Ücretsiz Labrador Kırması-4 aylık

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.599
4.466
Merhaba Dişi maxımum 4 aylık bi kızımız var elimizde hemen hemen 2 aydır falan bizimle Şeniz

Şımarık,oyuncu bi kişiliğe sahip dişi ama maşallah çok güzel koruma içgüdüsüne sahip :lepi:

Umarım sevebilecek bi sahip bulabilir.

929.jpg

Spaydi maaşallah çok şeker birşeye benziyor. Rica etsem bir de boydan görünen bir resmini ekleyebilir misin? Ben çok istiyorum ama eşim biraz kararsız. Akşam konuşacağım belki talip olabilirim bu yavruya.opuyorumnanaktan

2575.jpg

Böyle bişey canım benim işte eper 3. bi köpeğe yerim olsa düşünmeden bakabilirsim uysal bi köpek çünkü sevdiğinde mayışıyor

Bide bu biraz fazla yakından bakma böyle iri yapılı olduğuna

Spaydi çok güzel vallahi. Bak ilk sıra benim yarına kadar sakın kimseye verme olur mu?
Eşimle konuşayım ben en kısa sürede sana döneceğim.
Birde birşey dikkatimi çekti ilk resimde patileri beyaz burada siyah?
Hangisi vereceğin?

ikisi de aynı köpek canım iki kardeş ikisi de dişi bu siyahlı olan verildi fakat hasta olduğuı için gönderemiyorum. kısacası beyaz patili olan

Spaydi eşimden onay çıktı ama birde babamla konuşmam lazım. Biraz zaman geçsin onu da arayıp ikna edebilirsem inşallah talibi olacağımzemuszemus
Üst katımızda oturuyor baba. Terasına kulübe yapmayı düşünüyorum haliyle onayını almam lazım.
ınşallah problem çıkmaz çok heveslendim.
Huysuz falan değil dimi?
Çok havlar mı?
Ne yer ne içer?
Sen bana bir ön bilgi olarak verirsen bunları sevinirim.
Bir hastalığı var mı? Aşıları yapılmış mı?
Şimdi babamın bana soracakları bunlar olacaktaboshayallersmile

Spaydi eşimden onay çıktı ama birde babamla konuşmam lazım. Biraz zaman geçsin onu da arayıp ikna edebilirsem inşallah talibi olacağımzemuszemus
Üst katımızda oturuyor baba. Terasına kulübe yapmayı düşünüyorum haliyle onayını almam lazım.
ınşallah problem çıkmaz çok heveslendim.
Huysuz falan değil dimi?
Çok havlar mı?
Ne yer ne içer?
Sen bana bir ön bilgi olarak verirsen bunları sevinirim.
Bir hastalığı var mı? Aşıları yapılmış mı?
Şimdi babamın bana soracakları bunlar olacaktaboshayallersmile

Tamam canım ozaman ben kaldırıyım ilanlarını şu aralar çok soran oldu
Bizim evde de balkonda kalıyor ilk kaldığı gün hemen alışamaz belki 1-2 saat bocalar ama pek insan aramıyor yanında bizi görmüyor bile bizimda balkonda kulube var onun içinde kalıyor ama hava sıcakken çok sıkılıyor sanırım dışarıda kalıyor kaydirigubbakcemile5
Yemek olarak kuru mama yiyor şuanda yavru olduğu için extra vitamin veriyorum e tabi bide su içiyor bol bol yaz olduğu için çok yemek yemiyor akannehir
Tuvalet konusunda daha yavru ilk başlarda belki zorlandırır canım ama siz düzen oluşturunca zaten daha kolay olur günde 2 kez çıkar ona yetiyor opuyorumnanaktan
Havlamıyor ama koruma iç güdüsü çok güzel başka birisi size zarar vermek istediğinde çok havlıyor :roflol: ufacık boyu var ama koruyor :jeyyar:
Hastalığı yok canım çok şükür kardeşi hasta idi onları ayırdım onun için kardeşi toparlandı
aşılarından da karne çıkarmadım zor olmasın ben bakmıycam diye siz götürdüğünüz vet. karne işini de halledersiniz ücretsiz oluyor zaten.
iç parazit+dış parazitleri tamam ben kendim yaptım bide günde 2 kez vitamin veriyordum güçlü olsun diye yerimseniben sen vermek zorunda değilsin ama vermek istersende 3 YTL falan :roflol:
aklıma gelenleri yazdım çocukları çok seviyor bize geldiğinde sanırım çocuklardan çok dayak yemiş havlıyordu çocuk gördüğünde ama çok şükür onu düzelttik diğer köpeklerle arası iyi ama mikrop kapmasın diye bilmediğimiz köpekle oynatmadık hiç
Hiç bişey verme inan istemiyor ama elini sürdğün anda sevilmek istediğini anlıyorsun şımarık falan ama bize gelmeden önce çok dayak yemiş galiba biraz pısırıktı şimdi açıldı köpek olduğunun farkı9nda

Spaydi çok üzgün olduğumu belirteyim.
Biraz önce haber geldi kayınpederim izin vermemiş.
Bahçeli bir ev olsa neyse ama terasta bakılmaz demiş.
Çok umutlandım çok istedim ama kısmet değilmiş demek ki.
Eve de alamam çok zor olur. Elimde başka bir seçenekte kalmadı.
Kusuruma bakma lütfen:gitme:
Umarım onu sevecek, bakabilecek bir sahip bulursunuz kısa sürede...

Merhaba tatlım bende bir golden sahibi olarak sana şunları söylemek istiyorum. Köpek bakmak hiç kolay değildir. 4 aylık bir köpek tuvalet eğitimini günde 2 kere dışarı çıkmayla tamamlayamaz. Ayrıca bir evin balkonunda btn gün yalnız kalmak onun canını oldukça sıkıyordur. Eğer istersen petarkadaşa üye olup ona güzel bir yuva bulabilirsin. Googledan pet arkadaş yazarsan çıkacaktır. Aşı karnesi bile yok senin nasıl nüfus kağıdın varsa onunda aşı karnesi olmalı. Aşıları bir veteriner hekim tarafından yapılmalı. İç parazit hapını yanlış yutturmaktan ölen bir çok köpek var. Tehlikeye atmasan iyi olur. Umarım güzel bir yuvası olur, ömürlük yuvası olur.

Son düzenleme:
merhaba bende o siteye 5 yıldır falan üyeyeim shadoww istersen sende bana bakabilirsin kuzenim veteriner elbette köpeğime kafama göre hap yutturmuyorum balkonda canı sıkılır mı elbette sıkılır ama balkona atıp günlerce orda tutacak kadar vijdansız değilim köpeğe güzel sahip bulmak için buraya resim ekledim ders almak için değil bide canım evinde 2 köpeğim var birisi şuanda 5 yaşında diğeri henüz yavru bide 2 yaşında erkek arkadaşımda var yani biliyorum nasıl bakılır nasıl büyütülür yine bilgilerin için çok sağol

Benim ders vermek ne haddime. Sen bir köpek sahibi olarak elbette bir takım şeyleri biliyorsundur ama ben bilmeyenler için yazmıştım. Farkettiysen üslubumdada kırıcı yada sana çıkışarak sert kelimeler kullanmadım. Hepimiz hayvanseveriz. Gün geliyor hepimizin bilmediği şeyler olabiliyor kaldı ki ben seni bilmemekle suçlamadım. Fikirlerimi paylaştım. Dediğim gibi umarım, onu ömürlük sahiplenecek bir yuvası olur.

X