• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçanda Kuşlara malum olsun, ben annemi özledim:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi nermincik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bencede eşine çaktırma üzülür.mutlu edemiyormuyum tribine girer.eee normalde ilk etaplarda düşünmesi.benim eşimde hemen alınır çok kırılgandır bu tip konularda.aynı zamanda da anlayışlıdır.sende nette görüş bende öyle yapıyorum.telefondan çok daha iyi oluyor.yurt dışında ablam var onunlada öyle görüşüyoruz.

canım sen eşine sığın,eşinle mutlu olmaya bak....

ben evlendim başka şehire çekmediğim çile kalmadı,annemin sesini bile duyurmadı bana,ben arasam annemi üzücektim,mutlu çıkmayacaktı sesim,her dakika dua ederdim allahım annemin kapısında köpek olayım ama orda olayım,çok şükür allahıma binlerce şükürler olsun annem içerde uyuyor,çok özleyince gidip bende onunla uyuyorum babamı kovuyoruz odadan neyse çok konuştummm...

sen eşine yuvana evine sarıl,ona belli etme lütfen

okuyunca içim cız etti canım bende evlenip ailemden uzağa gidicem offff düşünmesi bile zor allah yardımcın olsun...annneyle paylaşım okadar farklı kii ne arkadaş ne dost apayrı bişey onun yerini hiç birşey tutamaz ...

cnm bnm ağlattın beni de
ben de farklı bir şehire gelin gidicem
içim yandı hemnde öyle bir yandıkii :((((((

canim benimm ALLAH böle ayriliklar versin.. yücce rabbim acilarini vermesin.. alisirsin zamanla.. yeter ki ömür boyu mutlu ol ..:teselli:

canlarım var ama olmuyor..ne bilim arkadaş bi yere kadar....

ben annemle çarşıda gezmeyi,dedikodu yapmayı:),ne bilim ailemle pikniklere falan gitmeyi çok özledim...

fotoğraflara bakıp bakıp ağlıyorum....off cidden çok zor...

tatlım bu msjın la gözyaşlarıma hakim olamadımsenağlama
bende annecimle çarşıda gezmeye bayılırım
evimiz için beraber bi şeyler almak çok hoşuma gider

canım benimde ailem uzakta
bende annemi babamı sık göremiyorum ama ne yapalım alışıcaz:çok üzgünüm:
hayat böyle maalesef herkes sevdiklerinin yanında kalamıyo
allah başka türlü ayrılık vermesin canım.zamanla sende alışırsınbenneyaptımki

dayanamadım yazıcam ben de...:utangac:
gece gece okuyunca yazını beni de ağlattın gülüm yaaa!senağlama
allah sabır versin canım.ilk zamanlar olduğundan böyle hissediyorsun ama zamanla alışacaksın.tabi ki hiçbiiy doldurmuyor ama ewin,eşyan nerdeyse sen de orda olmak istiyorsun zamanla..
benim de annem geldii aklıma..
6yıl önce duydum en son sesini annemin,tenine dokunabildim...senağlama
offffffff offffff ben de anne oldum ama annemin yeri hep boş kaldı...
içim acıyor şimdi yazarken,öyle çok özledim ki pamuk annemi..
keşke uzak amerikada bile olsaydm da razıydım sesini duymaya.oysa ki ben sadece dua ediyorum Rabbime sadece bi kerecik rüyama gelsin diyesenağlama
benim gibileri düşün ve haline şükret gülüm...
kusura bakmayın lütfen başınızı ağrıttım ama eşime bile diyemediklerimi yazdık kaç zaman sonra buraya.vaktinizi aldım kusura bakmayn.ama dayanamadım yazmak istedim...
hayattayken sımsıkı sarılın gül kokulu anneciklerinize...
allah yardımcınız olsun canım...
sevgiler....a.s.

biz ne yapalim elin ingilteresinde oturuyoruz bana su ulkeyi kokunden verseler uzerinede hazinelerini bagislasalar annemin her sabah basima gelip kucik kulaklarrida varmis ceylanimin diyip uyandirdigi 1gunu degismem ah ah bak yaram depresti simdi Allah kimseyi anacigindan ayirmasin ........ annelerinide kaybetmis tum arkadaslarimin basisagolsun anaciklariniz nurlarda uyusun ............senağlama

Cnım kıyamam yaa...
benimannem bize 10dk ama ben yine de evlendikten sonra
onları öyle cok özleyip öyle cok özlemiştim ki anlatamam aglamaktan helak oluyordum
sır baba evnden çıktıgım için..
zamnla alışırsın..alaan da azalır

off ki ne off yarama tuz bastın resmen, hemen gözümden yaşlar indi senağlama
ben de evlenip bursaya yerleştim,ailem ankarada.
alışırım sandım 7 ay oldu alışamadım, coğu zaman telefonla mutlu mutlu konuşup kapatınca ağlıyorum. annemi çok özlüyorum, öyle ki içimin sızladığını hissediyorum. ona gereksiz yere yaptığım kaprisler aklıma geliyor, beni idare etmesi, hastalanınca başımda beklemeleri,pazar sabahı en sevdiğimiz pasta börek ne varsa hazırlayıp bizi uyandırması...saymakla bitmez ki... :1no2:
ailesiyle aynı şehirde oturanlara öyle imreniyorum ki...
ne diyelim mukadderat...

