Çok acil ihtiyacım var paylaşabilir misiniz?Merhaba eğer hala arıyorsanız benim arkadaşımda mevcut dilerseniz numarasını verim iletisime gecin
merhaba bana lazım mümkünse iletişim numarasını paylaşabilir misinizMerhaba eğer hala arıyorsanız benim arkadaşımda mevcut dilerseniz numarasını verim iletisime gecin
Merhaba arkadaşım elindeki iğneleri burdan arayan arkadaşlara vermiş malesef kalmamış elinde cetrodite iğnesi mevcut 3 adetmerhaba bana lazım mümkünse iletişim numarasını paylaşabilir misiniz
Kütfen yardımcı olur musunuzMerhaba eğer hala arıyorsanız benim arkadaşımda mevcut dilerseniz numarasını verim iletisime gecin
Hala elinizdeyse ben almak istiyorum. İstanbul Ümraniye de ikamet ediyorum siz neredesiniz.Merhaba arkadaşım elindeki meriofertleri burdan isteyen arkadaşlara vermiş malesef kalmadı .dilerseniz cetrodite var 3 adet
merhaba ankaraya gönderir misinizElimde proluton var 4 kutu isteyene izmir içinde elden teslim edebilirim.
İlaçlarınızı verdiniz mi? Belki süresi de bitmiştir ama sorayım dedim. Silivrideyim ben de.Kızlar bende 1 kutu progestan dex ampul açılmamış 10.2023 tarihli bir de yarımdan fazla estrofem kaldı Çorlu dayım.İhtiyacı olana vermek isterim
Verdim canımİlaçlarınızı verdiniz mi? Belki süresi de bitmiştir ama sorayım dedim. Silivrideyim ben de.