E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nermincik
-
canlarım var ama olmuyor..ne bilim arkadaş bi yere kadar....
ben annemle çarşıda gezmeyi,dedikodu yapmayı:),ne bilim ailemle pikniklere falan gitmeyi çok özledim...
fotoğraflara bakıp bakıp ağlıyorum....off cidden çok zor...
canm benm yaaa öncelikle mutluluklar hayatım rabbm daim etsinn oda tuzu biberi aileden uzak kalmak napalımm öyle gelmiş öyle gidiyoo....ben annemlerle aynı şehirdeyim ama ağlamadımmı sanıyosun her gece yatağa girerken zavallı çarşafımı mendil olarak kullanırdımm.bende eşimi çokk seviyordum hala seviyorum ama ailemin yerin kimse alamaz..herkesin yeri başka allah yardımcımız olsun gelir geçer alışırız ....kaydirigubbakcemile5.cennet kokulu annem babam ailem herşeylerim sizleri çok özlüyorum....
evleneli 6 ay oldu...başka bir ildeyim...kocamı çok seviyorum ama ailem aklıma gelince çok kötü oluyorum...ne zaman geçecek bu drum bilmiyorum geçmeyecek gibi....ailesi ile aynı şehirde olanlara çok imreniyorum...kendimi çok yalnız hissediyorum
cennet kokulu annem babam ailem herşeylerim sizleri çok özlüyorum....
evleneli 6 ay oldu...başka bir ildeyim...kocamı çok seviyorum ama ailem aklıma gelince çok kötü oluyorum...ne zaman geçecek bu drum bilmiyorum geçmeyecek gibi....ailesi ile aynı şehirde olanlara çok imreniyorum...kendimi çok yalnız hissediyorum
Ah canım haline şükret yinede beterin beteri vardır.Ya ben ne yapayım 15 gün oldu annemi kaybedeli içimdeki acıyı anlatmanın imkanı yok.Şimdi mezarına gidip toprağını seviyorum.Annemi o kadar çok özledimki anlatamam sana.Senin hiç değilse uzaktada olsa bir annen var benim oda yok artık.Senin yazını okurken ne kadar imrendim bilemezsin özleyecek bir annen var ama benimki kara topraklarda.........senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?