• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

elimde bir adet gonalf 900 var 2025 2. aya kadar süresi...şırnaktayım soğuk zincir ve köpükle yollayacağım kargo ile de yollarım .ben de 6. tüp bebeğime başlayacağım buradan tayinden sonra yazdan sonra nasipse bana dua ederse sevinirim özelden bilgilerini yazan ilk kimse nasip onundur artık..sadece kargoyu ödersiniz uygunsa ..bu yollar zorlu süreçler ALLAH hepimizin yardımcısı olsun kolaylıklar nasip etsin amin

arkadaşlar merhaba umarım hepiniz hayırlı güzel sonuçlar alırsınız 🤲 elinde gonal f olup yardımcı olmak isteyen olurmu Bursa ve çevresi otobüsün buzluk kısmında buz küpleriyle gönderim yapılıyomuş 🤲 yardımcı olmak isteyen olurmu acaba 🌸

arkadsslar meraba 5 ay once 6 aylik bebegimi karnimda kaybettim simdi tekrar tup bebege basladim yumurta sayim cok az havuz yontemi yapilacak surekli ilac kullanmam gerekicek bna elinde kalan tup bebek ilalarini vermek isteyen arkadaslarim verebilir mi 3 hakkimda bitti artik ucretliyim istanbula oturuyorum

arkadsslar meraba 5 ay once 6 aylik bebegimi karnimda kaybettim simdi tekrar tup bebege basladim yumurta sayim cok az havuz yontemi yapilacak surekli ilac kullanmam gerekicek bna elinde kalan tup bebek ilalarini vermek isteyen arkadaslarim verebilir mi 3 hakkimda bitti artik ucretliyim istanbula oturuyorum
Rabbim sabır versin sana kardeş. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın bebeğini kucağına alırsın🤲 bende tedavideyim ilaç yok maalesef. İnşallah diğer üyelerden bulursun

Merhaba arkadaslar. Elimde bir adet cetrodine igne var. Bir adette gonal f 900 var. Ancak gonal f in içinde 300 lük doz kaldı. Hepsini ücretsiz vermek isterim:) istanbul çekmekoy. Bugün yumurta toplatma yaptım. İhtiyacı olan özelden mesaj atabilir.

Back