• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçanda Kuşlara malum olsun, ben annemi özledim:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi nermincik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah ahhh yaralar depresti :(( Bende gurbetteyim. Taa Amerikalarda. 2 senede bir gidiyorum izmire. Ona ne dersiniz? Ayni ulke icindeyseniz yine sanslisiniz kizlar. Bunada sukur ne diyelim.

aynen sana katiliyorum
bende taaa hollandadayim
geleli 4 ay bitti cok ozluyorumsenağlama
iste en cokta anne ozleniyo msn de gorusuyorum ama
yetmiyo sarilamiyosun o mis gibi anne kokusunu alamiyosun senağlama
sabahlari beni kinali kuzum uyan artik demesini ozledim benneyaptımki
ama az kaldi izine cok sukur

inşllh kıslar buraya daha iyi hallerimle yazarım...çok sağolun

slm arkadaslar.bence diger sehirde olanlar bu kadar üzülmesin.asil gurbetligi biz yasiyoruz.sizlerin yine istediginiz zaman görme sansiniz var.gidip gelebilme sansida.yurt disinda yasayan bizlerin böyle bir sansi yok.senede 1 defa.bazilari onuda yapamiyor.tabiki diger sehirde yasayan arkadaslarda gurbetde.ama asil gurbetlik bizimkisi.yurtdisinda yasayan arkadaslarim bilir,gurbetligin, cok zor oldugunu.babamin annemin kokusunu hissederim bazen.sesleri kulagima gelir ama bakarim yoklar.ve iste o zaman icin icin aglarim.buraya geleli 6 yil oldu,60 yilda gecse ayni.özlemim ilk günkü gibi.

Ah canım haline şükret yinede beterin beteri vardır.Ya ben ne yapayım 15 gün oldu annemi kaybedeli içimdeki acıyı anlatmanın imkanı yok.Şimdi mezarına gidip toprağını seviyorum.Annemi o kadar çok özledimki anlatamam sana.Senin hiç değilse uzaktada olsa bir annen var benim oda yok artık.Senin yazını okurken ne kadar imrendim bilemezsin özleyecek bir annen var ama benimki kara topraklarda.........senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
basin sagolsun canim.inan yazini okurken gözyaslarimi tutamadim.acin cok taze.Rabbim sana sabir versin.

Aile gibisi varmi canim yaa.Sen yine iyisin,evlenene kadar ailenin yaninda yasamissin.Ben cocukken geldim Almanya'ya.

en korktuğum gün geldi moralim çok bozuk...canım annem seni çok seviyorum seni çok özledim ve sensiz anneler günü geçireceğim..allahım beni sensiz bırakmasın ama çok kötüyüm...

alışmak dıe bısey yokk..kabullenme zorunda kalmak var...bnmde 1 seneyı gectı hıc alışmdım,hıcte sewmedım bu sehrı...mutlu olmk içn sebep aryorum kocam ve saglıktAN BASKA BSEY YOK...hamılegımm haytımın en gsel ve zr dnemı ama annem yok..buyuk acı bu benım içinnnn..offf allhım tek dılgım oraya gerı dnmk orda yasamk..bu hyt tarzı bu yasam seklı bnı cokk bunalttı..o kadar rht bı aileden sonra bu kadar ayının oldugu bır semtte yasamk benı erıtıyoo hergun..sokga cıkmıyom.1 sene calşmış bır ınsenağlamasan olarakk ınsan grmeye hasret kaldımmm..

eller kadir kıymet bilmiyor annem
senin kadar kimse sevmiyor annem:a015:

cennet kokulu annem babam ailem herşeylerim sizleri çok özlüyorum....

evleneli 6 ay oldu...başka bir ildeyim...kocamı çok seviyorum ama ailem aklıma gelince çok kötü oluyorum...ne zaman geçecek bu drum bilmiyorum geçmeyecek gibi....ailesi ile aynı şehirde olanlara çok imreniyorum...kendimi çok yalnız hissediyorum:(

al benden de okadar.ınsan gercekten yanı basındayken degerını anlamıyormus. senağlama

bende annemi ve ailemi çok özlüyorum onlar izmirde ben istanbulda evleneli 6 yıl oldu ama onları çok arıyorum annesiyle aynı şehirde oturanlara imreniyorum, hep ayrılık hep hüzün....sizi çok seviyorum canlarım.

aynen bende aılemıcok ozluyorum.ewlenelı 8 ay oldu.heran aklımdalar.kımsem yok bu sehırde.yemek bıle yapamıyorum.onlarsız bogazımdan gecmıyo.gezmeye gıtsek onlardaolsaydı dıyorum.yaptıgım herseyde aklımdalar.cok sukur kı basımızda saglar.Rabbım saglık sıhhat versın.varlıkları yeter.

bana pek özlemem gibi geliyo:1:

Back