- 11 Şubat 2023
- 7.790
- 14.708
Şimdi müge anlı gibi olacak ama ;Asla böyle bir şey demiyorum.Bu bir suçlama ve kesinleşmedi.
Travmatik olabilir.Babamla aynı yerde çalışıyorlar.Babam yaşlandığı için bahanelerle çıkarmaya çalıştılar.Babam ayrılmak istemedi.Son zamanlarda çok canı sıkılıyordu.
Annem anasınıfında görevli ve annem hep sınıflara kendisinin girdiğini ve öğretmenlerin kahvaltı ve çay saatlerinden dersw girmediğini ve buna karşı çıktığını söyledi.Maydonozlarını bile kurutup getirmediği için anneme içerlemişler.
Genellikle çocukların çıkış saatinde sınıfa girerlermiş,şikayet edenler de bu insanlar.
Bu şikayete ortak olan iyi niyetli öğretmenlerin imzası bizi şaşırttı.
.Hakkıyla çalışan öğretmenlerle sorunu yoktu.
Annem hakkını arardı ama sorun yaşadığı öğretmenler için,onlara bir şey olmaZ,kimse bana inanmaz,derdi.
Veliler annemi genel anlamda sever.Bir kaç tanesi idareye gitmek istemiş .
ben hırsızlık yapsam 3 bin almam. Kocamın intikamı için bir şey yapsam yine 3 bin almam gider velilere öğretmenler derse girmiyor derim kaos cikaririm. Hırsızlık yapsam ağlayarak ben yapmadım demem çünkü panik olurum ya da yüzüm gozum degisir saldirganlasip hedef sasirtirim. Ha her şey olabilir mi olabilir neler duyuyoruz aklıma en son gelen şey kara leke olurdu cunku ortada 20 yıllık bir emek var 3 bin için hırsızlık yaptıysa annem kendimi de suclarim nasıl bu hale geldi de görmedim diye.
Bu bir hastaliksa bir günde ortaya çıkmaz. anneniz kimsenin fark etmediği şeyleri almıştır ya da önemsiz şeyleri. Bir etrafa bakınin size ait olmayan ama önemsiz olan bir şeyler var mı ?