• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ücretsiz evlilik danışmanlığı

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.755
78
688
İstanbul/Antalya
merhaba kızlar bir arkadaşım eşiyle ayrılmak üzere

dayak yok aldatma yok birbirlerine sevgilerinin bittiğinede inanmıyorum
tek dertleri herşey yüzünden sürekli kavga etmeleri
yani ipler iyice kopmuş artık konuşmak bile istemiyor arkadaşım sıkıldım kavga etmekten diyor

bunu boşanmadan önce evlilik terapistiyle atlatabilirler sanıyorum ama bunu ödeyecek güçleri yokmuş

malum seans başına enaz 150-200
bunu üzretsiz yapan bir kurum varmı acaba

Son düzenleme:
Hiç duymadım nette biraz araştırın isterseniz.Durumları yoksa fikirlerine saygı duydukları bir aile büyükleri konuşsa belki biraz faydası olur ama kendi aralarında konuşarak aşmaları daha uzun soluklu bir çözüm gibi geliyor.

bu devirde ücretsiz bir hizmet sanmıyorum ama kesin bilgim yok
belki arkadaşınızın evliligi biraz sıkıcı moloton hal almışdır bence ayrı ayrı tatil yapıp birbirlerini özleyip özlemediklerini test etseler iyi olur çünkü ortada ortak bir canlı yavru var onu düşünmleri lazım
keyfiyen yapılan işler sonucu vicdan azbı çekmesinler

canım valla Ankarada bazı Belediyelerin ücretsiz evlilik danışmanları var.
ıstanbulda da olabilir.Belediyelerin sayfalarından bakın bi.
Umarım sorunlarını halledebilirler.

öle söleme arkadaşım ayrılık çözüm değil.bariz bi sebep yoksa ki aldatma gdayak gibi önemli sebepler yokmuş bitirmek hiç bi zaman çözüm değil helede arada bi bebek varsa.. ayrılıklar neden arttı sanıyoruz???

canım eğer istanbulda oturuyorsa arkadaşın, bakırköy ruh ve sinr hastalıkları hastanesinde evlilik danışmanlığı kliniği var oradan randevu alabilirsiniz.

canım eğer istanbulda oturuyorsa arkadaşın, bakırköy ruh ve sinr hastalıkları hastanesinde evlilik danışmanlığı kliniği var oradan randevu alabilirsiniz.
Ben de aynı yeri tavsiye edecektim.Benim çok yakın bir arkadaşım -ki 22 senelik evli-gidiyor çok memnun.Yanlız sosoyal güvenceleri olmalı sanırım...

Merhaba yazdıklarınızı benzer durumlar var çevremde. Ücretsiz olması çok iyi fakat mhrs randevu sisteminde hangi bölümde yer alıyor randevu alamadık bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler

Merhaba yazdıklarınızı benzer durumlar var çevremde. Ücretsiz olması çok iyi fakat mhrs randevu sisteminde hangi bölümde yer alıyor randevu alamadık bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler

Ben de aynı yeri tavsiye edecektim.Benim çok yakın bir arkadaşım -ki 22 senelik evli-gidiyor çok memnun.Yanlız sosoyal güvenceleri olmalı sanırım...
deryasahin2580

Back