Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Merhaba. Bugün doktoruma son kullanma tarihi temmuz ayı olan bi ilacı kullanabilir miyim diye sorduğumda kullanılmaması gerektiğini imha etmemizin gerektiğini söylediler. Son kullanma tarihi temmuz yazsa bile haziranda kullanım ömrünü bitirdiğini açıkladılar.
İlaç verecek olanların ve ilaçları alacak olanların son kullanmasına bu şekilde dikkat etmeleri gerektiğini yeni öğrendiğim için yazmak istedim 🌸
Merhaba Hanımlar,
öncelikle hepinizin tedavi sürecinin başarıyla sonuçlanmasını, her birinizin bebeklerine tez zamanda kavuşmasını diliyorum🙏
Bu topikte “ücretsiz” olmak şartıyla elinizdeki tüp bebek ilaçlarını sizler gibi tedavi gören ama ilaç bulamayan arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Birbirinizle paylaşacağınız tüp bebek ilaçlarının son kullanma tarihi, saklanma koşulları önemlidir ve soğuk zincir ilaçlar oldukları için elden teslim edilmesi gerekmektedir, bu sebeple ücretsiz ilaç paylaşımlarınızda bu hususa dikkat ederseniz sevinirim😉

Sağlık Bakanlığı’nın 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç satışı kesinlikle yasaktır.

Topikte ücret karşılığı ilaç alışverişi olursa derhal müdahale edilecek ve satış yapan üyenin paylaşımı kaldırılacak uyarı alıp banlanacaktır.

Merhaba. Bugün doktoruma son kullanma tarihi temmuz ayı olan bi ilacı kullanabilir miyim diye sorduğumda kullanılmaması gerektiğini imha etmemizin gerektiğini söylediler. Son kullanma tarihi temmuz yazsa bile haziranda kullanım ömrünü bitirdiğini açıkladılar.
İlaç verecek olanların ve ilaçları alacak olanların son kullanmasına bu şekilde dikkat etmeleri gerektiğini yeni öğrendiğim için yazmak istedim 🌸
Merhaba canım her doktorun değişik demekki benim oksapar iğnelerim vardı mart bitiş gözüküyordu ama bana 31 ini kadar kullanabilirsin saklama koşulunda sıkıntı yoksa demişti ve kullanmıştım 🙄

Merhaba canım her doktorun değişik demekki benim oksapar iğnelerim vardı mart bitiş gözüküyordu ama bana 31 ini kadar kullanabilirsin saklama koşulunda sıkıntı yoksa demişti ve kullanmıştım 🙄
Yaa öyle mi bende bugün cetrotide için sordum temmuz normalde son kullanım tarihi ama kullanmayın 1 ay önceden bitiyor dediler kullanamayacağım o yüzden. Sormalarında yarar var öyleyse 😌🌸

Yaa öyle mi bende bugün cetrotide için sordum temmuz normalde son kullanım tarihi ama kullanmayın 1 ay önceden bitiyor dediler kullanamayacağım o yüzden. Sormalarında yarar var öyleyse 😌🌸
Aynen öyle hatta kullandım ve hamile kaldım 😂 bayat bazen işe yarıyor gibi

Elinde fazladan gonalf olan var mı acaba ? Sanırım 1 gün felan eksiğim kalacak vermek isteyen olursa ulaşırsa sevinirim 🙏🏻 İstanbul Avrupa yakasındayım 😇

Merhaba Hanımlar,
öncelikle hepinizin tedavi sürecinin başarıyla sonuçlanmasını, her birinizin bebeklerine tez zamanda kavuşmasını diliyorum🙏
Bu topikte “ücretsiz” olmak şartıyla elinizdeki tüp bebek ilaçlarını sizler gibi tedavi gören ama ilaç bulamayan arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Birbirinizle paylaşacağınız tüp bebek ilaçlarının son kullanma tarihi, saklanma koşulları önemlidir ve soğuk zincir ilaçlar oldukları için elden teslim edilmesi gerekmektedir, bu sebeple ücretsiz ilaç paylaşımlarınızda bu hususa dikkat ederseniz sevinirim😉

Sağlık Bakanlığı’nın 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç satışı kesinlikle yasaktır.

