- 18 Mayıs 2023
- 369
- 382
- 23
- Konu Sahibi vuslatizmir
uçaga bincem korkuyorum passiflora diye sakinleştirici varmış içsem nasıl olur korkumu alır mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Passiflora bitkisel bir şurup ,ben uyku için kendi kendime almıştım bi aralar hiç etkisini görmedim. Sizin aslında bunun için ilaca değil bi tık psiko terapiye ihtiyacınız olabilir.Tabii bunun için zaman gerekiyor ,çok mecbur değilseniz karayolu tercih edin.Daha sonra bu sorunu çözersiniz.uçaga bincem korkuyorumm pasiflıro diye sakınlestirici varmıs içsem nasıl olur korkumu alırmı
Passiflora bitkisel bir şurup, bana etki etmedi. Ama sen böyle şeyleri merkeze sormadan kullanma. Son durum ne oldu, gidiyor musunuzuçaga bincem korkuyorumm pasiflıro diye sakınlestirici varmıs içsem nasıl olur korkumu alırmı
uçaga bincem korkuyorumm pasiflıro diye sakınlestirici varmıs içsem nasıl olur korkumu alırmı
Eczane ile görüşün bu konuya uygun ilaç verirler size.Ben de alırım iyi oluyor...Ama adını hatırlamadım inanın..uçaga bincem korkuyorum passiflora diye sakinleştirici varmış içsem nasıl olur korkumu alır mı?
Ben hapını alıyorum ben de heyecanımı yatıştırması için istedim eczacı onu önerdiuçaga bincem korkuyorum passiflora diye sakinleştirici varmış içsem nasıl olur korkumu alır mı?