ooooof off bende senin gibiyim çok yanlızım bir eşim var başka hiç kimsem yok herkesi annemi babamı çok özledimonları gidemiyorum eşimi bırakamıyorum gitsemde eşimi özlüyorum 4 5gün durup geliyorum oda 7veya 8aysonra gidebiliyorum kaynanam dan kaçmak için buraya kaçtım eşimde huzurum bozulmasın diye geldik çok yanlızım

cennet kokulu annem babam ailem herşeylerim sizleri çok özlüyorum....

evleneli 6 ay oldu...başka bir ildeyim...kocamı çok seviyorum ama ailem aklıma gelince çok kötü oluyorum...ne zaman geçecek bu drum bilmiyorum geçmeyecek gibi....ailesi ile aynı şehirde olanlara çok imreniyorum...kendimi çok yalnız hissediyorum:(
canm benm yaaa öncelikle mutluluklar hayatım rabbm daim etsinn oda tuzu biberi aileden uzak kalmak napalımm öyle gelmiş öyle gidiyoo....ben annemlerle aynı şehirdeyim ama ağlamadımmı sanıyosun her gece yatağa girerken zavallı çarşafımı mendil olarak kullanırdımm.bende eşimi çokk seviyordum hala seviyorum ama ailemin yerin kimse alamaz..herkesin yeri başka allah yardımcımız olsun gelir geçer alışırız ....kaydirigubbakcemile5.

canlarım yorumlarınız için teşekkürler...arkadaşların bazıları da ağlamış kıyamam:((

allaha şükrediyorum hayatta oldukları için herzaman ama işte uzaklık psikolojisi...sanki her an bişeler olacak bidaha göremeyecekmişim gibi geliyor....yurt dışşında olanlara allah yardım etsin çok daha zor...

cennet kokulu annem babam ailem herşeylerim sizleri çok özlüyorum....

evleneli 6 ay oldu...başka bir ildeyim...kocamı çok seviyorum ama ailem aklıma gelince çok kötü oluyorum...ne zaman geçecek bu drum bilmiyorum geçmeyecek gibi....ailesi ile aynı şehirde olanlara çok imreniyorum...kendimi çok yalnız hissediyorum:(

Ah canım haline şükret yinede beterin beteri vardır.Ya ben ne yapayım 15 gün oldu annemi kaybedeli içimdeki acıyı anlatmanın imkanı yok.Şimdi mezarına gidip toprağını seviyorum.Annemi o kadar çok özledimki anlatamam sana.Senin hiç değilse uzaktada olsa bir annen var benim oda yok artık.Senin yazını okurken ne kadar imrendim bilemezsin özleyecek bir annen var ama benimki kara topraklarda.........senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

başlığı görünce bi geleyim dedim.bende annem babamdan uzakta evliyim
gerçekten çok zormuş!!
ilk zamanlar-ilk 6 ay filan-çok üzülüyordum çok ağladım...
ama çok şükür ki sağlıklılar ve tlf la da olsa hep yanımdalar
onları çok özlüyorum ama ben mutlu olduğum için onlarda mutlu.
Allah başımızdan eksik etmesin onları...amin.

Ah canım haline şükret yinede beterin beteri vardır.Ya ben ne yapayım 15 gün oldu annemi kaybedeli içimdeki acıyı anlatmanın imkanı yok.Şimdi mezarına gidip toprağını seviyorum.Annemi o kadar çok özledimki anlatamam sana.Senin hiç değilse uzaktada olsa bir annen var benim oda yok artık.Senin yazını okurken ne kadar imrendim bilemezsin özleyecek bir annen var ama benimki kara topraklarda.........senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ahh ferhundemmm canımmm arkadaşım mekanı cennettir teyzeminn inş! senağlamaahh güzel arkadaşım benimm allahım sana sabır versin be gülüm!:teselli:

Doğdugun yer değil doydugun yer canım annedne ayrı olmk ilk zmanlr çok koyuyo insnaa biz yakınız çok sukur ama buna ragmen ilk zamanalr bana bile zor gelmişti.hele ilk bayram kalktık eşim namza gittievde bi yanlızlık çoktu üstüme aradım annemı aglamaya başladım konusamadım onalrda azdan gelırısn buraya ne var aglıcak dediler konusamdım kapattımteli.
Bak enguzel sölemişssin eşimiseviyorum dıye.eşinlemutlusunya oda çok öenmli.hem zamn gectıkce alışırısn canım sıkma canını

zamanla alışırsın canım yaŞeniz

senağlama

senağlamasenağlama ben tum ailemi ozledim

Back