Ücretsiz Tarot Bakıyorum...

bu gün 1 kişiye bakıcam sıradan sorusu olan birine bakalım şanslı kim

neyse ben vazgeçtim 1 kişi 1 kişi bitmez bu..

Son düzenleme:
cnm banada bakarmısınn ltfenn :) merve ünlü yaş 20 bebek istiyorum acaba olcakmı?

canım şuan çok kararsızsın bi karmaşıklık yaşıyorsun bunun sebebide gebelikle ilgili maddi olarak bir sorun yok gibi ancak eşin yada sen yada aileden herhangibirinde bir cimrilik söz konusu ancak bir işe başlarken tüm olasılıkları düşün diyor kartlar sezgilerin kuvvetli iç sesine önem vermelisin biraz tatlım sedn çok hassassın herkesten çok etkileniyorsun insanlardan olaylardan özellikle şuara yakın gelecekte adli bir olayınız var canım ama lehinize sonuçlanacak herneye girişiyorsanız tatlım anladın sen onu :) olumlu sonuçlanacak bu arada etrafında sıkıntıda oaln biri var ve çevren bazen sana sıkıntı veriyor hiç gerek yokken evliliğine yansıyor bazen sen zeki bir kadınsın evini çok seviyosun bir mülk alma olasılığınız var bununla ilgili geçici sıkıntı yaşayabilirsiniz ama sorunun cevabı evet tatlım hadi hayırlısı sende bana yorumunu yaz çok öptm

tarot baktırmak isteyenler özelden adı soyadı sorusu ve yaşı yazsın ben sıraya sokcam msn den bakcam saygılar

çok sağol arkadaşım sorumla ilgili olarak ağzın bal yesin diyorum.diğerleride doğru çok sağol ağzına sağlık

tuğbacım so adın yok bu nedenle busemaviye bakıcam kusura bakma sanada sonra canım

ozel mesaj hakkim henuz olmadigi için gonderemedim neyse baska arkadasimiza bak ben sonra ozel mesaj gonderme hakkim oldugu zaman atarim bilgileri

saggy ben konuya ilk mesaj atmistim bakabilmen için ama soyadimi yazamamistim ozel mesaj hakkim'i beklemek yerine
buraya yazayimda sen bakiver olurmu :44:

Tuğba Anıl 24 yasindayim sorum su sikintilarim ne zaman biticek is bulamiyorum bi turlu hersey ters su siralar turkiye gitçegim belli degil

Son düzenleme:
canım bana da bakabilir misin
zeynep tokgöz yaş 22 sorumda sınavlar ve kafa karışıklarım var canım teşekkür ederim şimdiden

canım özelden bilgilerimi yazdım umarım benim falımada bakabilrsin

arkadaşlar selam bu ara çok yoğunum ev işleri çocuklar falan ama sıraya soktum an kısa sürede bakcam

arkadaşlar selam bu ara çok yoğunum ev işleri çocuklar falan ama sıraya soktum an kısa sürede bakcam

bende ozel mesaj attim bilgilerimi sirami beklerim musait oldugunuzda mesajinizi sabirsizlikla bekliyorum

tesekkurler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…