Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul ve Ankara da iseniz bana lazım1 adet cetrotide ve 1 adet gonapeptyl var elimde
DuruyormuMerhaba.elimde 1adet cetrotide mevcut.son kullanma tarihi bu ay yani 12.2024.soguk zincir oldugu icin elden teslim edilmelidir.yer istanbul
Duruyormu nasıl irtibata geçebilirizMerhaba.elimde 1adet cetrotide mevcut.son kullanma tarihi bu ay yani 12.2024.soguk zincir oldugu icin elden teslim edilmelidir.yer istanbul
Cetrotide duruyor muMerhabalar kızlar . Elimde 400 civarı gonalf 2 cetrodite var ihtiyacı olan var mı ?
Cetrotide duruyor
Cetrotide duruyor mu
Gonalf duruyor muMerhaba arkadaşım gonalf hala duruyormu
Merhaba ilaçlar duruyorsa bana çok acil lazım. Bilgi verirmisiniz?Merhabalar kızlar . Elimde 400 civarı gonalf 2 cetrodite var ihtiyacı olan var mı ?
Rabbim sabır versin sana kardeş. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın bebeğini kucağına alırsın bende tedavideyim ilaç yok maalesef. İnşallah diğer üyelerden bulursunarkadsslar meraba 5 ay once 6 aylik bebegimi karnimda kaybettim simdi tekrar tup bebege basladim yumurta sayim cok az havuz yontemi yapilacak surekli ilac kullanmam gerekicek bna elinde kalan tup bebek ilalarini vermek isteyen arkadaslarim verebilir mi 3 hakkimda bitti artik ucretliyim istanbula oturuyorum