Uçtu Uçtu Anna'nın Aklı Uçtu

bazen yaşlandım da yeni nesil jargonu anlamıyorum diye düşünüyorum.
şimdi aşık olmaktan korkunca insan, aşık olmuyor mu?
ilişkinin adı olmayınca, aman canım boşver anı yaşayalım diyince, kişilerin hissettikleri de sınırlanıyor mu?

sizin konunuzda ben size anı yaşa dediğimde, siz bunu yaşarken daha çok bağlanmamayı yada aşık olmamayı tam olarak nasıl yapacaksınız?

yada aman canım olur mu öyle şey, ilişkinizin adını koyun desem, aşık olup olmamayı nasıl seçeceksiniz?

eğer kırılmaktan bu kadar korkuyorsanız,
görüşmeye devam etmeyin, çünkü baglanma korkunuz bağlanmamaya yetmez.
gördükçe, vakit geçirdikçe, paylaşımınız arttıkça bağlanırsınız.
bağlandıkça özlersiniz,
özledikçe daha çok birlikte vakit yaratmaya çalışır daha çok bağlanırsınız.

yok ben kırılma pahasına aşık olmaya yada ilişkinizin adına her ne demek istiyorsanız ona hazırım diyorsanız, zaten terimlerin bir önemi yok. yaşadığınız şeyi yaşamaya devam edin, kendinizi nerede bulursanız...

Sizin konularınızda aslında şöyle yapmalıyım, böyle Davranmalıyım diye kendini kasan birini görüyorum hep nedense. Fazla abartılı geliyor yazdığınız duygular
Yani şöyle kendi üzerimde fazla baskı kurmaya çalışıyorum galiba.
Duygularımı doruk noktada yaşadığım ise gerçek..

Anna duygularını çok uçlarda yaşıyorsun. Psikolojik bir rahatsızlığın olabilir mi? Bu dediğimi sakın yanlış anlama. Yerinde olsam bir uzmana gorunurdum.
Valla tatlım küçükken boşanmış ebeveynlere sahip olduğumdan mütevellit alanında ün salmış bir pedagoğa gittim düzenli olarak.
Bazen depresyona girdiğimi dusunsugumde yetişkin halimle de psikoloğa gittim. Maşallah turp gibiyim.
Sadece karakterim böyle. Tutkulu bir kadınım, yapacak bir şey yok :)

bazen yaşlandım da yeni nesil jargonu anlamıyorum diye düşünüyorum.
şimdi aşık olmaktan korkunca insan, aşık olmuyor mu?
ilişkinin adı olmayınca, aman canım boşver anı yaşayalım diyince, kişilerin hissettikleri de sınırlanıyor mu?

sizin konunuzda ben size anı yaşa dediğimde, siz bunu yaşarken daha çok bağlanmamayı yada aşık olmamayı tam olarak nasıl yapacaksınız?

yada aman canım olur mu öyle şey, ilişkinizin adını koyun desem, aşık olup olmamayı nasıl seçeceksiniz?

eğer kırılmaktan bu kadar korkuyorsanız,
görüşmeye devam etmeyin, çünkü baglanma korkunuz bağlanmamaya yetmez.
gördükçe, vakit geçirdikçe, paylaşımınız arttıkça bağlanırsınız.
bağlandıkça özlersiniz,
özledikçe daha çok birlikte vakit yaratmaya çalışır daha çok bağlanırsınız.

yok ben kırılma pahasına aşık olmaya yada ilişkinizin adına her ne demek istiyorsanız ona hazırım diyorsanız, zaten terimlerin bir önemi yok. yaşadığınız şeyi yaşamaya devam edin, kendinizi nerede bulursanız...
En son yaşadığım aşk bana göğsümde bir kitleyle mal oldu. Yaşadığım sancılı dönemi biliyorum. 4 doktora gittim, 4'ü de kanser olduğumu düşünüyordu. Ne için? Aptal değmeyecek bir adam uğruna üzüle üzüle bir hal olduğum için.
Ben korkmayayım da kim korksun ki?

