Yanlis yazdim size az once kusuruma bakmayinBursa gonal f 900 ocak 20 gibi lazım bana varmı yardımcı olacak
Hayirli ugurlu olsun kac yumurtan toplandi acaba?Merhaba arkadaslar. Elimde bir adet cetrodine igne var. Bir adette gonal f 900 var. Ancak gonal f in içinde 300 lük doz kaldı. Hepsini ücretsiz vermek isterim:) istanbul çekmekoy. Bugün yumurta toplatma yaptım. İhtiyacı olan özelden mesaj atabilir.
bana yazmamışsınızYanlis yazdim size az once kusuruma bakmayin
yazdım size bakarmısınızMerhabalar elimde gonal f 300 1 kutu var ihtiyacı olan varsa İstanbul Çekmeköy den teslim edebilirim
Burasi ucretsiz yardimlasme yeri ilac satmak yasak.hem de eczane fiyatindan yazik insanlarin durumu olsa zaten gelip burdan ilac aramazlarMerhaba elimde Gonalf ve cetrotide var İstanbul içi düşünen özelden iletişime geçebilirsiniz
Merhaba gonal f vermediyseniz ve uygun kosullarda muhafaza edildiyse ben alabilirim istanbuldayıMerhaba elimde Gonalf ve cetrotide ilaç mevcut İstanbul içi
Merhaba sizinle daha önce konuşmuştuk gebe kalabildiniz mi ?İzmir Aliagadayim gonalf 150 elimde var ihtiyacı olan varsa yardımcı olabilirim
Merhaba hayır kalmadım opu oldum geçen haftaMerhaba sizinle daha önce konuşmuştuk gebe kalabildiniz mi ?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallahMerhaba hayır kalmadım opu oldum geçen hafta
Merhaba gonal f vermediyseniz ben almak isterimMerhaba elimde Gonalf ve cetrotide ilaç mevcut İstanbul içi
Merhaba gonal f iğneyi verdini mi ? Vermediyseniz ben alabilirim. Çekmeköyde oturuyorumMerhaba arkadaslar. Elimde bir adet cetrodine igne var. Bir adette gonal f 900 var. Ancak gonal f in içinde 300 lük doz kaldı. Hepsini ücretsiz vermek isterim:) istanbul çekmekoy. Bugün yumurta toplatma yaptım. İhtiyacı olan özelden mesaj atabilir.
Merhaba. Hayır vermedim. Cekmekoy tasdelende oturuyorum. Ne zaman alabilirsiniz?Merhaba gonal f iğneyi verdini mi ? Vermediyseniz ben alabilirim. Çekmeköyde oturuyorum
Size mesaj attımMerhaba gonal f iğneyi verdini mi ? Vermediyseniz ben alabilirim. Çekmeköyde oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?