Yanlis yazdim size az once kusuruma bakmayinBursa gonal f 900 ocak 20 gibi lazım bana varmı yardımcı olacak
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Mune
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek ilaçları
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayirli ugurlu olsun kac yumurtan toplandi acaba?Merhaba arkadaslar. Elimde bir adet cetrodine igne var. Bir adette gonal f 900 var. Ancak gonal f in içinde 300 lük doz kaldı. Hepsini ücretsiz vermek isterim:) istanbul çekmekoy. Bugün yumurta toplatma yaptım. İhtiyacı olan özelden mesaj atabilir.
- 3 Nisan 2019
- 898
- 327
- 103
- 38
bana yazmamışsınızYanlis yazdim size az once kusuruma bakmayin
- 3 Nisan 2019
- 898
- 327
- 103
- 38
yazdım size bakarmısınızMerhabalar elimde gonal f 300 1 kutu var ihtiyacı olan varsa İstanbul Çekmeköy den teslim edebilirim
Burasi ucretsiz yardimlasme yeri ilac satmak yasak.hem de eczane fiyatindan yazik insanlarin durumu olsa zaten gelip burdan ilac aramazlarMerhaba elimde Gonalf ve cetrotide var İstanbul içi düşünen özelden iletişime geçebilirsiniz
Merhaba gonal f vermediyseniz ve uygun kosullarda muhafaza edildiyse ben alabilirim istanbuldayıMerhaba elimde Gonalf ve cetrotide ilaç mevcut İstanbul içi
- 19 Aralık 2023
- 498
- 149
- 23
- 27
- 8 Ekim 2024
- 8
- 0
- 1
- 27
Merhaba sizinle daha önce konuşmuştuk gebe kalabildiniz mi ?İzmir Aliagadayim gonalf 150 elimde var ihtiyacı olan varsa yardımcı olabilirim
- 19 Aralık 2023
- 498
- 149
- 23
- 27
Merhaba hayır kalmadım opu oldum geçen haftaMerhaba sizinle daha önce konuşmuştuk gebe kalabildiniz mi ?
- 8 Ekim 2024
- 8
- 0
- 1
- 27
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallahözelde mi devlette mi yaptırdınız kaç yumurta toplandı ?Merhaba hayır kalmadım opu oldum geçen hafta
Merhaba gonal f vermediyseniz ben almak isterimMerhaba elimde Gonalf ve cetrotide ilaç mevcut İstanbul içi
Merhaba gonal f iğneyi verdini mi ? Vermediyseniz ben alabilirim. Çekmeköyde oturuyorumMerhaba arkadaslar. Elimde bir adet cetrodine igne var. Bir adette gonal f 900 var. Ancak gonal f in içinde 300 lük doz kaldı. Hepsini ücretsiz vermek isterim:) istanbul çekmekoy. Bugün yumurta toplatma yaptım. İhtiyacı olan özelden mesaj atabilir.
- 11 Aralık 2021
- 499
- 190
- 53
- 31
Merhaba. Hayır vermedim. Cekmekoy tasdelende oturuyorum. Ne zaman alabilirsiniz?Merhaba gonal f iğneyi verdini mi ? Vermediyseniz ben alabilirim. Çekmeköyde oturuyorum
Size mesaj attımMerhaba gonal f iğneyi verdini mi ? Vermediyseniz ben alabilirim. Çekmeköyde oturuyorum
- 9 Ekim 2014
- 15
- 27
- 288
- 39