En son yaşadığım aşk bana göğsümde bir kitleyle mal oldu. Yaşadığım sancılı dönemi biliyorum. 4 doktora gittim, 4'ü de kanser olduğumu düşünüyordu. Ne için? Aptal değmeyecek bir adam uğruna üzüle üzüle bir hal olduğum için.
Ben korkmayayım da kim korksun ki?

korkmayın demiyorum, korkunuz aşık olmanıza nasıl engel olacak? bunu soruyorum.
eğer bu korkunuz bu kadar güçlüyse, yol yakınken daha çok bağlanmadan adamdan vazgeçin desem yapabilecek misiniz?

Ne hissediyorum diye kendime soruyorum ama bir cevap veremiyorum.
İlk defa onunla birlikte oldum, ilk defa bir erkek hem böylesine tutkulu hem böylesine şevkatli davranıyor.
Onunla buluşacağım zamanlar kalbim 130ları görüyor. Onunla konuştuktan sonra yarım saat yerime oturamayıp, ebleh bir gülümseme ile dolanıyorum.

Ama ilişki gibi bir ilişki de yaşayamıyoruz çocuğu olduğu için. Hayatı çocuğuna göre kurulu. Anlık planlar falan yok, hep önceden planlar yapıyoruz.
İlk defa onunla birlikte oldum derken??? Öncekileri ne çabuk unuttun😊

İlk defa onunla birlikte oldum derken??? Öncekileri ne çabuk unuttun😊
Bu kadar açık yazmamı siz istediniz, sonra tepki almayayım da :)
Diğerleri aptalca bir düşünceyle sorumluluk almak istemediler ve ters yolla birlikte olduk, oluyorduk.
Vajinal ilişkimi ilk, şimdi hayatımda olan insanla yaşadım.

Bu kadar açık yazmamı siz istediniz, sonra tepki almayayım da :)
Diğerleri aptalca bir düşünceyle sorumluluk almak istemediler ve ters yolla birlikte olduk, oluyorduk.
Vajinal ilişkimi ilk, şimdi hayatımda olan insanla yaşadım.
😱 bu ihtimal hiç aklıma gelmemişti . Fazlaca özele girdik istemeden. Sildirsen mi Ne dersin? Mune’ye bir mesaj atsak mı

😱 bu ihtimal hiç aklıma gelmemişti . Fazlaca özele girdik istemeden. Sildirsen mi Ne dersin? Mune’ye bir mesaj atsak mı
Ay tatlim bana gore fazlaca özel değil de, böyle açık açık yazınca tribe girenler oluyor sebebini bir türlü çözemesem de, hele ters ilişki yazdım ya uuu linç ekibi coşuyor bunu görünce.

Merhabalar hatunlar,

Bu sıralar aklım uçtu, uçacak; vallahi zor tutuyorum. Gel gelelim bunun esas sebebine, centilmen mi centilmen pörfekto mu pörtekto bir beyefendi. Bendeki aynı tutku, aynı libido, aynı ota bota kahkaha atma potansiyeli, aynı burç falan fıstık böyle gidiyor.
Onunla vakit geçirirken; hani bazı fantastik filmler olur ya, dünyanın sonu gelmiştir dünyada tek insan kalmıştır, işte onunla sadece ikimiz kalmışız gibi hissediyorum. Bilemiyorum bayramda vakit geçirirken bütün apartman, sokak falan bomboştu belki ondan kaynaklıdır :KK70:

Az çok beni tanıyanlar bilir. Aşık oldum mu akıntıya kapılmış gibi oluyorum. Dedim bu sefer nickinin hakkını ver be. O kadar Anne Boleyn'in hayatını oku, izle, et yap hiç mi kendine bir şeyler nasiplenmez insan?

Adam 'ilişkimiz bilmem ne xxxx' bir şeyler diyor ben oradan atlıyorum 'ne ilişkisi canım ya? anın tadını çıkaralım, belki 10 yıl görüşürüz belki bu son görüşmemiz olur, kim biliir' diye.

Ay neyse çok boş yaptım.

Geçen migrenim tutmuştu, biraz telefonla konuştuk, şıp diye geçti. Bir insanın üzerimde bu kadar etkisinin olabilmesi rahatsız etti beni.
Ya da onu sık düşünür oldum bu sıralar. Bu da hoşuma gitmiyor. Gerçi napcam yani bakkal amcayı, üst kattaki komşu teyzeyi mi düşünücem :işsiz:
Hafif kalpte çarpıntılar arttı, demin telefon çaldı ekrana heyecanla bakmalar o mu falan diye..

