belli etmek, en ufak ihmalde trip atmak. Bence erkekler ilgiden değil de bu tarz bunaltıcı hareketlerden hoşlanmıyorlar

Bence taktik yapma. Üzerine düşülmesinden ve ilgiden hoşlanan biriyse tavrın hoşuna gitmeyebilir sonra üzülürsün keşke kendim gibi davransaydım diye. İlgi alaka sevgi güzeldir aşırıya kaçılmadığı sürece herkesin hoşuna gider. Bence yapmaman gereken şeyler sürekli geçmişini kurcalamak,kıskandığını fazla belli etmek, en ufak ihmalde trip atmak. Bence erkekler ilgiden değil de bu tarz bunaltıcı hareketlerden hoşlanmıyorlar
Sürekli güleryüzlüyüm, trip yapmıyorum, mutlu olmaya ve mutlu etmeye odakliyim.

Bu arada sınavın nasıl geçti? :)

Haklisin Kajmery, of napsam bilemedim.
Olduğum gibi davranmak istiyorum ama kendimi biliyorum tutkulu bir aşığım. Genelde karsimdakilerin totosunu kaldirmaktan başka bir işe yaramadı bu da ne yazık ki.
Kendini dizginleyemiyorsun, anlıyorum seni.
Ama bu şekilde de biraz çok basit kadın olmuyor musun ?
Kendin gibi olsan aslında bence kesinlikle o da sana aşık olur:)

Gamsız olunmaz gamsız doğulur. Olmaya çalışsan bile yapmacık durur üzerinde. Kendini olduğun gibi kabul et.

Üzülmekten korkma.
Üzüldükçe olgunlaşcaksın zaten.
Üzüle üzüle üzülmemeyi öğrenceksinx
Akışına bırak.
Anı yaşa.
Geçen seferki üzüntüm göğsümde kanayan bir kitleyle, doktorların kötü görünüyor yorumlarıyla, acılı bir biyopsiyle, ölecek miyim korkusuyla sonuçlandığından mütevellit korkuyorum.
Ah keşke bazı şeyleri vur deyince öldürmesem.

Merhabalar hatunlar,

Bu sıralar aklım uçtu, uçacak; vallahi zor tutuyorum. Gel gelelim bunun esas sebebine, centilmen mi centilmen pörfekto mu pörtekto bir beyefendi. Bendeki aynı tutku, aynı libido, aynı ota bota kahkaha atma potansiyeli, aynı burç falan fıstık böyle gidiyor.
Onunla vakit geçirirken; hani bazı fantastik filmler olur ya, dünyanın sonu gelmiştir dünyada tek insan kalmıştır, işte onunla sadece ikimiz kalmışız gibi hissediyorum. Bilemiyorum bayramda vakit geçirirken bütün apartman, sokak falan bomboştu belki ondan kaynaklıdır :KK70:

Az çok beni tanıyanlar bilir. Aşık oldum mu akıntıya kapılmış gibi oluyorum. Dedim bu sefer nickinin hakkını ver be. O kadar Anne Boleyn'in hayatını oku, izle, et yap hiç mi kendine bir şeyler nasiplenmez insan?

Adam 'ilişkimiz bilmem ne xxxx' bir şeyler diyor ben oradan atlıyorum 'ne ilişkisi canım ya? anın tadını çıkaralım, belki 10 yıl görüşürüz belki bu son görüşmemiz olur, kim biliir' diye.

Ay neyse çok boş yaptım.

Geçen migrenim tutmuştu, biraz telefonla konuştuk, şıp diye geçti. Bir insanın üzerimde bu kadar etkisinin olabilmesi rahatsız etti beni.
Ya da onu sık düşünür oldum bu sıralar. Bu da hoşuma gitmiyor. Gerçi napcam yani bakkal amcayı, üst kattaki komşu teyzeyi mi düşünücem :işsiz:
Hafif kalpte çarpıntılar arttı, demin telefon çaldı ekrana heyecanla bakmalar o mu falan diye..

Hatunlar ya ben daha gamsız olmak istiyorum bu konuda, help, taktiks :110:
Sizin konularınızda aslında şöyle yapmalıyım, böyle Davranmalıyım diye kendini kasan birini görüyorum hep nedense. Fazla abartılı geliyor yazdığınız duygular

Anna duygularını çok uçlarda yaşıyorsun. Psikolojik bir rahatsızlığın olabilir mi? Bu dediğimi sakın yanlış anlama. Yerinde olsam bir uzmana gorunurdum.

Güzelim seni çok seviyorum ve ben üzülürsün diyorum. Bu adamla olmaz. Çakma pörfekto bu adam. Yapma güzelim madem kapılıyorsun farkettin sal ipini gitsin. Başka birisini bul lütfen.

Olmaz olmaz deme hiç olmaz olmaz sevgilim
Zaman kötü şeyler de gösterebilir belli olmaz sevgilim 😥

X