Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Arkadaş merhaba Ankara'da ikamet rdil elinde gonal f olan varmı benim ilaçlarım bitti devlet karşılamıyor ücretler çok yüksek yardımcı olmak isteyen varmı.

Merhabalar 5 tedavim ücretsiz ilaç vermek isteyen varsa bana ulaşabilir mi gonalf 450 meriofert cetrodite gibi iğneler olabilir İzmir'de ikamet ediyorum

Tüp bebek tedavisi gördüm ve şu an 25 haftalık ikiz gebeyim. Tüp bebek fiyatları ve ilaçları çok pahalı yaşadığım için biliyorum ve doktorum ilaçlarımı kesti.

Şu an elimde kullanmadığım fazla ilaçlar var. Hiç bir maddi ücret talep etmeden bunları bu sitedeki ihtiyacı olan bir arkadaşa karşıdan ödemeli göndermek istiyorum. Dediğim gibi maddi birşey istemiyorum dua etsin yeter.

Elimde fazla olan ilaçlar şunlar
  • 3,5 kutu estrofem
  • 12 adet ecopirin hap
  • 31 hap z fol hap
  • 4 ampul progestan dex
  • 2 kutu oksapar

ilaçların son kullanma tarihlerine en az 1,5 yıl var.

Merhaba tüp bebek tedavisine başlayacağım elinizde ilaç kaldıysa bana gönderebılırmısınız size lütfen 🙏

Merhaba,
Öncelikle isteyen herkese Allah nasip etsin. Ben 25.haftama girdim.
Elimde 3 kutu Progestan Dex (göbekten iğne)
1 kutu Proluton depot (kalçadan iğne)
bunlar kaldı.
İhtiyacı olan, Yazan ilk kişiye yollamak isterim.
Duanızdan başka bir şey istemem.
Çok sevgiler.

Ben de istanbuldayım. Elimde 4 kutu cetrotide var, kullanmayacagım. İhtiyacı olan iletişime geçebilir.

Merhaba,
Elinde saizen kalan var mıdır? İki gün daha kullanmam gerekiyor sadece🫶🏼

Merhaba arkadaşlar
Elinizde 4000 lik oksapar olan var mı? Doğuma kadar kullanıcam bi türlü rapor çıkaramadım. İstanbulda oturuyorum, kargo ücretini vs karşılarım. Gönderene çok dua ederim :KK43:

Merhabalar elimde 450lik gonal f var. 175lik kısmını kullandım. Normalde daha fazla kalıyor içinde. İstanbul Fatihteyim elden teslim edebilirim. Soğuk zinciri korundu.

X