Hatunlar ya ben daha gamsız olmak istiyorum bu konuda, help, taktiks :110:
Ara sayfaları okumadım ama girişten konuyu ben açtım zannettim bi an.

Tam olarak böyle bulutların üzerindeydim, ben güzeldim, o güzeldi, o varken dünya güzeldii, zaten ondan başka kimse de yoktu sanki dünyada.. hadi ona aşıktım, o var diye insanlığın kalanına da aşıktım, fiziksel olarak normal halimin 10 katı enerjiyle doluydum. :KK36:Mutluluğumu, enerjimi, heyecanımı dizginleyemiyodum, zaten dizginlemek de istemiyodum, taşıyodu resmen. Sürekli :KK73: şu ruh halinde dolaşan bi kız düşünün.

Sonra noldu, o ilişkinin sonunda öyle bi dağıldım ki kendimi tekrar bulmak neredeyse 3 yılımı aldı. Korkumdan arkadaşlarımla konuşamadım. Burada yazıyodum o zamanlar da, nasıl mutlu oldugumu burada bile bilenler bilir, birlikte dogum günü süprizleri mi planlamadık, telefon basında mesaj mı beklemedik, çok destek olurlardı ponçiklerim sagolsunlar. Neyse işte onunla ilgili burada eski yazdıklarımı görmeyeyim diye siteye giremedim. Bir siteden korktum, çok saçma değil mi.

Ama geçmiş geçti gitti. Şimdi yine aynı haldeyim. Bi daha aynı şey olmaz, o bi kere olur, bi daha kimsenin hayatımı bu kadar etkilemesine izin vermem, ömür boyu ruhsuz ve duygusuz bi kadın olacagım ben herhalde derken bi baktım çok daha güçlü bi akıntıya yine kapılıp gitmişim.

Bazen aşırı stresli olan, insana saç baş yolduran bi işim var mesela. Aynı yerde çalışıyoruz. Ögle arasında yarım saat mantıklı mantıksız her şeye birlikte kahkaha attık mı, kahve içerken sanki FBI ajanıymışız da çok gizli bi şey çeviriyomuşuz gibi kimse görmeden güzel bi öpücük kaptım mı, tamam. Başka hiçbi şeye ihtiyacım yok. :KK36:Bütün şirketi benim üstüme bırak, hatta bütün İstanbulu benim üstüme bırak, vız gelir kalkarım ki ben altından. :KK73:

Bu nasıl bi etki hala çözebilmiş değilim, bazen feci bi korkuya kapılıyorum. Ayrılmayı düsündüm bi ara, akıntının önüne bi set çekerim belki diye. Çünkü bilmiyorum ki nereye sürükleniyorum, ya eskisinden de b.ktan bi yere gidiyosa ne yaparım...

Bu kadar yükselmeye ve yüksekten düsmeye gerek yok, stabil hayatın stabil sorunları olur, taktik yap tedbiri elden bırakma dedim kendi kendime.

Net salaklıkmış. Özetle taktik maktik yok bam bam bam konu sahibesi, çünkü konunun o pörfekto adamlarla doğrudan bi ilgisi yok. Aşka, mutluluğa, heyecana açık bi kadın dengini öyle ya da bulur. Kırılır dökülürse ayağa kalkar bi daha bulur. Hayat aradığını degil sana benzeyeni çıkarıyor karsına. Taktikleri ve duvarları olan insanlar kendi gibiler için. Mutluluğu, neşesi, tutkusu bulaşıcı insanlar da kendi gibiler için. :KK37:

Mantıgı katlayın kışlıkların arasına kaldırın demiyorum kesinlikle, tüm bu sevgi kelebekligine ragmen yanlış aşkta direkten dönmek hayat kurtarır onu es geçmişim düzelteyim. Ama aşk dogru bi aşksa bunu kendime yapamam tribine girmeyin, aksine yapın bunu kendinize. Yaşamak daha bi güzel geliyoken tadını çıkarın :KK36:

Son düzenleme:
X