Ücretsiz Antivirüs Programı Tavsiyesi

Meryem ana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
52
4
36
55
Kadınlar Kulübü Üyeleri bilgisayarımda Avast kullanıyordum. Ama iyice kastı,donuyor,5 dakikada bir kapatıp açmak zorunda kalıyorum.Sizler hangisini kullanıyorsunuz?Ne tavsiye edersiniz?Yardımınıza ihtiyacım var,çok önemli!

Arkadaşlarım, muhakkak bilgisayarınızda antivirüs programı kullanıyorsunuz,istediğim sadece memnunmusunuz,değilmisiniz,hangi program kullanıyorsunuz? Başka sorum olmayacak,İyi akşamlar.

Kadınlar Kulübüne hem yardım almak,hem de yardımcı olmak için üye oldum ama umduğumu bulamıyorum,yakında üyelikten vazgeçmeyi düşünüyorum,oysa herkesin kullandığı bir şey hakkında soru sormuştum.

antivirüs programlarının biri diğerinden daha iyi değildir. hepsi virüs imza veritabanları kullanır ve buna göre hareket eder.

kaspersky
bitdefender
zemana

bunları deneyebilirsiniz

Bilgisayarınıza format atın ve performans düzeyini önerilen değil maksimum performansa dönüştürün. Youtub da birkaç bilgisayarı hızlandırma aşamaları var izleyin ve uygulayın baya fark ediyor hızı ,donması, kasılması, bilgisayar sırf antivürüs programları sebebi ile kasmaz premier olan antivirüs programları bile ücretsiz olanla aynı düzeyde iş görüyor bir kaç kilit özellikleri dışında... avast kullanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…