- 27 Mart 2016
- 217
- 89
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Climara forte ve promester i kargo olarak gönderdim elimde yok.. bilginize..Merhabalar,
Elimde
2 kutu Oksapar iğne
1 kutu climara forte
1 kutu promester
2 kutu azitro
2 kutu prednol
Mevcuttur. İhtiyacı olana kargo yapabilirim.
Özelde başladım 40 yumurta toplandı ama 26sı dolu çıktı 3 ve 5.gün embriyoları var , 2 adet sonra transfer olacak gibi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsunHakkınızda hayırlısı olsun inşaallahözelde mi devlette mi yaptırdınız kaç yumurta toplandı ?
?Merhaba elinde lucrin iğne olan var mı yardımcı olabilecek ?
Sizin hastalığınız neydiZeki Akkumda tedavi oldum bir bebeğim oldu şuan üç aylık![]()
Hiçbir sebep yoktu. Sebepsiz infertiliteSizin hastalığınız neydi
Prolutex veya progestan dex olabilir yazmış hemşireMerhaba hanımlar bu başlığı yeni gördüm tedavi sürecim yoğun ilaç kullanımıyla geçiyor.
Oksopar iğne
Prograf kapsül
Zarzio iğne
Prolutex iğne
Estrofem hap
Progestan
Elinden bunlardan biri ya da bir kaçı olan varsa yardımcı olabilecek olan varsa çok mutlu olurum. Çok dua ederim. Allah hepimzin yardımcısı olsun. Hepimizin kucağı hayırlı evlatlarla dolsun inşallah![]()
Merhaba oksopar iğne yi vermediyseniz talibimMerhabalar,
Elimde
2 kutu Oksapar iğne
1 kutu climara forte
1 kutu promester
2 kutu azitro
2 kutu prednol
Mevcuttur. İhtiyacı olana kargo
Kartaldayım ihtiyacım var duruyor mu1 kutu Gonalf 450 var elimde . 2026skt İstanbul Anadolu yakası
1 kutu Gonalf 450 var elimde . 2026skt İstanbul Anadolu yakası
Duruyor mu ilaç Ankara veya İstanbul daysanız elden alabilirim1 adet gonalf 300 3 adet cetrotide var elimde soğuk zincirde ihityacı olan yazabilir
İlaç duruyor mu ben alabilirimMerhaba arkadaslar. Elimde bir adet cetrodine igne var. Bir adette gonal f 900 var. Ancak gonal f in içinde 300 lük doz kaldı. Hepsini ücretsiz vermek isterim:) istanbul çekmekoy. Bugün yumurta toplatma yaptım. İhtiyacı olan özelden mesaj atabilir.
Ben alabilirim İstanbul’da yım duruyor muMerhabalar elimde gonal f 300 1 kutu var ihtiyacı olan varsa İstanbul Çekmeköy den teslim edebilirim
Bu şekilde verilebiliyormiİlaç duruyor mu ben alabilirim