• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ucak ne tür eşya alır ?

Kırılacak eşyalarızı güzelce paket yapın, kırılmayacagından emin olun ve onları bagaja verin orda sorun çıkmaz.Elde taşırsanız kontrolden geçerken problem olur.Evden çıkmadan yűklerinizi tartın, aksi bir personel olursa 1 kilo fazlayı sorun eder.

Anladım canım teşekkür ederim cevap için. Kabin bagajına koysam valiz içine sorun olmaz herhalde. Parasında değilim artık. Vermek zorundayız fazladan çıkarsa. Bilet aldığımız zaman sorsak bilgi verirler herhalde ?
2010 senesinde sun express de 6-8 lira falandı kg başına yük miktarı. Çok fazla ağırlık götürülmesi lazımsa uçağa binmeden ptt kargoya verebilirsiniz. Birde şu var el bagajı 8 kg miydi neydi hakkı var. onu 10 kg yaparsanız normal el bagajı olarak veremezsiniz 2 kg parası ödeyip. 10 kg parası ödeyip ek valiz olarak vermeniz gerekir. Ya da el bagajını açıp içinden 2 kg boşaltıp diğer valize koymanız gerekecek. Bu da hava alanında yaşanacak pek hoş bir durum değil.

Kırılacak eşya taşınabilir.

Yasak ama o şekilde taşımak. Demek o zamana kadar görmezden gelmişler, kurala uyan birine denk gelmissiniz.:KK53:

Valla hiç poşette taşıyanını görmedim desem yeri.
Ha bu arada şeffaf poşette değil ama parfüm çantasında taşırım hepsini.

Tüm uçuşlarda aynı kurallar geçerlidir. Sizin yaşadığınız şey boyutla alakalıdır. Eşinizin parfümleri 100 ml altındadır. Dibinde kalması mesele değil, ambalajın hacmi önemli.
Dogrudur olabilir. Dikkat etmedim cunku. Parfum tasima aliskanligim olmadigi icin

nerey hangi sirketle gittiginize bagli ancak hicbir durumda bardak canagin saglam gidebilecegini sanmiyorum.
O zaman getirmesem mi
2010 senesinde sun express de 6-8 lira falandı kg başına yük miktarı. Çok fazla ağırlık götürülmesi lazımsa uçağa binmeden ptt kargoya verebilirsiniz. Birde şu var el bagajı 8 kg miydi neydi hakkı var. onu 10 kg yaparsanız normal el bagajı olarak veremezsiniz 2 kg parası ödeyip. 10 kg parası ödeyip ek valiz olarak vermeniz gerekir. Ya da el bagajını açıp içinden 2 kg boşaltıp diğer valize koymanız gerekecek. Bu da hava alanında yaşanacak pek hoş bir durum değil.
Aslında kargo iyi fikir evet haklısınız. Kilo ile sorun yaşarım gibime geliyor. Artık bilet alınca soracağım firmaya

Back
X