• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaslar. Elimde bir adet cetrodine igne var. Bir adette gonal f 900 var. Ancak gonal f in içinde 300 lük doz kaldı. Hepsini ücretsiz vermek isterim:) istanbul çekmekoy. Bugün yumurta toplatma yaptım. İhtiyacı olan özelden mesaj atabilir.
Ben tedavideyim hiç ilacım kalmadı. Ben alabilirim

merhaba arkadaşlar yaza 6. tüp bebeğe başlayacağım ben de elimde gonalf 900 vardı ama şubatta tarihi biteceği için buradan bir arkadaşa gönderdim. tarihi ileri tarihli elinde gonalf olan bana yardımcı olursa sevinirim aşırı masrafımız oldu 5 tüp bebekte malum:(

Merhaba. Elimde gonal f 900 isimli ilaç var. Ama içinde 300 luk doz kaldı. Gonal f 2025 - 9 ay son kullanma tarihi. Ancak ilaç açıldıktan sonra 21 gün içinde kullanılması gerekiyor. Ben bu iğneyi 4 gün önce açıp kullandım içinde 300 luk doz kaldı. Şuan tüp bebek surecinde olup bu iğneyi ihtiyacı olan varsa ücretsiz vermek isterim. Yerim istanbul cekmekoy tasdelen.

Merhaba. Elimde gonal f 900 isimli ilaç var. Ama içinde 300 luk doz kaldı. Gonal f 2025 - 9 ay son kullanma tarihi. Ancak ilaç açıldıktan sonra 21 gün içinde kullanılması gerekiyor. Ben bu iğneyi 4 gün önce açıp kullandım içinde 300 luk doz kaldı. Şuan tüp bebek surecinde olup bu iğneyi ihtiyacı olan varsa ücretsiz vermek isterim. Yerim istanbul cekmekoy tasdelen.
Merhaba daha duruyormu ?

Back