Ücretsiz Tarot Bakıyorum...

ozel mesaj hakkim henuz olmadigi için gonderemedim neyse baska arkadasimiza bak ben sonra ozel mesaj gonderme hakkim oldugu zaman atarim bilgileri

ben baktırdım tarot tabiiki daha önce soyadımı falan sormadı yada yaşımı sormadı ama dedikleri harfi harfine çıktı...

evet busemavi sorunu yazarmısın özelden daha sonrada kimse yazmasın arkadaşlar sonra sizlerede bakıcam anlayışınız için teşekkürler

evet busemavi sorunu yazarmısın özelden daha sonrada kimse yazmasın arkadaşlar sonra sizlerede bakıcam anlayışınız için teşekkürler

bende özelden yazdım adımı soyadımı yaşımı sorumu sıraya koyarsan sewinirim çok teşekkürler

Canım özelden yazdım kusura bakma işyerinde olduğumdan geç cevap yazdım

Bana da bir ara bakar mısın adımı soyadımı mesaj atıyorum

tatlım öncelikle şu anki durumun sorune göre maddiyat olarak borçların var ve ödemekte zorlanıyorsun çok çabalamışsın ama boşa çıkmış hayal kırıklığı yaşamışsın bu konuda diyor ama beklemenin sabretmenin mükafatını alacaksın diyor gayret göstereceksin ama maddi kazancın yoluna girecek artık hasatı toplayacaksın diyor devam ediyorum sen oku

Teşekkür ederim canım yazdıklarının hepsi doğru umarım sabretmemin mükafatını en kısa zaman da alırım

aslında sen kişisel olarak çok pratik bir kadınsın evini yuvasını seven iş hayatındada yeteneklisin diyor kartlar

aslında sen kişisel olarak çok pratik bir kadınsın evini yuvasını seven iş hayatındada yeteneklisin diyor kartlar

Evet canım buda doğru kiminle çalışsamsa beni bırakmak istemiyor biraz kendini beğenmişlik olacak ama hep böyle oldu.Ama işten yana bu aralar şansım yok

geçmişinde bir takım entrikalr ve haksızlıklar görüyorum kandırılmışsın bir takım oyunlara maruz kalmışsın ve bu nedenlede bir olayı bitirmişsin aşkta olabilir iş de ilişkide ancak şuanda kafan hep maddi konularla meşgul gelecekte ise hemde çok yakında güzel dönem var maddiyatta düzelmeler var ancak sigorta veya maaş konusunda bi sorun var ancak geçici gerisi güzel güçleniyorsun kısaca çevrende yakında bir kutlama var bu yeni bir aşk olabilir yada varolan ilişkide sıcaklaşma olabilir varsa tartışmalar çevreyele son bulacak diyor ama yeni bir ile ilgili anlaşmalar var diyor ve fırsat diyorki kaderde yeni bir döneme giriyorsun sorunlar beklenmedik bir biçimde çözülecek ummadık bir şans var yeterki sen iylikten ödün verme sonuç olarak diyorki olumlu başlangıçlar yapacaksın sabret hayatın her anlamda değişecek az kaldı istediklerin olacak soruların maddi durumun düzelecek ve işin olacak yada daha iyi bir iş ama bir iş var bu kadar tatlım sende bana yorumunu yazarsan sevinirim çok öptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…