- 2 Aralık 2024
- 25
- 3
- 1
- 47
Ben tedavideyim hiç ilacım kalmadı. Ben alabilirimMerhaba arkadaslar. Elimde bir adet cetrodine igne var. Bir adette gonal f 900 var. Ancak gonal f in içinde 300 lük doz kaldı. Hepsini ücretsiz vermek isterim:) istanbul çekmekoy. Bugün yumurta toplatma yaptım. İhtiyacı olan özelden mesaj atabilir.
Neredesiniz şehirBen tedavideyim hiç ilacım kalmadı. Ben alabilirim
Yarın alabilirmiyim irtibat birakirsanizBen tedavideyim hiç ilacım kalmadı. Ben alabilirim
bn alabilir miyim ihtiyacim varGonal f 450 ve meriofert ilacından 2 adet mevcut ihtiyacı olan varsa ulaşabilir
ihtiuacim var bn alabilir miuim1 adet gonalf 300 3 adet cetrotide var elimde soğuk zincirde ihityacı olan yazabilir
Merhaba daha duruyormu ?Merhaba. Elimde gonal f 900 isimli ilaç var. Ama içinde 300 luk doz kaldı. Gonal f 2025 - 9 ay son kullanma tarihi. Ancak ilaç açıldıktan sonra 21 gün içinde kullanılması gerekiyor. Ben bu iğneyi 4 gün önce açıp kullandım içinde 300 luk doz kaldı. Şuan tüp bebek surecinde olup bu iğneyi ihtiyacı olan varsa ücretsiz vermek isterim. Yerim istanbul cekmekoy tasdelen.
Evet söylediğim gibi gonalf 300 luk var.Merhaba daha duruyormu ?
Ozelden yazdim sizeBursa gonal f 900 arıyorum arkadaşlar yardımcı olacak birileri varmıdır ocak 20 den sonra tedavi
Ozelden yazdim size1 kutu Gonalf 450 var elimde . 2026skt İstanbul Anadolu yakası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?