Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım şuan çok kararsızsın bi karmaşıklık yaşıyorsun bunun sebebide gebelikle ilgili maddi olarak bir sorun yok gibi ancak eşin yada sen yada aileden herhangibirinde bir cimrilik söz konusu ancak bir işe başlarken tüm olasılıkları düşün diyor kartlar sezgilerin kuvvetli iç sesine önem vermelisin biraz tatlım sedn çok hassassın herkesten çok etkileniyorsun insanlardan olaylardan özellikle şuara yakın gelecekte adli bir olayınız var canım ama lehinize sonuçlanacak herneye girişiyorsanız tatlım anladın sen onu :) olumlu sonuçlanacak bu arada etrafında sıkıntıda oaln biri var ve çevren bazen sana sıkıntı veriyor hiç gerek yokken evliliğine yansıyor bazen sen zeki bir kadınsın evini çok seviyosun bir mülk alma olasılığınız var bununla ilgili geçici sıkıntı yaşayabilirsiniz ama sorunun cevabı evet tatlım hadi hayırlısı sende bana yorumunu yaz çok öptm
tuğbacım so adın yok bu nedenle busemaviye bakıcam kusura bakma sanada sonra canım
ozel mesaj hakkim henuz olmadigi için gonderemedim neyse baska arkadasimiza bak ben sonra ozel mesaj gonderme hakkim oldugu zaman atarim bilgileri
arkadaşlar selam bu ara çok yoğunum ev işleri çocuklar falan ama sıraya soktum an kısa sürede bakcam