Topikte ücret karşılığı ilaç alışverişi olursa derhal müdahale edilecek ve satış yapan üyenin paylaşımı kaldırılacak uyarı alıp banlanacaktır.
Merhabalar çok guzel bir topik olmus bende de 2.5 kutu esrofem 2 kutu ecopirin 2.5 kutu clima forte bant 1 ampul de prolutex var bende ihtiyacı olan birine gönderebilirim. Birde tesadüfen öğrendiğim birseyi paylaşmak istiyorum ben progestan iğne vurulurken hafta ici hergun saglikocaginda vuruluyordum bazı ilaclari örneğin ecopirin ve prodnal progestan iğne ve oksapari saglik ocağında yazdiriyordum şansımı denemek için esrofem ve clima forte bantı da sormuştum meğer onlarida sigorta karsiliyormus ben o fark edene kadar ücretli almistim çok üzülmüştüm keske en başta sorsaydim diye sigortası olan olan arkadaşlar iğneleri ve ilaclari aile hekimine bence sormadılar herkes bu zor zamanında bu fırsattan yararlanmali maddi anlamda yıpratıcı bir zamn çünkü

Merhaba ben pozitif yeni gördüm oksabar ve progestan dex bana çok pahalı geliyor transferden beri çok zorladı pahalı bana verirseniz çok memnun kalırım
Progrstan dex i bilmiyorum ama oksapar sigorta karsiliyor tahminim gelisi 85 yada 95 civari

Ben de tüp bebek gebesiyim, elimde 4 kutu progestan fitil, 4 kutu proluton depot var, doktoruma vermeyi teklif ettim ama "biraz daha dursun elinde ne olur ne olmaz" dedi, ileriki muayenelerde bir daha soracağım, verebilirsin derse ben de bunları ücretsiz göndermek isterim. Bu başlığı açtığınız icin de teşekkür ederim (=
Bana gönderebilirsiniz 7 haftalık hamileyim tüp bebekten yetişemiyorum ilaçlara günde 6 kullandığım için Progestan yermiyor estrofem de

Bana gönderebilirsiniz 7 haftalık hamileyim tüp bebekten yetişemiyorum ilaçlara günde 6 kullandığım için Progestan yermiyor estrofem de
Canım merhaba sağlık ocağına yazdır yazıyorlar ikisinde aklında olsun doktora progestanı yazdırabildiğin kadar yazdır

Mrb elinde tup bebek ilanlarından olup artık ihtiyacı kalmamış sonunda bebeğine kavuşan varsa yardımcı olabilir mi ilaç bulmak zor fiyatlar şok ettirdi.canakkeledeyim.yardimci olabilecek varsa çok sevinirim

Yazdırıyorum ama günde 3 dü 6 ya çıkardı daha geçen hafta aldım 6 kutu 1,5 ay süresi var daha bende 1 kutu kaldı
Evet haklısın ama fazla yazdır ben 9 kutu yazdırmıştım kadın bana 15 20 yazdır kaç tane öderse o kadar alırsın demişti kaç tane ödediğini bilemiyoruz 9 tane yazdırmıştım 9 unuda verdi devlet o yüzden aklınızda bulunsun yada eczaneden özel al al sonra yazdırdığında kutuları hesaptan düşüyorlar

Evet haklısın ama fazla yazdır ben 9 kutu yazdırmıştım kadın bana 15 20 yazdır kaç tane öderse o kadar alırsın demişti kaç tane ödediğini bilemiyoruz 9 tane yazdırmıştım 9 unuda verdi devlet o yüzden aklınızda bulunsun yada eczaneden özel al al sonra yazdırdığında kutuları hesaptan düşüyorlar
Evet ama şuan elimde 2 kutu Progestan fitil var ve bu bana 1 hafta yetiyor ilaç gününde daha 1,5 ay yani benim 10 kutu ödünç almam gerekiyor o kadar da vermezler 1 2 anca veriyorlar

Evet ama şuan elimde 2 kutu Progestan fitil var ve bu bana 1 hafta yetiyor ilaç gününde daha 1,5 ay yani benim 10 kutu ödünç almam gerekiyor o kadar da vermezler 1 2 anca veriyorlar
Hayır canım ödünç değil her aldığında normal parasını vereceksin arıyorum 10 kutu aldın 2000 ödeyeceksin diyelim yazdırdığında 10 kutunun parasını senden düşüp geri ödeyecekler öyle yapıyorlar

X