Ücretsiz Tarot Bakıyorum...

arkadaşlar söz bakıcam hepinize ama bugünlük bukadar şöyle yapalım busemaviye baktım onunla görüşün bilmşsem sizede bakarım yoksa ne siz ne ben boşa vakit geçirmeyelim sonra msn den bakarı hepnize sırayla saygılar

arkadaşlar söz bakıcam hepinize ama bugünlük bukadar şöyle yapalım busemaviye baktım onunla görüşün bilmşsem sizede bakarım yoksa ne siz ne ben boşa vakit geçirmeyelim sonra msn den bakarı hepnize sırayla saygılar

sen sıraya koyarsan daha adil olur bence canım..böylelikle kimse kimsenin hakkına müdehale edemez sırasını bekler..ve sürekli güncel tutarsın listeyi..bakılan kişiyi çıkartırsın

canım o zaman özelden msn adresini at bana bende seni ekleyim olar mı

sen sıraya koyarsan daha adil olur bence canım..böylelikle kimse kimsenin hakkına müdehale edemez sırasını bekler..ve sürekli güncel tutarsın listeyi..bakılan kişiyi çıkartırsın

tamam sıraya sokucam ve msn vericem size oradan rahatca bakıcam hemde siz anlayacaksınız her gün 3 kişi ayarlarım ben siz yazarsınız beni eklersiniz msnde sıraya sokarım

tamam sıraya sokucam ve msn vericem size oradan rahatca bakıcam hemde siz anlayacaksınız her gün 3 kişi ayarlarım ben siz yazarsınız beni eklersiniz msnde sıraya sokarım

aynen canım
yoksa hepimizle tek tek uğraşırsın canın sıkılır
bu işleri yapanların kafalarının rahat olması lazım
strese sokarsak adapte olamazsın
bende bekliyorum listeyi ve sıramı..
zaten özelden mesaj ayzmıştım sen konuyu açtığın ilk zamanlar..sanıyorum ilk 10 dayım..
hayırlısı bakalım takibindeyim:)

takipte kalın arkadaşlar şimdi çıkyorum benimde bi ailem var :) yarında gircem ama genelde hafta içi rahat olurum en kısa zamnda msn vercem hepinize saygılar

aynen canım
yoksa hepimizle tek tek uğraşırsın canın sıkılır
bu işleri yapanların kafalarının rahat olması lazım
strese sokarsak adapte olamazsın
bende bekliyorum listeyi ve sıramı..
zaten özelden mesaj ayzmıştım sen konuyu açtığın ilk zamanlar..sanıyorum ilk 10 dayım..
hayırlısı bakalım takibindeyim:)

saggy canım msjını bekliyom ok

şimdi size özelden mesaj atıorumm benide sıraya koyun bnde istiyorumm

geçmişinde bir takım entrikalr ve haksızlıklar görüyorum kandırılmışsın bir takım oyunlara maruz kalmışsın ve bu nedenlede bir olayı bitirmişsin aşkta olabilir iş de ilişkide ancak şuanda kafan hep maddi konularla meşgul gelecekte ise hemde çok yakında güzel dönem var maddiyatta düzelmeler var ancak sigorta veya maaş konusunda bi sorun var ancak geçici gerisi güzel güçleniyorsun kısaca çevrende yakında bir kutlama var bu yeni bir aşk olabilir yada varolan ilişkide sıcaklaşma olabilir varsa tartışmalar çevreyele son bulacak diyor ama yeni bir ile ilgili anlaşmalar var diyor ve fırsat diyorki kaderde yeni bir döneme giriyorsun sorunlar beklenmedik bir biçimde çözülecek ummadık bir şans var yeterki sen iylikten ödün verme sonuç olarak diyorki olumlu başlangıçlar yapacaksın sabret hayatın her anlamda değişecek az kaldı istediklerin olacak soruların maddi durumun düzelecek ve işin olacak yada daha iyi bir iş ama bir iş var bu kadar tatlım sende bana yorumunu yazarsan sevinirim çok öptm

Canım benim emeğine sağlık hakkını helal et
Gerçekten söylediklerin doğru
Umarım maddi durumum ve işim en kısa zaman da düzelir
Çoook teşekkür ederim :KK9:

Beni de sıraya koyarsan sevinirim. Özelden gönderiyorum bilgileri.

X