Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

22 haziranda transfer oldum
Estrofem
Progestan dex25
Vagifem
İhtiyacım var elinde olanlar yazarsa sevinirim

Merhaba Hanımlar,
öncelikle hepinizin tedavi sürecinin başarıyla sonuçlanmasını, her birinizin bebeklerine tez zamanda kavuşmasını diliyorum🙏
Bu topikte “ücretsiz” olmak şartıyla elinizdeki tüp bebek ilaçlarını sizler gibi tedavi gören ama ilaç bulamayan arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Birbirinizle paylaşacağınız tüp bebek ilaçlarının son kullanma tarihi, saklanma koşulları önemlidir ve soğuk zincir ilaçlar oldukları için elden teslim edilmesi gerekmektedir, bu sebeple ücretsiz ilaç paylaşımlarınızda bu hususa dikkat ederseniz sevinirim😉

Sağlık Bakanlığı’nın 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç satışı kesinlikle yasaktır.

Topikte ücret karşılığı ilaç alışverişi olursa derhal müdahale edilecek ve satış yapan üyenin paylaşımı kaldırılacak uyarı alıp banlanacaktır.
Elimde kalan ilaçlar icin iletisime gecebilirsiniz. 2x Enox, 3xprograf, 3xlutinus ,1xolivia infüzyonluk lipid

Çok acil lutinus lazım arkadaşlar lütfen elinde olan varmı bulamıyorum hiç biyerde tedavimin ortasında kaldım lütfen yardımcı olun

Çok acil lutinus lazım arkadaşlar lütfen elinde olan varmı bulamıyorum hiç biyerde tedavimin ortasında kaldım lütfen yardımcı olun
Maalesef ,benimki de bitmek uzere . Burada yazanlar döner umarım . Sizin benden çok ihtiyacınız var anladığım kadariyla. Ben rastgele eczaneleri arayıp soruyorum . Bugüne kadar hep öle buluyordum . Bulursam eğer direkt size yazarım 👍

Maalesef ,benimki de bitmek uzere . Burada yazanlar döner umarım . Sizin benden çok ihtiyacınız var anladığım kadariyla. Ben rastgele eczaneleri arayıp soruyorum . Bugüne kadar hep öle buluyordum . Bulursam eğer direkt size yazarım 👍
Çok rica ediyorum eğer bulursanız yazarsanız çok memnun kalırım sabahtan beri arıyoruz yok diyorlar perşembe transferim var kaç kere ertelendi şimdide ilaç yüzünden ertelenmesin dua edin lütfen çok korkuyorum 😞😞

Çok rica ediyorum eğer bulursanız yazarsanız çok memnun kalırım sabahtan beri arıyoruz yok diyorlar perşembe transferim var kaç kere ertelendi şimdide ilaç yüzünden ertelenmesin dua edin lütfen çok korkuyorum 😞😞
Doktorla iletişime geçseniz bu ilacın başka bir alternatifi olabilir belki

Onun yerine progestanin hapı var o da vajinal alınıyor . Muadil olarak veriyorlar . Doktora sordunuz mu acaba ?
Tabiki bulursam haber edicem . Dediğim gibi sizin daha çok ihtiyacınız var şu an

Onun yerine progestanin hapı var o da vajinal alınıyor . Muadil olarak veriyorlar . Doktora sordunuz mu acaba ?
Tabiki bulursam haber edicem . Dediğim gibi sizin daha çok ihtiyacınız var şu an
Evet çok teşekkürler bulursanız yazın bana da mutlaka yarın doktora gidip görüşecegim en olmadı varsa hapı değiştirir belki de dediğiniz gibi

Evet çok teşekkürler bulursanız yazın bana da mutlaka yarın doktora gidip görüşecegim en olmadı varsa hapı değiştirir belki de dediğiniz gibi
Bana bulamazsan diğerini kullanırsın . Ama transfere girmeden önce test yaparız progesteron seviyeni ölçmek için dendi . O zaman bulmak daha kolaydı tabiki . Şimdi nöbetçi eczaneleri aradım ama yok :KK43:

Bana bulamazsan diğerini kullanırsın . Ama transfere girmeden önce test yaparız progesteron seviyeni ölçmek için dendi . O zaman bulmak daha kolaydı tabiki . Şimdi nöbetçi eczaneleri aradım ama yok :KK43:
Sizin transferiniz ne zaman peki bana da transfer öncesi sabahtan gelin progesteron seviyesine bakalım demişlerdi inşallah bir aksilik olmaz ya

Güzel bir haberim var ilacı buldum farklı bir ilçeden ayirttim . Bana mesaj yazarsan bilgileri paylaşırım :)
Çok sağol cnm Allah razı olsun rabbim ne muradın varsa versin inş yazdım sana özel mesaj olarak paylaşırsan çok sevinirim inş 🤲🏻

merhaba arkadaşlar elinde gonalf900 ve meriofert olan varmı 3. Tedavime başlıycam allah nasip ederse maddi olar biraz yıpratıcı bir süreçteyim yqrdımcı olmak isteyenler ulaşabilirmi

X