• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçanda Kuşlara malum olsun, ben annemi özledim:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi nermincik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nermincik

Ziyaretçi
cennet kokulu annem babam ailem herşeylerim sizleri çok özlüyorum....

evleneli 6 ay oldu...başka bir ildeyim...kocamı çok seviyorum ama ailem aklıma gelince çok kötü oluyorum...ne zaman geçecek bu drum bilmiyorum geçmeyecek gibi....ailesi ile aynı şehirde olanlara çok imreniyorum...kendimi çok yalnız hissediyorum:(

eller kadir kıymet bilmiyor annem
senin kadar kimse sevmiyor annem:a015:

anne özlenmez mı şeker :teselli: ben de ılk aylarda çok ağladım, kılo verdım hayattan koptum sankı. ama yıllar geçtıkçe ınsan alışıyor nasıl oldu bılmıyorum ama şuan canım o kadar yanmıyor. cok ozluyorum cok uzuluyorum ama alıştım sanırım. hayat akıyo bır şekılde. sık sık ailelerımızın yanına gıdıp özlem gıderıyoruz alıştıkk bole yaşamaya.

ayyyyyyyyyyyy canım bu duruma alışman gerek ama oralarda gidebileceğin kişiler var mı?

canlarım var ama olmuyor..ne bilim arkadaş bi yere kadar....

ben annemle çarşıda gezmeyi,dedikodu yapmayı:),ne bilim ailemle pikniklere falan gitmeyi çok özledim...

fotoğraflara bakıp bakıp ağlıyorum....off cidden çok zor...

ilk başlarda böyle oluyor canım.
zamanla alışırsın.
annesini kaybetmiş olanlar var aramızda onlar ne yapsın

benimde ailem uzakta canım.seni çok iyi anlıyorum.benim eşimle kayınvalidemden başka hiçkimsem yok burda.şuan biraz daha alıştım ama o kadar zor geliyorki bazen.hele ilk evlendiğim aylarda her hafta sonu otobüse binip gidiyodum.pazar akşamı dönüyodum.(çalıştığım için).ALLAH 'ım sağlık versin yeterki; bazı şeylere katlanıyo insan mecburen.RABBıM anne ve babalarımızı başımızdan eksik etmesin inşallah.

ilk başlarda böyle oluyor canım.
zamanla alışırsın.
annesini kaybetmiş olanlar var aramızda onlar ne yapsın

tabi haklısın allah yardımcıları olsun ...düşünmek bile acıtıyor insanın içini ama gurbette çok zor...

benimde ailem uzakta canım.seni çok iyi anlıyorum.benim eşimle kayınvalidemden başka hiçkimsem yok burda.şuan biraz daha alıştım ama o kadar zor geliyorki bazen.hele ilk evlendiğim aylarda her hafta sonu otobüse binip gidiyodum.pazar akşamı dönüyodum.(çalıştığım için).ALLAH 'ım sağlık versin yeterki; bazı şeylere katlanıyo insan mecburen.RABBİM anne ve babalarımızı başımızdan eksik etmesin inşallah.

amin canm tabi en önemlisi..

canım üzülme zamanla alışırsın...
evlendiğimde bende seninle aynı duyguları paylaşıyordum..

cennet kokulu annem babam ailem herşeylerim sizleri çok özlüyorum....

evleneli 6 ay oldu...başka bir ildeyim...kocamı çok seviyorum ama ailem aklıma gelince çok kötü oluyorum...ne zaman geçecek bu drum bilmiyorum geçmeyecek gibi....ailesi ile aynı şehirde olanlara çok imreniyorum...kendimi çok yalnız hissediyorum:(

kız ALLAH seni n'apmasınsenağlama
benimde gözlerimi yaşarttın.bende gurbetteyim.3 yıllık evliyim.
alışmadınmı hala?diye sorarsan alıştım ama hep bir tarafım eksik.senağlama
memlakete de gitsem,evimde de olsam hep bir tarafım eksik oluyor.
zamanla dahada alışacağız tabi ama şuan zor oluyor.
hastalansam mesela herkes gibi canım pek kıymetli gözümün yaşı ucundadır hemen akar.çocuk gibi ağlarım.hemen aklıma annem gelir daha beter ağlıyorumbenneyaptımki
bende hala çevreye alışamadım.

kız ALLAH seni n'apmasınsenağlama
benimde gözlerimi yaşarttın.bende gurbetteyim.3 yıllık evliyim.
alışmadınmı hala?diye sorarsan alıştım ama hep bir tarafım eksik.senağlama
memlakete de gitsem,evimde de olsam hep bir tarafım eksik oluyor.
zamanla dahada alışacağız tabi ama şuan zor oluyor.
hastalansam mesela herkes gibi canım pek kıymetli gözümün yaşı ucundadır hemen akar.çocuk gibi ağlarım.hemen aklıma annem gelir daha beter ağlıyorumbenneyaptımki
bende hala çevreye alışamadım.

ayy canm sorma hastalandığımda babam elinde koca bir poşetle gelirdi sevdiğim şeyleri alıp...anem de yayla çorbamı yapar resmen elleriyle yedirirdi...şimdi kendi kendime ayakta geçiriyorum resmen...3 sene olmuş hala tam alışamamışsın sende...demekki alışılmıyor:((

ben de annemden babamdan kardeşlerimden kilometrelerce uzaktayım...

