- 31 Mart 2019
- 92
- 51
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayramdan sonra bana mesaj atar mısınız ? Estrofem olması lazım bende . Sktsini kontrol edip yollayabilirim.22 haziranda transfer oldum
Estrofem
Progestan dex25
Vagifem
İhtiyacım var elinde olanlar yazarsa sevinirim
Elimde kalan ilaçlar icin iletisime gecebilirsiniz. 2x Enox, 3xprograf, 3xlutinus ,1xolivia infüzyonluk lipidMerhaba Hanımlar,
öncelikle hepinizin tedavi sürecinin başarıyla sonuçlanmasını, her birinizin bebeklerine tez zamanda kavuşmasını diliyorum
Bu topikte “ücretsiz” olmak şartıyla elinizdeki tüp bebek ilaçlarını sizler gibi tedavi gören ama ilaç bulamayan arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
Birbirinizle paylaşacağınız tüp bebek ilaçlarının son kullanma tarihi, saklanma koşulları önemlidir ve soğuk zincir ilaçlar oldukları için elden teslim edilmesi gerekmektedir, bu sebeple ücretsiz ilaç paylaşımlarınızda bu hususa dikkat ederseniz sevinirim
Sağlık Bakanlığı’nın 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç satışı kesinlikle yasaktır.
Topikte ücret karşılığı ilaç alışverişi olursa derhal müdahale edilecek ve satış yapan üyenin paylaşımı kaldırılacak uyarı alıp banlanacaktır.
Duruyorsa ben almak isterim istanbuldamısınız acabaBenim elimde bir kutu climara fort var . Hiç açılmadı. İsteyen olursa verebilirim.
Eğer istanbuldaysanız lutinus ben alabilirim duruyorsaElimde kalan ilaçlar icin iletisime gecebilirsiniz. 2x Enox, 3xprograf, 3xlutinus ,1xolivia infüzyonluk lipid
Maalesef ,benimki de bitmek uzere . Burada yazanlar döner umarım . Sizin benden çok ihtiyacınız var anladığım kadariyla. Ben rastgele eczaneleri arayıp soruyorum . Bugüne kadar hep öle buluyordum . Bulursam eğer direkt size yazarımÇok acil lutinus lazım arkadaşlar lütfen elinde olan varmı bulamıyorum hiç biyerde tedavimin ortasında kaldım lütfen yardımcı olun
Çok rica ediyorum eğer bulursanız yazarsanız çok memnun kalırım sabahtan beri arıyoruz yok diyorlar perşembe transferim var kaç kere ertelendi şimdide ilaç yüzünden ertelenmesin dua edin lütfen çok korkuyorumMaalesef ,benimki de bitmek uzere . Burada yazanlar döner umarım . Sizin benden çok ihtiyacınız var anladığım kadariyla. Ben rastgele eczaneleri arayıp soruyorum . Bugüne kadar hep öle buluyordum . Bulursam eğer direkt size yazarım
Doktorla iletişime geçseniz bu ilacın başka bir alternatifi olabilir belkiÇok rica ediyorum eğer bulursanız yazarsanız çok memnun kalırım sabahtan beri arıyoruz yok diyorlar perşembe transferim var kaç kere ertelendi şimdide ilaç yüzünden ertelenmesin dua edin lütfen çok korkuyorum
Onun yerine progestanin hapı var o da vajinal alınıyor . Muadil olarak veriyorlar . Doktora sordunuz mu acaba ?Çok rica ediyorum eğer bulursanız yazarsanız çok memnun kalırım sabahtan beri arıyoruz yok diyorlar perşembe transferim var kaç kere ertelendi şimdide ilaç yüzünden ertelenmesin dua edin lütfen çok korkuyorum
Doktoruma ulaşamıyorum malesef şuan da perşembe direk transfere çağırmıştı olmadı yarın hastaneye gitmem gerekecekDoktorla iletişime geçseniz bu ilacın başka bir alternatifi olabilir belki
Evet çok teşekkürler bulursanız yazın bana da mutlaka yarın doktora gidip görüşecegim en olmadı varsa hapı değiştirir belki de dediğiniz gibiOnun yerine progestanin hapı var o da vajinal alınıyor . Muadil olarak veriyorlar . Doktora sordunuz mu acaba ?
Tabiki bulursam haber edicem . Dediğim gibi sizin daha çok ihtiyacınız var şu an
Bana bulamazsan diğerini kullanırsın . Ama transfere girmeden önce test yaparız progesteron seviyeni ölçmek için dendi . O zaman bulmak daha kolaydı tabiki . Şimdi nöbetçi eczaneleri aradım ama yokEvet çok teşekkürler bulursanız yazın bana da mutlaka yarın doktora gidip görüşecegim en olmadı varsa hapı değiştirir belki de dediğiniz gibi
Sizin transferiniz ne zaman peki bana da transfer öncesi sabahtan gelin progesteron seviyesine bakalım demişlerdi inşallah bir aksilik olmaz yaBana bulamazsan diğerini kullanırsın . Ama transfere girmeden önce test yaparız progesteron seviyeni ölçmek için dendi . O zaman bulmak daha kolaydı tabiki . Şimdi nöbetçi eczaneleri aradım ama yok
Güzel bir haberim var ilacı buldum farklı bir ilçeden ayirttim . Bana mesaj yazarsan bilgileri paylaşırım :)Sizin transferiniz ne zaman peki bana da transfer öncesi sabahtan gelin progesteron seviyesine bakalım demişlerdi inşallah bir aksilik olmaz ya
Çok sağol cnm Allah razı olsun rabbim ne muradın varsa versin inş yazdım sana özel mesaj olarak paylaşırsan çok sevinirim inşGüzel bir haberim var ilacı buldum farklı bir ilçeden ayirttim . Bana mesaj yazarsan bilgileri paylaşırım :)
Ne demek inşallah Şans işte. Alınca yaz bana da mutlaka olur muÇok sağol cnm Allah razı olsun rabbim ne muradın varsa versin inş yazdım sana özel mesaj olarak paylaşırsan çok sevinirim inş