Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Merhabalar elinde meriofert 75 olan var mı ya da izmirde hangi eczanede bulabilirim bilen varsa yazabilir mi ? Çok teşekkürler

Merhaba arkadaşım elindeki meriofertleri burdan isteyen arkadaşlara vermiş malesef kalmadı .dilerseniz cetrodite var 3 adet

merhaba, elinde yarım kalmış ya da kullanmadığınız prograf var mı acaba? Tedavimin bitmesine çok az kaldı tekrar bir kutu almak istemiyorum açıkçası. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba elinde meriofert veya menegon menepur olan varmı tedaviye başlıcaz inşallh yardımcı olmak isteyen dua almak isteyen varsa dönüş yapabilirmi

Elimde proluton var 4 kutu isteyene izmir içinde elden teslim edebilirim.

Merhaba İstanbulda meriofert 150 bulabileceğim eczane bilen yada elinde olan var mı tedaviye başlanmasına çok az bı zaman kaldı ve ben hala bulamadım kaç tane eczane dolandım bilmiyorum piyasada meriofert yok depolara sorduruyorum hepsi aynı cevabı veriyor aylardır bu ilaç gelmiyor bulamazsın diyorlar da bulunamayan ilaç neden yazılıyor onu da anlamadım tedavi süreci ayrı stres bu ilaçları bulamama korkusu apayrı stres yaratıyor

Merhabalar elimde 9.ay STK gonalf 450 var İzmir içi isteyen olursa verebilirim ben bu ay kendime ayırmıştım ama folukül görünmedi tedavi ekime kaldi

Merhaba arkadaşlar 3. Denemeye başlamayı istiyoruz ama maddi olarak çok yorulduk. Elinde Cetrotide ve gonal f olup yardımcı olmak isteyen varsa alabilirim

Kızlar bende 1 kutu progestan dex ampul açılmamış 10.2023 tarihli bir de yarımdan fazla estrofem kaldı Çorlu dayım.İhtiyacı olana vermek isterim
İlaçlarınızı verdiniz mi? Belki süresi de bitmiştir ama sorayım dedim. Silivrideyim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…