evliliğimizin ilk ayında hemen bir kamera ve internet aldım, akşamları açık duruyor laptop :)
birlikte dizi izliyoruz, yorum yapıyoruz, sanki yanyanaymışız gibi:smiley-cool:

ayy canm sorma hastalandığımda babam elinde koca bir poşetle gelirdi sevdiğim şeyleri alıp...anem de yayla çorbamı yapar resmen elleriyle yedirirdi...şimdi kendi kendime ayakta geçiriyorum resmen...3 sene olmuş hala tam alışamamışsın sende...demekki alışılmıyor:((

alışmak zor tabi ama emin ol zamanla daha da azalacak üzüntün,hislerin.
hasret bitmmez tabi ama ileride çocuğumuzda oldumu düşünecek pek bir vaktimiz olmayacak.
bir de şöyle düşün.aynı yerde olsaydık ama eşimiz yada ailesi ailemizle geçinemeseydi ne zor olurdu.bu sefer keşke uzk olsaydık derdik.
sağlıklı bir şekilde herkes yerinde sağ olsun.
evliliğimize sahip çıkalım ve güzel geçinelimki bunlara değsin değilmi?

:((((( korkunc bısey olsa gerek cunku ben o sarkıyı turkuyu duyunca bıle aglıyorum uzaga gıdersem ne kötu olur dıyorum bu gunler de gecıcek bunu düşün , ben bı kere bı hafta ayrı kaldım da aılemden tum hafta aglamakla gectı uuuuff ama gene de sen ıyı seyler düşün hemen gecıcek de ve ıyı olsun
a.s.

ah ahhh yaralar depresti :(( Bende gurbetteyim. Taa Amerikalarda. 2 senede bir gidiyorum izmire. Ona ne dersiniz? Ayni ulke icindeyseniz yine sanslisiniz kizlar. Bunada sukur ne diyelim.

aynen ben.2 yıl oldu evleneli ama işte...

aile bu ozlenmezmi ben 4 senedir yurtdisindayim 3 senedir gidemiyorum yanlarina sen dusun artik benim halimi benim ve benim gibi olanlarin halini senağlama ne hastaliklarinda ne bayramlarda yaninda olabiliyorum icim gidiyo resmen senağlama simdi torunlari gelicek dunyaya 2.5 ay sonra ilk torunlari bide ne onlar buyudugune sahit olacak nede yavrum anneanne dede teyze gorucek senağlama allah saglik huzur versin bi caresini bulup gorursun ki sen sadece sehirlerin farkliymis alismak cok zor tabi allah sabir versin kiiii yuce rabbimde zaten cekecegi kisiye gurbet yukunu veriyo allah sabir versin canim a.s.

ben de annemden babamdan kardeşlerimden kilometrelerce uzaktayım...
ayy canmmm senin için de üzüldüm :((daha zor olsa gerek dimi..allah yardımcın olsun

evliliğimizin ilk ayında hemen bir kamera ve internet aldım, akşamları açık duruyor laptop :)
birlikte dizi izliyoruz, yorum yapıyoruz, sanki yanyanaymışız gibi:smiley-cool:
anaa ben telefonla ikiz gibi oldum ama bu kadarını düşünmemiştim:D
alışmak zor tabi ama emin ol zamanla daha da azalacak üzüntün,hislerin.
hasret bitmmez tabi ama ileride çocuğumuzda oldumu düşünecek pek bir vaktimiz olmayacak.
bir de şöyle düşün.aynı yerde olsaydık ama eşimiz yada ailesi ailemizle geçinemeseydi ne zor olurdu.bu sefer keşke uzk olsaydık derdik.
sağlıklı bir şekilde herkes yerinde sağ olsun.
evliliğimize sahip çıkalım ve güzel geçinelimki bunlara değsin değilmi?

tabiki bir de evliliğim kötü olsaydı diye düşününce şükrediyo tabi insan canm...valla eşim üzülmesin diye çaktırmamaya çalışıyom

:((((( korkunc bısey olsa gerek cunku ben o sarkıyı turkuyu duyunca bıle aglıyorum uzaga gıdersem ne kötu olur dıyorum bu gunler de gecıcek bunu düşün , ben bı kere bı hafta ayrı kaldım da aılemden tum hafta aglamakla gectı uuuuff ama gene de sen ıyı seyler düşün hemen gecıcek de ve ıyı olsun
a.s.

seni de dövecem şimdi alla alla bir hafta dayanamamış:DDsen sen ol memleketinden birini bul emi:)allah ayırmasın
ah ahhh yaralar depresti :(( Bende gurbetteyim. Taa Amerikalarda. 2 senede bir gidiyorum izmire. Ona ne dersiniz? Ayni ulke icindeyseniz yine sanslisiniz kizlar. Bunada sukur ne diyelim.

sende yurt dışısın haa...ayyy canlarım benm çok daha zor gerçekten allah yardımcın olsun seninde:((
aynen ben.2 yıl oldu evleneli ama işte...

ailenin yerini kimse tutmuyo işte

aile bu ozlenmezmi ben 4 senedir yurtdisindayim 3 senedir gidemiyorum yanlarina sen dusun artik benim halimi benim ve benim gibi olanlarin halini senağlama ne hastaliklarinda ne bayramlarda yaninda olabiliyorum icim gidiyo resmen senağlama simdi torunlari gelicek dunyaya 2.5 ay sonra ilk torunlari bide ne onlar buyudugune sahit olacak nede yavrum anneanne dede teyze gorucek senağlama allah saglik huzur versin bi caresini bulup gorursun ki sen sadece sehirlerin farkliymis alismak cok zor tabi allah sabir versin kiiii yuce rabbimde zaten cekecegi kisiye gurbet yukunu veriyo allah sabir versin canim a.s.

ayy torunlarını görürler inşllah canmm...sabrını veriyordur tabi dediğimiz gibi allah yokluklarını göstermesin:(

Back